its you, when I look up in the sky, its you

jag ger mig aldrig...
du är finast i hela världen!
image151

073011 mysmys

Halloj.

Nu väntar en mysig och god middag tillsammans med William. Sen ikväll blire skiller på plaan sen blir det bara mys med kex, film och grejer=)

Idol ikväll och jag säger bara så här, Andreas ut, ANNARS !!!?!

Andreas inför kvällen:
"Jag ska verkligen försöka shejka loss"

Höörödu DRÖM vidare...................


elin wiklund

image149

071129 ingen William

God kväll.

Kom nyss hem från utbildningen om långfördsskridskor. Man blev sjukt sugen på åka då kan jag säga=). Men det är ett tag kvar, haha, kommer nog inte vara samma sak som på skriller, men iaf roligt. Imogon säger jag bara så här: WILLIAM =D. Jag har längtat hela veckan. Sen kanske Emma kommer och åker skridskor med oss och hittar på något annat roligt så det blir bra. Mesta dels tänker jag på min Sandra. Hon kommer få det så underbart bra utomlands, men jag då? Jag är hemma i kylan utan henne. Livet är orättvist, visst? Iaf kan jag vara uppe lite nu för jaaaag haar sovmorgon imorgon, laalaalaaa. Sen ska jag åka med mamma också så jag behöver inte åka med någon tidig buss iaf. Måste bara läsa lite i engelskaboken med det gör inget, för den är bra=).



Tänk efter innan du gör något för du kan inte ta tillbaka det efteråt. Jag tänker på dig!!

071129 lång skoldag

Hejhej =)

Inatt har jag sovit hos Sandra, rätt mysigt för imorgon smäller det. Då åker hon till Thaiaiaiaiaia. Igår var vi med Moa och Lilli, bara snackade och chillade skit mysigt=). Sen när vi kom hem fikade vi och såg film. Idag är jag jätte trött, har svenska och det kan ta sig, jätte jobbigt. Fast snart lunch=). Ikväll har vi skola. Ska på långfärdsåkningsskrisko utbildning, skratta INTE!! Vi får faktiskt kompensation för det två onsdags förmiddagar före jul. Så det är okej. Nu måste jag äta annars hinner jag inte på idrotten. Men sesas sen.


Förresten så hade både Moa och Lilli förlängt håret, har jag också nu en tanke på. Sandra hatar den.

Vad tycker ni =)?

071128

Faktiskt ganska roligt när man sitter och skriver datum på bloggen varje dag eftersom man då få man som hänga med. Det är ju bra så här i juletid, då vet jag när det är julafton. Hur ska man annars ha koll? För vissa har ju en pojkvän som vägrar ha julkalendrar. Riktigt tråkig, man kan väl få äta en liten chockladbit vaje dag, eller hur.

Igår - ingen William
Idag - ingen William
Imorgon - säkert ingen William
Han har tydligen två JÄTTE superviktiga prov som måste pluggas på i flera år. 

William: Ibland ångrar man att man valde samhälls.
Det ångrar jag också =(.

Till helgen, Umeå kanske ? 

071127 AIK

Efter jag hade varit på plaan så såg jag sista perioden AIK- Färjestad. SJukt pinsamt, de ledde med 2-0 och tappade till 2-4. Allsvenskan nästa år säger jag. Jag höll på somna i soffan så skönt, fast då började jag och mamma spela kort och nu har det gått en timme. Jag som skulle sova tidigt......






"Stark vändning av Färjestad"




Imorgon blir det nog en farälnatt med Sandra. Kommer sakna henne mest i hela världen när hon åker till Thailand=)

071127 lyckan

Okej, lyckan i dagen. När jag kommer hem trött och hungirg och gräver ner med för jag tappat bort allt jag äger. DÅ kommer min lillebror, Elias, och säger att han har min plånbok. Haha han hade fått den av någon i bussen förra veckan och GLÖMT ge mig den. Jävla unge. Iaf HAR JAG DEN. Fast ingen mobil, men jag måste säga att det glädjer mig att jag har något. Som Julia sa, man måste ju se det från den ljusa sidan; Då får du ju en ny i julklapp =D. Men jag vill ju inte ha någon ny =( jag tappar bort ALLT jag skaffar. Det glädjer mig också att jag har gjort bort läxan jag har i veckan och kan chilla nu.


Istället för fotbolls och hockeyträning ikväll så åker jag nog på plaan med Elias.
Troligtvis ska jag tvinga med mig Sara också. Hon har börjat bli så lat på sistonde ;). HAHHAHA.

Förresten hade jag tagit en massa kort
med mobilen på anu(i)sringarna, men som sagt.
Mobilen inte kvar, bilderna inte kvar.

071127

Vad roligt. Jag har sovmorgon idag fast jag är uppe redan, eftersom jag ska på RE-KO. Dessutom inom loppet på fem dagar hann jag tappa bort både min plånbok och nu min mobil igår. Jag vil helst gråta!!!!!!!!!!

Godnatttttt =(

071126 ledig !!!

Idaaaaaaaag är jag ledig. Jätte härligt för att måndag är den jävla värsta dagen på veckan. Har bara massor av långa och tråkiga lektioner, SÅ då blir det att vara hemma med mamma idag. Vi ska baka, skotta snö och kanske åka lite skriller. Påtal om skridkor så var vi ju självklart ute igår, även om det inte slutade snöa. Det var jätte roligt, det tyckte speiellt William, han har ju aldrig spelat mot målvakt förut. Men det är så det är när man inte spelar hockey. Det blir väl massa annat roligt idag också, tex. pluggning :(. Har kommunikationsprov imorgon, inte svårt men ändå pressande. Aja, nu ska jag väcka William så vi kan börja göra något =).

                                                                         

071125 skyltsöndag

image142
Idag traskade jag och zänd på skyltsöndag. Lika härligt varje gång eftersom jag älskar julen=). När vi kom dit så var vi arga för det nästan regnade och var ljust. Men fint till när Peter och hans roliga kör stod och sjöng så kom det ju lite snö och det började mörkna. Riktigt mysigt. Till helgen väntade egentligen julbord med släkten, men som med allt annat så har det blivit inställdt. Men det har sina orsaker. Sen väntar julklappshandlingen, knäck pepparkak och lussebullsbakande. Får heller inte glöma att göra pepparkakhuset och pynta =).
Ikväll hade jag och William tänkt åka skriller i Sjöbotten, men det snöar så mycket. Viktor lovade att åka dit och skotta sen om det slutade snöa, så hoppas på de, fast ändå inte ? Jag vill ha snö så man kan köra skoter. Vi får allt se. Det blir iaf snuttetossen ikväll, får aldrig nog av honom.


071125 hockeymatch

image137

image138

image139

image140

image141


världens bästa hockey tjejer
Igår hade vi seriematcher, slog ihop allt så det blev två stycken. Både Luleå och Piteå, eller Munksund. Munksund var sämst så vi vann med, vad blev det, kanske 10-0. Luleå var en mer kämparmatch men den förlorade vi med 1-2. Tusan. Som ni ser på bilderna så lyxlirar jag runt och spelar inte :(. Rätt oglad, hade mer än gärna spelat. Men nästa match är på två veckor och då MÅSTE jag vara i spel ;). 

071124

Sötnos, jag hör att du saknar pappa. Pappa kommer hem snart, han måste bara jobba. Det är konstigt hur det kan bli. Tänker på dig hela tiden lillan. Du är min bästa lilla kusin.

IDOL

image133

Lämnar Daniel idol istället för Andreas kan vi lika gärna sluta se, med detsamma. Vi behöver inte se finalen nu. Eller jo kanske, men Andreas får inte vara en av kandidaterna då slaktar jag programmet. Dom måste ha räknat rösterna fel, jag ska fan kolla upp det. För nu får de ge sig. Tre veckor sedan, Christoffer, förra veckan, Mattias och nu Daniel. Andreas, kan han sjunga eller ? Är han bra överhuvudtaget ?

Vem lämnar idol ikväll ?

image126

image128

image129

image130

Startfältet är absolut inte mina absoluta favoriter.
Jag vet inte varför jag gillar Marie så mycket,
men jag hoppas det går bra för henne.
Nu återstår det bara 40 minuter tills det börjar =)
jag taggar.



jag tänker på det hela tiden

071123 tråkfredag

Sen i Måndags hade jag bestämt med Sandra, utan att hon visse om det, att jag skulle vara med Sandra. MEN NU ÄR HON SJUK ?! Alla andra har annat för sig så jag kommer måsta sitta ensam hemmma ikväll?! ROLIGT!??! Dessutom har jag tappat bort min plånbok, vilket är likamed, inga pengar, inget busskort INGENTING! Så jag måste svälta också. Aja får se vad som händer=). Imorgon blir det stan med saratara ganska härligt eftersom vi inte har så mycket tid åt varandra länge, beroende på vad ;)? Sen bli det nog båsdörröppnade and so onn på afton. Hade gärna spelat matchen imorgon, men vatusan, jag kan inte.

Just nu är jag på Kaplanskolan, jätte pinsamt för jag vet inte vart jag ska gå eller något. Jag ska låna pengar av William fast det vet han inte om, han vet inte heller om att jag är här. Roligt att gå samhälls, gå till 10 i fyra på en fredag ? Hahah GÅ SPFL 9:or som ska välja nu.

Chingching nu iaf för ett tag =)!!!!

071121 EM

Råsunda. Sverige klart för EM!! Riktigt bra match. Men det blir lite tråkigt när man nu är van att se på hockey. Men idag var det riktigt bra. Satt och kollade på hela matchen igenom. Förvånadsvärt bra match egentligen eller Sverige kanske är ganska bra ? Bara jag som har missat att se på de "bra" matcherna. Minns iaf sist vi var i Spanien. Då hade Sverige match mot Spaninen och vi satt där på resturangen och kikade. Alla förstod att vi kom från Sverige, så vi var inte jätteälskade. Men Sverige vann så man kunde visa sig och vara stolt ;).

           

Natti, sussisussigott=)

071121 pisktvaktsdans

Idag har skolan varit chilligare än chilligast=). I morse hade vi FL och då skulle vi klä ut oss köra pistvaktsdansen, eller lättare sagt lära oss den, SEN köra den. Sjukt roligt, vad vi skrattade.

image113
SHAKE SHAKESHAKE SHAKE.... (8)

071119 huvudvärk

Idag har jag migrän. Beror nog på att det är måndag och den värsta dagen i skolan och även värsta dagen på veckan. Beror nog även också på att vi hade oförberdd engelskaprov och redovsning om kommunikationsintervjun. Men nu sitter jag här vid min lillebrors datorn, min har vi fortfarande inte fått igen, och måste göra skolarbete. Glädjs bara jätte mycket åt nu att vi är nästan lediga nästa måndag. Slipper iaf de jävla långa lektionerna.

Efter allt som har varit nu på sistonde så tyckte mamma att vi skulle åka till Thiland över jul så vi skulle sippa att fixa med allt. Och till er som inte känner mig så kanske ni borde veta att jag tycker inte att det finns någon bättre än att ligga på playan och sola. Det finns verkligen inget bättre. Fast jag svarade nej, jag vill inte. Jag vill vara hemma till jul. Varför sa jag det ? Och varför vill jag inte ? Är det för att vi ska fira jul hemma hos Sara ? Eller är det bara för att jag inte orkar ? Jag vill utomlands.

071118 prison break

Idag har det varit en en söndag utan att inte göra mycket annat än att träna. Fast idag har jag chillat och sett massor av Prison Break avsnitt. Är på säsong 2 avsnitt 20 nu och på tvn tror jag de är på typ säsong 3 och avsnitt 8 =D. Så jag har snart sett ikapp. Och det är tur så som jag gör, att jag börjar se när allt nästan ha kommit ut. För då slipper jag hejda sig och vänta på nästa avsnitt. Precis så gjorde jag med OTH också. Jag är för spirrad jag pallar inte sitta en vecka och undra hur det går för dem för då blir jag ett psykbryt =(. Kan inte sova osv eftersom jag bara undrar om de kommer klara sig. Haha.
image112

Förresten så ordnade jag och mamma mitt hår ganska bra ändå, EFTER att ha blekt det och trott att de skulle falla av eftersom det var som tuggummi, samtidigt som mamma asgarvade. Trevligt.

071117 hårfärgning

Okej, jätte roligt. Igår skulle jag göra något åt min utväxt. Jag och mamma köpte en typ aspfärg. Det skulle tydligen vara min utväxt. Jag vill inte bli av med det blonda, men jag vill inte ha äcklig utväxt hela tiden heller. Men vi började färga och det visade sig att det var samma färg som min utväxt. Problemet är bara att jag aldrig sett någon äckligare färg. Tänk dig en blandning av silver, grått, vitt, blont och brunt - då får du Elin Wiklund just nu.

Vi ska till stan inom kort och köpa blonda slingor. Men om ni har något förslag på vad man kan göra, så ja tack :)?

071116 FREDAG

Idag är jag ledig. Så jävla härligt. Kunde sova, nästan, hur länge jag ville. Sara ringde och väckte mig ur min skönhetssömn och undrade när jag skulle komma på dagiset och hälsa på. Men som straff blev det aldrig. Jag har lite hemuppgifter jag måste göra, men vafan. Det gör jag sen.
Jag började dagen med en tur ute i det friska.
   

image110

Efter jag hade varit ute så satt jag mig vid matbordet med en tallrik soppa och två limpor. Var egtligen inte så fasligt gott, men det kändes nyttigt efter jag hade löpt. Och sen, eftersom min grupp i Kost och Träning håller på med vitaminer, så tog jag en kiwi till efterrätt därför jag vet de innehåller mycket av det någon jävla vitamin. Hahah=)

Nu ska jag duscha och fräscha till mig. Sen kommer mamma och mormor hem, de skulle tydligen till stan och köpa nya sängar ? Och när de kommer hem så ska vi åka till stan igen så jag får följa. Då blir det väl till att fixa saker till ikväll.
Pussen så länge.

Julia Singh

Att dessa ord, att just den meningen kunde betyda så mycket hade jag aldrig trott. Du var mitt närmsta, mitt både inre och mitt yttre. Klart du drar mig till dig när du skriver något sådant. Det vi har haft och har mellan oss går inte att mätas i någon grad. Men det är som.. tänk dig att du har en tavla som ska upp på väggen, då spikar du ett hål i väggen, och hänger upp tavlan. Den sitter där så fint, men tillslut blir du "less". Så du tar ner den. Men du kommer ändå alltid ha kvar hålet i väggen, som visar att det en gång suttit en tavla där.

Precis så är våran vänskap. Den har satt sina spår, och kommer alltid finnas kvar. Kanske ljusar lite med åren, men kommer aldrig ha sin rot kvar.

image101


Världens bästa Julia! Tack för det du delat med dig till mig.

071115 torsdagkväll

Haha, idag har jag varit på re-ko igen. Men det har aldrig varit så roligt som det var idag. När jag frågade William vem han trodde som var där samtidigt som så gissade han; Kari Haakana. Hur kan han veta allting =D? Jag tror han kände sig lite uttittad när han försökte förklara med brytning på finska vart han hade ont för re-kogubben och jag och Sandra samtidigt stod och viskade om honom =D. Iaf så är ju re-ko inte ett gym där det handlar om att ta mest utan man måste ta det väldigt lung. HAN SÄTTER SIG OCH BENPRESSAR 110 kg och ja så där. HAHAHAH =D =D. Han var ju iaf inte liten. Hoppas han är där på tisdag också. Eller då kan typ Mikael Renberg få vara där. Oskoj=)!

Jag är med välrdens bästa Sara ikväll också. Riktigt härligt. Hittade en bok i Elias rum, min lillebror. "Sanna historier om ANDRA VÄRLDSKRIGET". Oseriös kille, måste bara nämna att sötnosen bara är 12 år. Vi frågade om han hade läst den. Då svarade han att han lästen den förr. Vi hittade ett kort i mitten och sa att han borde fortsätta läsa. Då svarade han att han INTE läser den nu eftersom han redan läst ut den. Gulleplutt.

Men nu ska jag vara lite rolig med Sara. Hon ska ju bort i helgen =(.

071114 Vem är snyggast ?

image90 

image93

image94

image96

Är det inte läckerbitarna ur de amrerikanska serierna =)?
Prison Break & One tree hill ! Du kan inte se bättre serier än det!



Förövrigt

Någon viskade i mitt öra att det är februari som gäller.
OTH sesong 5 ! Någon som vet ?
Saknar varje eftermiddag och natt med OTH =D

image97
 

071114 skolan

Idag har det varit en jätte trevlig dag. Vi hade dans hela förmiddagen och det chockade. Oväntat roligt var det. Iaf när jag dansade tillsammans med mina klasskompisar. Det fanns typ ingen av dem som var dåliga =D. Efter det hade vi en kort LPL lektion. Det är typ aldrig tråkigt eftersom vi gör ingenting och Anita med H typ ändå är snäll. Efter det hade vi idrott med cirkelträning. Sjukt roligt. Fast jag började bara längta mer och mer tills jag får börja träna som vanligt =(. Efter det hade vi Kost & Hälsa som typ ändå är roligt nu. Har något grupparbete. Nu är jag inte hungrig (vad händer ? jag är alltid hungrig!!!), jag har bara ont i knäet annars är det typ bra. Det enda som klämmer på tån är att jag saknar mamma. Hoppas hon kommer hem idag.

Igår kväll så var jag William och Elias ute och lekte i snön. För första gången i år hade jag på mig overallen, det var fettnice =D. Ganska mycket snö också, så det var väldigt roligt.
Nu väntar jag bara på julen och ännu mer snö !!!!!

image89



071113 dans

Idag är jag trött, på dåligt humör och känner mig sjuk. Fick ingen sovmorgon imorse och allt är bara negativt.

Imorgon har vi dans hela förmiddagen, typ ändå roligt. Vi ska dansa
med FP, ES, SPIED och säkert några fler. Det är roligt att dansa,
men det spelar ju stor roll vilka man dansar med. Snälla låt mig
slippa dansa med något äckel imorgon. image87


































071112 fotbollsgalan

Ikväll har jag sett Fotbollsgalan tillsammans med Fanny och Sara. Det var mysigt eftersom vi hann baka kladdkaka och äta pocporn=). De flesta av mina stjärnor fick pris ikväll. Guldbollen tilldelades Zlatan. Han är bra, fast en stor diva. Jag pallar lixzom inte det......!!! - Jag vet inte vad jag ska säga. Har ju varit här uppe så många gånger tidigare. Men trotts allt och genom allt så är han ändå riktigt bra kanske bara borde byta lite attityd enligt mig ?


image86


Förövrigt har det inte hänt så mycket. Hela dagen idag har jag varit trött, har nog inte sovit så mycket i helgen (A). Men iaf ska jag nog nu tassa i säng.

071111 sällskapsresan

image80

Haha idag har jag inte alls gjort mycket. Sovde ovanligt länge, halv ett. Kanske beror på att vi la oss vid halv fyra, men ändå =). Jag hann vara och träna också. Kan jag säga behövdes eftersom jag gottat mig väldigt mycket i helgen. Men annars blir det i veckan, haha. På veckorna har jag bestämt att jag inte ska äta godis eller något annat onyttigt, bra va? 
  Efter jag tränat så åkte jag till William. Först käkade vi och sen satte vi oss och såg Sällskapsresan, suntrip. Så sjukt bra sällskapsresan är. Skrattade hur mycket som helst. Speciellt när de sitter i flyget på väg till Las Palmas Stig-Helmer och norsken Olle, de har nyss lärt kännan varandra. Och Stig-Helmer vill ha mer juice. Då frågar han Stig-Helmer Olle vad han ska göra för att få mer jucie. Då svara han att han ska trycka på knappen i taken (alltså påkallelseknappen). Stig-Helmer bara: - Nejnej, du ljuger. Det går ju inte. Olle säger nej det är sant. Tryck på den. Då höjer han glaset under knappen och trycker. HAHAHAHAHAHAHAHAHA !!!!

071111 zäändie

Den är kvällen har varit den bästa på länge, även fast den inte är slut än. Jag behövde bara en, eller inte bara och bara, EN Sandra och en chips påse för att det skulle bli en kanonlördag.
  Det började med att jag kom till Sandra vid 2 tiden och då besökte vi datorn ett tag. Efter vi chillat, fikat och sedan käkat gick vi i det mysiga snöfallet till ICA och handlade chips, naturgodis och godis.
 På vägen snackade vi, halkade vi osv. När vi kom hem la vi oss i sängen och myste med lite gottigott. Vi såg också high school musical eftersom det tydligen var skam att jag inte hade sett den? Den var faktiskt riktigt bra, även om den på något sätt kändes lite overklig, haha. Tack för väldens bästa lördagkväll tillsammans med världens bästa sandra.

image76

image74

Imorgon är det söndag, det är ingenting göra dagen. Och då ska jag träna och träffa William. Sen så är det måndag igen....kändes ju som om det var måndag igår och förra måndagen i förr går. Fast de händer inte så mycket på skolan ändå så det är lugnt.


071109 fredags shoping

Dagens inköpeslista:
(William betalar)
Godis 58,50 :-
Chips 21,90:-
Ostkrokar 19,90 :-

Totalt 100.30 :-
OFETA !

Imorse hade jag engtligen sovmorgon. Men eftersom jag skulle på RE-KO så fick jag lov att stiga upp i vanlig tid. Tusan så slut jag var imorse. Iaf så bestod dagen av engelskaförhör mentorstid och matteprov, sjuk kul eller hur? Dessutom fick jag själv vandra på stan eftersom alla mina vänner var någon annan stanns. Men efter ett tag kom tussen. NU väntar MAT och sen mys med de speciella vännerna som det var ett tag sedan man träffade.

Simma lugnt!

071108 älskling

Igår fick jag för andra gången vara med om en underbar sjunde november. Ingenting kunde varit bättre, eller hur älskling =)? Middag, blommor, presenter & mys !!

image61

Den gulligaste var ändå William i kväll. Missade först bussen och sen när han väl kom till mig. Så hade han köpt en present till mig. Igår sa jag att jag jätte gärna skulle vilja he en halsduk från HM, var verkligen allt jag ville. Så vad tror du han kommer med idag? Haha. Inte halsduken jag ville ha från HM, haha, utan EN AIKHALSDUK!!!
- Du måste ha en riktig halsduk älskling.

Min kille är alltid bäst. Ledsen att säga det tjejer, men jag har fått den bästa.


071107 världens bästa dag

Bästa dagen på hela året

image39

image40

image41

image42

image43

image44

image45

image46

image47

image48

image49

image50

image51

image52

image53

image54

image55

image56

image57

image58

image59

image60

Du är det bästa som har hänt mig!
Tack för att du finns hos mig. Jag älskar dig.
071105 - två år =D


071106 hockeylaget

image38

Idag är första hockeyträningen på typ tre veckor. Sjukt peppad även om jag bara ska friåka, haha. Men jag ska iaf dit. Efter träningen får vi se vad som händer, kanske blir Emmasune eftersom vi ska klättra imorgon på FLen. Faktiskt sjukt peppad till de också. För det är faktiskt roligt att klättra.

IMORGONIMORGONIMORGON !!!!!!!
sjunde november

071105

Enda sedan jag gjorde mig illa i knäet i sommras så har jag haft det lite knakigt i ryggen. Speciellt på sista tiden, då har det varit upp mot nacken och käken. Typ varit bortdomnad när jag vaknat på morgonen. Men idag fixade jag till det. När han knakade nacken kändes det som du vet sånt där bubbelpapper, som smattrar när man vrider eller trycker. Det kan tex följa med om du köper en ny dator eller något. 2 minuter senare när jag var ute i vänthallen hade jag redan bättre i käken. Fytusan så skönt.

Dessutom håller jag nog nästan på starta AIKblogg och det vill jag inte. Därför säger jag inte så mycket om att jag har varit hemma och sett hockey ikväll. Förresten så förloradede. Förlorade gjort mitt hockeylag igår också i finalen. (Läs tidningen).

Nu väntar bara massor av skolarbete...
image37

071104 snö

image28

image29

Jag säger ganska härligt med snö! Julstämmningen i vårt hus är inte att leka med. Tänker bara skoter, snowboard, julafton, handla julklappar, FÅ julklappar och allt=)



Jag var ju också på fotbollsavslutning, vilket var väldigt roligt. Fick veta massor om den bästa sesongen som har varit, vad det händer nästa år etc. Vi lekte även lite lekar och käkade middag, helt enkelt bara umgicks. JÄTTE ROLIGT.

image32

  

071103 SAIK

Skellefteå vinner
Elin ser sin första match från sittplats. Ganska nice, eftersom jag inte betalade själv dessutom slapp jag få ont i fötterna och ha ont i ryggen. William slapp också stå och lyfa mig emellan åt så jag skulle överleva till periodpaus så jag får sitta. Men ändå var det lite tråkigt. Hela grejen med hockey är ju att skrika och hejja. Och det kunde man typ inte göra från sittpubliken. Kännes bara nördigt och fult. Skulle hellre vilja stå och hoppa och trängas på västastå, haha. Men Skellefteå vinner, kanon! Dessutom roligt för min farbror och kusin eftersom de kommer från stockholm och vill se sitt favoritlag vinna den enda gång de ser.

image26
Dagens matchhjälte är, inte alls så snygga, Erik Forsell #20
men efter att ha gjort två mål, de enda två målen i matchen
så steg han i min rakninglista.

Mitt hockeylag är också utan mig i Pite tro jag. Pratade med Emma igår och det verkade som det hade gått väldigt bra. Roligt! Även om det var lite förvånade, antingen har jag helt missat att vi är bra eller så var motståndarna sjukt dåliga. När jag kommer tillbaka efter min skada lär jag väl märka vilket av det de är. Men imorgon hade jag iaf tänkt fara och träna fotboll. MAMMA VÄGRAR ! Men vatusan jag måste börja träna upp mig. Jag har seriöst ätit chips varje dag på lovet och jag vill inte att det ska sluta i
image27


071102 stockholmsbesök

Idag fick vi främande av min farbror från stockholm, kusin och kusinbarn från göteborg. Kanske väldens gulligaste unge som jag nattat för ett tag sedan. Hon, Astrid, kom krypande till mig och satt sig i mitt knä. Såsmåning om låg hon på mage i min famn (hade benen runt magen). Hur mysig som helst=) Ikväll har jag först varit på en liten släktmiddag och sen hem till William på en liten släktmiddag. Funkade riktigt bra, det tråkiga är att det blev lite tidigt. Men vi får väl hitta på något nu ist, något förslag ;)?

Hos William fanns det också småbarn, så jag känner att jag varit omringad av tussetottar hela dagen, rätt skoj även om det blir lite jobbigt. Idag känner jag att dagen har gått åt till ingenting. Blev väckt tidigt och började dagen med att både jag OCH William hade vaknat på helt fel sida så vi började med att tjafsa om HUR vi skulle göra lunchen. Händer faktiskt inte så ofta att vi tjafsar, höhö, så det var inge roligt. Men det ordnade sig bra och nu är han tillbaka på första plats i mitt liv, även om han alltid varit de=).

Tänkte också bara passa på att säga att jag har väldensbästa kompisar. Börjar med klassfesten igår, kanske var lite konstigt men ändå väldigt rolig. Kändes lite oplanerat men det var roligt att träffa alla eftersom det känns som om det var länge sedan, eftersom vi träffas varan typ varje dag i flera veckor. HAha, nya familjen=). Sen kom ju EmmaSUNE hem igår, vilken bajskorv, skit brun, jätte orättvist = att alla mina julklappspengar ska gå till en utlandsresa=D=D, vem följer ? Ingen, okej =(((!! Sen har jag ju Sarapluttan som i alla lägen finns där, som alltid är bäst ! Utan henne skulle det vara väääldigt jobbigt ska jag bara tala om för er. 

SEN Sandra när hade du tänkt träffa mig?!?!

Självklart finns det massor av fler, alla vet vilka det är, tihih=) 

Nu blir det väl lite mysmys med alla som är här sen får vi väl se. Over and out !


halloween

   
    


RSS 2.0