29 januari


29 januari - you use to smile

Jag är så trött att jag inte ens orkar se one tree hill som är mitt favoritprogram. Körkortsböckerna ligger utspridda överallt på mitt golv, borde kanske ta och läsa? Ingenting lockar mig just nu. Typ inte ens sängen fast jag snart somnar i stolen.


En laddad Ellan på nyårsafton!

29 januari - what hurt the most

Tjabba.
Imorse försovde jag mig > stressade och förstörde hela dagen.
Nyss var jag på waynes med mina tjejkompisar.
Ikväll har jag fotbollsträning.
Imorgon börjar jag har nio och slutar tio.
Imorgonkväll ska vi ha tjejdepparkväll och jag längtar.


Valborgs


Hos Jacob

25 januari



Hittade en favorit. Så det blir favorit i repris!

25 januari

Förlåt klasskamrater.
Geografin ska vara inlämnad v.6 ondag.
Skööööönt!

25 januari - in love with a girl

Hej bloggen.
Helgen har jag tillbrigat till största del tillsammans med Oskar. Fredag kom jag hem klockan tre efter en hejdundrade kväll i Umeå. 400 personer var det någon som sa. Lördag åkte jag till Idde och Phille som jag senare var på bio tillsammans med på kvällen. Plus Ogge, Matilda och Alle. Benjamin Buttoms otroliga liv. 2h och 45min. Jag och Ida grät samtidigt som Oskar sov. Haha.

I veckan väntar
•Engelska prov - måndag
•Geografi inlämning - onsdag
•Frilufs prov - torsdag
•Svenska inlämning och muntlig redovisning - fredag
inkludera då träning måndag, tisdag, onsdag & tosdag.

Nu måste jag pressa in engelskan. Hade bra!

22 januari - jag vill inte att det ska ta slut

Hallå.
Jag ska sova nu. Tidig kväll eftersom jag låg klockan halv två igår och inte riktigt kunde sova. Störande eftersom det var ingen annan vaken som jag kunde snacka med. Somnade nyss i soffan och då sa mamma att jag skulle gå och lägga mig. Först ska jag bara packa. Imorgon bär det av på bugg i Umeå och jag är rätt otaggad alltså! Imorgon kommer Idde på skolan också!! Ehm jo, jag saknar henne :).


Ville bara visa upp min bästa kompis. Jag är inget annan än stolt.
Dante Nordström.

21 januari - dancing in the moonlight




21 januari - see your happy face again

Godmorgon allihopa.

Förhoppningsvis sista dagen hemma för mig. Nu mår jag bara skit över att jag måste plugga och ta igen allt min klass gjort på en hel vecka, great! Vet inte riktigt hur jag ska göra imorgon. Jag har tre lektioner. En bestående av badning i isvak ute i kågehamn. Mamma tycker inte ens att det är värt att åka ut dit. Det är nämligen så att man ska åka ut och hjälpa till om man inte ska bada. Jag har ju dock ganska mycket på skolan som jag skulle behöva ta tag i. Måste prata med Kata så får vi se sedan. Mitt bad blir iaf senare i vinter i mars någon gång.

Nu måste jag plugga vilket jag alltid säger, men aldrig gör!
Ha en fin dag


Jimmy och Jennilla i Tärna.

Jennilla som förövrigt säkert landat i USA nu, vilket jävla hoe hon är!
Dina tjejkompisar saknar dig, gumman!

20 januari - there's your trouble




Den här bilden är från fortsättningskursen i höstas, ingen bra armhållning och vad verkar jag ta för steg? Haha. Jag skyller på Nicke eller på fotografen som störde oss. Denna dag fick jag även förfrågningar om varför jag såg trött ut. Skoj, trevligt, nix. Detta är också killen jag ska gå teknink kursen tillsammans med. Bugg på fredag i Umeå och jag vill verkligen åka. Kan inte åka på träningen ikväll.

När jag vaknade i morse såg jag att jag var exakt lika röd i andra ögat. Inflammation i båda ögonen. Min dagliga tur. Mamma fick fixa droppar så nu borde det förhoppningsvis bli bra. Skola snaart - kanske..

Nu plugg

19 januari - wish you were

Jag blev som ordlös. Kände mig som pigg igår och enda till i morse klockan sex då jag vaknade och insåg att jag hade ögoninflammation. Har ringt till Idde, eftersom hon är den enda som vill prata med mig haha, och varit jättearg. Vi konstaterade att det kanske var bra att vara sjuk - då kunde man plugga. Synd för mig som inte ser något på ena ögat!! Hon har nyss blivit sjuk med feber och förkyldning. Tycker jättesynd om henne. Vi tycker båda två att det är jobbigt att gå omkring och missa massor i skolan. Men tyvärr, jag åker inte till skolan när jag ser ut så här.  Fy.

Jag skulle ta en pluggpaus bara ett litet tag. Jag har suttit vid datorn i en timme nu.



18 januari - kan det vara kärlek

Försöker sitta på glosboken och nöta in lite glosor till mitt prov som egentligen är imorgon. Jag kommer stanna hemma imorgon också, känner mig in riktigt frisk än. Var dock bara uppe tre gånger inatt (till skillnad från de tidigare då jag var uppe minst en gång i timmen) och sov enda till halv två. Riktigt sjukt att vi kunde sova så länge. Åter till engelska provet, måste nog göras på torsdag då jag också har frilufs prov. Ni ser vad sjukdomar ställer till det? Slutsats - Man ska inte vara sjuk.

Och nu då?
Bada. Det skulle vara bra enligt Oskars syrra. Plugga, behövs nog enligt min engelska lärare.

+/- lista

+ snart frisk, eller?
+ fått ny mobil
+ dans i umeå på fredag!!!!
- oskar åkte just hem
- jag har engelska prov
- kommer inte kunna träna på hela veckan
- jag hostar hur mycket som helst



16 januari

Jag hatar hatar hatar att vara sjuk. Finns ingenting att göra. Bara må skit och ännu mer skit. Jag vill bli frisk nu.

14 januari - inte sjuk

Tagit hostmedicin, alvedon, gurglat salt, sovit i flera timmar men vägrar ta tempen. Jag vill inte se att jag är sjuk. För det värsta jag vet är att sitta hemma vid TV, datorn eller läsa en bok. Tråkigt Tråkigt Tråkigt. Vi skulle ju bada isvak imorgon, med kläder på i -17º. Min kropp klarar inte det men jag vägrar acceptera. Fan också. Jag är inte sjuk, tycker bara det är ovärt att åka till skolan imorgon när vi näästan bara ska bada isvak, vilket jag inte kan vara med på...

Sedan saknar jag mitt hjärta!


13 januari - blää

Mycket som händer på lite tid.
Hunnit med att börja med teorin på körskolan. Bara två och en halv månad kvar nu. Varit på buggen, hämtat ut nya bugg skor. Efter att Oskar varit sjuk hela förra veckan (3 dagar fast det känns som en vecka) så är han sjuk igen. Magsjuka - vinterkräksjukan. Detta suger. Dessutom vore det ett under om inte jag blev sjuk också. Kan dock aldrig träffa honom för mitt schema är fullproppat. Imorgon är det teori igen. Sedan hockeyträning. Hinner knappt äta där emellan. Sedan hem och packa eftersom vi ska bada isvak med klassen på torsdagmorgon. Hem - träna, troligtvis både hockey och fotboll. Skola på fredag, bestående av en kort dag. Sedan hem, kanske slappa? Mamma säger jag måste vara hemma fredagkväll eftersom jag senast halv nio på lördag morgon måste vara i CHC. Då beger jag mig till Kiruna HC. Kändes jobbigt.

Hadddd!


9 januari - dead and goone

Som tidigare nämnt, inte min dag.
Sitter hemma och bloggar en fredagkväll klockan tolv. Jag mår nog skit. Borde snabbt gå och lägga mig så det blir imorgon och jag får åka till iddeb och släppa loss. Efter att tydligen allt ville sig fel för mig idag så tog vi Saras skoter när vi skulle till Bureå. På hemvägen fick vi dock lov att tränga ihop oss - tre tjejer, tre feta overaller och en massa godis på saras skoter. När Sara sedan mjukstartade med att maxa gasen så lättade skotern ganska bra. Tung bakvik. Jag satt längst bak. Skönt.


ellan & saaaris
fotot har patrik lindgren tagit

9 januari - this is the first place

AHHH.
Inte min dag, inte min dag, inte min dag.
Varit ute och kört skoter med Sara. Och det var verkligen inte min dag. Soppatorsk och allt inpå där. Blä. Lovat mamma att städa mitt rum också. Hon kommer typ på en timme. Måste skynda mig isf.

Ikväll då? @ Elins plaace in SJH då?


tääärna 08

8 januari - we cry

Helloj.
Nu har jag sprättat pengar.. igen, på egentligen ingenting. Waynes i mägnder, bio och lite kläder plus alkohol. Värt eller ovärt? Troligtvis värt. Jag fick pengar i julklapp och lever hellre fattigt när jag blir gammal.. eller nått. Veckan har sprunigt iväg, utan Oskar också. Han ligger hemma och har skyhög feber. Det lilla bra med det är att jag tillbringat två hela dagar tillsammans med min bästa kompis osv. Idag har vi fikat hela dagen i princip sedan varit på bio. Imorgon ska jag inte på stan, det är något som är säkert. Kanske på kvällen för det återstå att se vilken dag vi ska parta sista gången innan skolan börjar om.


7 januari -

Godmorgon.
Efter att tre stycken ringt gav jag upp om att få sova länge. Idag borde jag - BORDE jag verkligen ta vara på den soliga dagen genom att antingen ta en promenad med Sara som jag blev erbjuden eller köra skoter. Självklart hade jag planerat att gå på stan idag. Kanon. Nästa gång vi planerar att köra skoter kommer vädret att vika ner sig. Nu ska jag sminka mig och ringa min brother. Haddd


let me love you from the bottom of my heart



Hittade en sommarbild från 07. Replayar "let me love you" och lessnar inte. Har jag klarat mig så här långt borde jag klara resten. Eller hur :)?

6 januari - for the last time

God morgon.
Jag har nyss stigit upp och är idélös om vad jag ska hitta på idag. Igårnatt satt vi och såg hockey nästan hela familjen så det är inte konstigt att alla sover. Det snöar ute och det gör mig glaaad. Ikväll har jag träning, jag missade tre stycken när jag var i fjällen med Oskar. Så det känns lite jobbigt att kicka igång igen. Men satan vad jag måste ha gått upp i vikt. Under de här helgerna äter man ju bara.

Lite nyårs bilder.

















2009

Blogg torka.
God jul och gott nytt år.
Det föregående året då? Jag vet inte vad jag ska säga. Hoppas 2009 blir bättre än 2008. Allt beroende på mig själv tror jag. 2007, svårt att slå. I år händer det mycket, känns det som. Nästa gång jag är på stan, vilket blir kanske måndag eller tisdag ska jag skriva in mig på körskolan för på två månader och 30 dagar fyller jag 18.
Det återstår att se. Jag ska iaf se till att det blir ett bra år. Hjälp mig.

2008


Rödhåriga (?)


Ellan 17år










Tärnaby (L)


Williams 18års fest


Tillbakablickkväll


Stockholm med Sara


Falun med Sara






Stugan med tjejerna




Klassfest hos Paula




Midsommar








Studenten







Fest hos Jennilla

Jag påminns om allt vad som hänt i år när jag kikar på bilderna. Är egentligen väldigt mycket, mycket mer än bilderna visar. Jag orkar inte tänka på det idag. För jag är så trött och så slut.

Maroon 5 - She Will Be Loved


RSS 2.0