23 december - christmas time

Idag har jag varit på stan hur länge som helst, alldeles för länge. För jag är skittrött nu. Klockan kvart i åtta ringde väckaren och 5 över nio var jag hos frissan. Men bra blev det typ. Efter det handlade jag de sista julklapparna och åkte en tväris till Oskar. Nu på kvällen har jag varit hos farmor där faster också var. Och nuuu somnar jag. Fy.

Imorgon på morgonen åker jag till mormor och morfar i Umeå. Och kommer inte hem förän juldagen. Fick det att låta jättelänge vilket i själva verket bara är en natt. Blir säkert trevligt för jag älskar julen.

God Jul på er alla.


22 december - christmas is here

Vårt intro på dundercupen - som vi vinner nästa år ;D







Mika - Big girls you are beautiful

Sedan killarna i min klass...



Eller Johan då.

Youtube klipps finns på vår klassblogg www.skogsdasset.blogg.se

22 december - 2 dagar kvar till julafton

Igår var jag i Umeå och förlorade mot Löven vilket vi inte skulle gjort. Tro det eller ej. Jag blev tvingad att vara back och det är kanske en av orsakerna. Jag är ingen stabil back.
Idag har jag hunnit lite på stan, men inte handlade jag då. Fortfarande kvar några julklppar med som tidigare sagt så väntar frissan imorgon. Så då kan jag passa på att handla de sista julklapparna.
Ikväll kommer förhoppningsvis Oskar förbi fast nu måste jag städa, det är äckligt i mitt rum.







Kikar på lite bilder och hittade de här från då vi och FL 2orna var och åkte längdskidor. Hur ball som helst, det är faktiskt inte så tråkigt att åka längdskidor. Blir det bra väder på lovet ska jag ut och pumpa någon dag.

20 dedember - 4 dagar kvar till julafton

♥ Jullov
Och jag orkar inte göra någonting. Igår när jag kom från stan insåg jag att börsen var borta, ännu en gång. Inte länge sedan sist. I panik försökte jag minnas vart jag varit. Ringde dallas, polisen osv osv. Efter ett litet tag somnar jag och vaknar av att mamma ropar. Just när jag vaknade slog det mig att jag hade använt den på morgonen. Ringer till Sara och vi försök hjälpas åt att komma ihåg när vi senast sett min börs. Den här gången hade jag tur igen. Som förra gången då jag och Sara var i Borlänge (På väg mot Stockholm) och jag bara la i från mig börsen på en hylla och att vi ett tag senare kunde hitta den på samma plats.
Efter det åkte jag på träning och somnade ganska fort när jag kom hem.

Nu sitter jag här och borde duscha, borde städa, borde hjälpa mamma osv. Men jag orkar inte - det är ju jullov.

17 december - feels like i am going to die

Har ni någon gång varit med om att ni varit riktigt irriterade på er själv?
Idag har jag en sån dag. Riktigt irriterande, allt i min närhet faktiskt.

Snart är det jullov, julafton och sist men inte minst nyårsafton. Har uppmanat mina föräldrar att det på nyårsafton bara är 3 månader kvar till min 18års dag. Sköööönt. Pappa förstod inte vikeln. Klart körkortet är viktigt som han trodde. Men mamma fick ändå lov att säga "MEN HON MENAR JU INTE KÖRKORTET" Haha.

Nu ska jag göra ett försök till en tidig kväll, ännu en gång. Ska bara öva på vårt intro en gång. Egentligen vet jag inte varför, med vår utstyrsel kommer det floppa ändå. Dessutom är jag spyless på låten.

Men du, hadde


vem kom på att jag skulle klippa mig..

17 december - you are beautiful

Godafton.
Somnade på bussen påväg hem och vaknade med ett ryk. Bestämde mig själv för att sova direkt jag kom hem. Men det var tydligen ett skämt. Jag kan inte gå och lägga mig trots jag är hur trött som helst. Varit på waynes i eftermiddag tillsammans med mina tjejkompisar. Mycket trevligt. Blev mycket snack om nyårs, vart än det nu blir. Efter skolan har vi också hunnit öva på vårt feta intro, haha. Innebandturnering imorgon, ändå lite skoj. Nu ska det plockas fram kläder.


16 december - play

Nu är klockan snart tolv. Jag borde sova.
Det med att vila sig i form gick inte så bra, både buggade och friåkte idag på träningen.
Glödhet ska jag gå och lägga mig nu. Nkb redovisning första timmen imorgon. Snyggt.


15 december - broken strings

Idag har jag haft inte bara jätteont, utan megaont i mitt huvud. Och det suger verkligen. Nu kommer jag ha huvudverk resten av veckan. Allt likadant. Vad lite synd det är om mig egentligen. Så kräsen jag är över mat och många andra saker och vissa barn inte ens får en måltid om dagen.

Imorgon blir det en lång dag. Efter skolan så stannar vi kvar och övar inför dundercupen lite små olika saker. Efter det vet jag inte vad klockan är, kanske blir det stan. Har ett antal julklappar kvar att köpa. Efter det så har jag utveckligssamtal på skolan. Direkt efter det åker jag på buggen där det är trivsel. Kommer säkert vara skitskoj. Klockan 9 börjar min hockey träning, då blir det att pallra sig dit, på med skridskorna och glida runt. Ingen större ansträning.



Bjuder på lite bilder från föregående nyårsafton i Sjöbotten. Minnen som aldrig suddas ut. Aldrig några sura miner. Och i år då?

15 december - breakeven

Tjena då.
Huvudverk, trött osv osv osv osv.
Dundercupen på anderstorp och jag vilar mig i form. Sköönt.
Ikväll ska jag, Saris och Iddeb åka på musikarnas julkonsert.
Matteprov, engelska inlämning och svenska redovisning idag. Sköönt.
Bokat tid hos frissan, dagen före julafton slingar Denise mitt hår. Något som är riktigt, skööönt!

Nu ska jag tänka på min snygging.
Hej då då.

14 december - she is


Lucia i 8an. Elin som brunett och Julia med låångt hår.

Igår var det lucia och jag åt inte en enda lussebulle. Men idag har jag och Oskar bakat, både pepparkakhus och pepparkakor. Mysigt. Senare ikväll ska vi åka och kika på när våra pappor möter varandra i bandymatch. Haha. Imorgon börjar sista veckan innan jullovet och julafton. Bestående av två redovisningar och dundercup. Jag längtar tills julafton.

11 december - all i want

På någon timme har jag fotbolls träning sedan hockey träning. Kändes jättejobbigt eftersom jag är jättejättetrött. Har dessutom två lektioner imorgon, en redovisning på vardera och jag har inte ens börja förbereda mig. Så nu måste jag plugga.

Först mat. Hade.

Skolhockeyn

9 december - come back to me

Jag hatar att jag bor där jag bor, men på något vänster älskar jag att bo där jag bor.
Imorgon börjar jag kvart i tolv och måste stiga upp strax efter åtta. Halv tio tvingas jag åka med mamma. Det är irriterade, förstår ni?

Idag var jag på buggen. Det var skoj..som alltid annars egentligen. Träningen blev inställd, kanske för det var så kallt. Nu måste jag sova och packa lite.

Förövrigt hatar jag mig själv för att jag lovar alla allt. Mina bästa kompisar vet tyvärr.


sommarsommarsommarsommar i sstockholm med sssara

6 december - last christmas


jag tror det är dags att färga håret

6 december - one day you wake up

Typ godmorgon.
Känner mig fortfarande trött OCH slitet. På ett tag har jag samling till match och jag borde börja vakna till och tagga lite. Idag har jag inte gjort ett skit känns det som om. Mamma och pappa städar och lagar mat och allt möjligt. Vi ska få främande och de ska ha nå julklappslekar. Synd bara är jag borta hela kvällen för jag har match. Imorgon åker vi i alla fall till Umeå och käkar julbord med mormor,morfar och mina andra släktingar. Hoppas mina småkusiner kommer. Sedan på kvällen har jag match igen, vilket betyder att jag missar buggen. Men det gör ingenting.

Hade.


mina två bästa kusiner, i love you.


4 december - nothing left to say

Jag och mamma krånglade nyss upp julstjärnan och några tomtar ha fått ta plats i mitt fönster. Tidigare idag har jag, hör och häpnas, varit i kyrkan. Min lillebror skulle spela gittar så då tog jag tillfället. Var faktiskt väldigt mysig. Har bara bra minnen där ifrån, som Idha och Isaks bröllop förra sommaren, alla skolavslutningar, konfirmationen och så vidare. Så det är klart det väcker minnen.
Jag tjatar så mycket om att jag älskar julen, men det gör jag verkligen. Kollar på inlägg från exakt samma tidpunkt förra året, jag var som så deppig. Får det inte finnas en tillstymmelse till i år. Snön har också börjat smälta, det vill jag verkligen inte. Såå låt det snöa nu!


En söt bild på mig och mina älskade bröder från förra julafton.

Väntar på att Idde ska ringa mig. Måste planeras en massa in för imorgon då vi ska ha födelsedagsfest.

1 december - let me hold you


Tjejfest hos Paula i sommras

När jag fikade med Jeppe förra veckan sa han "Inte för att vara dum men du borde sola". Först blev jag arg. Men nu inser jag allvaret. Jag måste sola. Tänk om man alltid var sådär brun, äckligt fräscht.

1 december - 23 dagar kvar till julafton

Har två gånger lagt mig i sängen för att prata i telefonen sedan varit så trött att jag bara velat stänga ögonen. Och ändå sitter jag vid datorn. Borde äta, har plugg och känner för att sova. Nöter James Morrison ft Nelly Furtado - Broken strings. Det lilla felet jag gör, jag replaya alla låtar jag tycker är bra sedan är jag spyless efter inte så länge. I veckan har jag träning, träning och träning plus lite plugg. Imorse spinnade jag och det var riktigt skoj. Jobbigt med ger fruktansvärt bra träning. Ikväll ska jag se hockey troligtvis med pappa sedan plugga. Kommer säkert somna. Hade tänkt se julkalendern också, är ett måste för mig.






RSS 2.0