Vatten, vindruvor och snus. Idag är vi fru...

img_0203 (MMS)

Vatten, vindruvor och snus. Idag är vi fruktansvärt bakis och illa nog är de jag av oss två som jobbar idag. Igårkväll när Jensan taggade för efterfest somnade jag på tre röda tydligen. Illa.


your love is my drug

Nu börjar sakta men säkert förberedelserna för kvällen. Klockan sju bjuds de på middag hemma hos Jennilla, före de ska en mängd saker ordnas upp. Bland annat ska som vanligt klädesfrågan lösas. Oharre. Bör kanske ta nått omtåligt med tanke på att de ryktas om att s8 ska rivas inatt. AWEESOME! SES!





I wonder if I ever cross your mind. For me it happens all the time. It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now. And I don't know how I can do without, I just need you now.



Dagen har varit relativt bra ändå, trots att ingen alkohol befann sig i kroppen. Har hunnit med skolan, 360 och shoppat nya kläder mer Erica på stan(!). Likaså lite hockeytittande och mys med vännerna. Har också insett att jag lägger en mängd onödig energi på projekt som jag aldrig får ut nått av. Av den anledningen har jag idag bestämt mig för att sluta med de. Godnatt läsare.

Ikväll är de myspys framför tvn tillsamman...

img_0196 (MMS)

Ikväll är de myspys framför tvn tillsammans med Jennie och Erre. Imorgon blir de dock motsatsen, s8 en sista gång. Blir till att riva stället.


26 januari

Hej läsare!
Gav mobilblogg ett försök tidigare idag på waynes. Ser dock nu att de inte alls gick bra. Ni som gör de tycker antagligen de är jättelätt, men de tycker inte jag för jag vet inte hur man gör ännu. Hursom hade jag tänkt lära mig inom kort. Såå vänta bara.

Munnarna gick som vanligt varma idag på waynes. De har en tendens att göra de då både jag och Sara är i farten. Tycker nästan synd om våra föräldrar, när jag och Sara var små måste vi pratat deras öron ömma, likaså nu. De är då tur att vi har varandra, vi älskar båda att prata fort och lyssna mycket. På fredag ska vi avrunda hennes vistelse här i stan med en lunch någon stans.



17:21

Ett tips till er hungriga.
Åk på MAX fem i tolv, beställ någon billigt. (De gjorde jag, en liten hamburgare för att jag INTE skulle äta pommes. Detta för att dämpa mitt beroende till de.) Har du sedan lika tur som jag hade så kan du mycket möjligt få både graits pommes och smältost eftersom de är stängning och de är mat över, hehe. Gratis är gott och rätt väärt.

Har nyss kommit från 360 och krubbar parisare med potatismos, påtal om mat är de faktiskt ganska gott. På en liten stund ska jag sätta mig i bilen och köra mot stan för att möta upp bästis på busstationen. Där ifrån är de tänkt att vi ska ta oss till W för en myspysfika. Jag saknar henne så de springer i benen. Hörs senare.

Hittade en bild på min mobil...................


15:36

På 3kr express händer de för tillfälle inte speciellt mycket. Har försökt glädja mig själv med att de är den 25:e idag hela dagen(för er som inte jobbar betyder de lönedag och shopping). Dock funkar de inte så bra, är trött och less ändå. Något som fick mig på bättre humör var att höra att bästa vän kommer hem imorgon. De gjorde min dag. Så imorgon är de vi två som har myskväll. Snart är de bara fyra timmar kvar av jobbet, sen träning och sen efter de sängen. Hörs sen.

19:45

Sitter på W och väntar på mina tjejkompisar. Vi ska avrunda dagen med en efterlängtad fika, var ett tag sen sist. Idag har jag varit duktig, tränat både lunch och middag på 360. Heja!! Förtjänar en fika! Imorgon väntar fyra timmar matematikD följt av sex timmars arbete. De känns mindre skoj. Hörs.

23 januari

Godmorgon.
Toxic i fredags fick bli den enda och största aktiviteten i helgen. Jag har nämligen på sista tiden blivit väldigt sängliggande dagen-efter. Senare idag väntar express, men först måste jag försöka göra någon slags nytta. Lutar åt träning. Ikväll blir de min, allas, vår favorit - solsidan såklart. Hörs.


Idag mår man som man förtjänar.


I väntan på att somna, 10 saker om mig som alla ni okända människor inte visste.

1. Jag älskar att träna och skulle nog ibland kalla mig själv en träningsnarkoman. Spelar både hockey och fotboll, samt att jag har ett träningskort på 360 som jag älskar. Kan mycketväl bli en vecka med 7 träningspass.
2. Jag har väldigt svårt att vara själv.
3. Jag har ett väldigt dåligt beroende. Jag snusar. Planerade att sluta efter nyårsafton men de blev ganska svårt eftersom alla mina kompisar förutom Fransson snusar(och även hon ibland???).
4. I sommar kommer jag troligtvis uppleva min hittills bästa dag i mitt liv. Då ska min bästa kompis gifta sig och jag ska vara brudtärna.
5. Jag har en tendens att göra eller säga saker som jag ångrar ganska fort.
6. Jag är ett planeringsfreak och planerar de mesta till prick och punkt trots att jag älskar impulser.
7. Jag föredrar ringar framför halsband och örhängen.
8. Jag hatar öl och dricker de aldrig någonsin på fest, hur full jag än är.
9. Just nu pluggar jag för trettonde året i rad, tekniskt basår, så jag senare ska kunna läsa vidare till ingenjör.
10. Jag är som två i en. Älskar att sätta på mig klänning, högklackat och ett ton med smink sen springa runt bland uteställerna full. Men jag älskar också att sätta på mig en vandringsväska på 20kg, vandringsdojjor och mjukiskläder för att sedan gå flera mil berg upp och berg ner. Godnatt!!

17:25

Att jag klarade båda tentorna kommer jag leva på länge. Imorgon kommer jag gå på toxic och fira på riktigt att jag klarat de. På nått sätt känns de som om jag är värd detta, vi satt trots allt 11 timmar i sträck (med en middag och en lunch på 45min) och pluggade. Snart väntar i sin vanliga ordning träning, likaså häng med b-rudarna. Ses och hörs.



I believe that fate has brought us here



De är härligt att man har sköna damer. Sköna damer som kan höja stämingen när den är som sämst. Idag har jag varit med den vita lilla tjejen i mitten på 360. Just nu har vi båda två ont i händerna? Typ öm. Måste betyda att vi är bra på lyfta vikter. På nån timme väntar träning igen. Efter de verkar de som om de ska städas på hyttlidg 69A efter helgens bravader. HÖRS.


22:04

Pricken över i:et idag blev ännu en ny p-bot. Bara för att nå toppen på min maximalt kassa dag. Var på 360 i 40 minuter och under den tiden hann dom jävla lapplisorna vara framme, självklart hade jag glömt ställa in snurran på rätt tid. De är fjärde sen jag tog körkortet. Hur gör ni som aldrig fått en? Och vad blir de härnäst? Kommer säkert ramla ner för trappan hemma och bryta båda benen eller nått. Gah!! Hejdå.

18 januari

Allt måste seriöst vara ett skämt. Har väl sovit fem timmar de senaste dygnen och njuter av varenda mintut jag kan ha stängt ögonen. Imorse klockan halv åtta slet jag formligen mig själv upp ur sängen, kladdade på smink och körde till skolan för att starta upp med matematikD. Observera då att jag INTE har 2 km till skolan utan 2 mil. Väl kommen till skolan är läraren sjuk. Tror fan jag bryter ihop. De är helt omöjligt att somna, men jag måste försöka göra de. Kvällen bjussar nämligen på både jobb och träning. ADJÖ.



Vad jag bryr mig om nu är att få ut dig ur skallen

De är ingen som sagt att livet ska vara enkelt. Dock kan jag ibland tycka att de skulle kunna vara lite lättare. När jag är ledsen tröstar min mamma mig alltid och säger att de inte är här de slutar, de kommer komma fler tidpunkter i livet som är värre. Självklart säger hon också alla dom saker en mamma ska säga när man är ledsen. Men just för minuten kan de vara ganska svårt att förstå. Speciellt när man sitter där med rödsprängda ögon, södergråtet smink och snor överallt. Samt att man gråtit timmar i sträck av antingen krossat hjärta eller ilska. Just då känns de som att de är det värsta som har hänt och de värsta som kommer hända.
Så känner jag idag. Så kände jag igår. Och så kommer jag känna imorgon och alldeles för många dagar framöver. Bara för att livet inte är enkelt och precis exakt så som jag vill att de ska vara. Bara för att jag hatar när folk sviker, ljuger och lovar saker de inte kan hålla. Bara för att killar är skit. Jag hatar att gråta och må dåligt för andras problem. Och jag hatar att sakna.
Jag har lärt mig av min bästa vän hur man stiger upp ur gropen, skakar av sig skiten och går vidare. Men just nu är gropen så djup.


13:20

Hallå. Kom på mig själv nu när jag låg och läste bloggar på mobilen att jag själv också hade en. Dock har den inte varit så aktiv denna vecka, de beror nämligen på att jag varit i min lilla bubbla med mina skolböcker. Vi har pluggat hårt och nu är äntligen tenta-veckan över. Ber till gudarna om att jag slipper en omtenta. Nu ska jag göra nån nytta. HÖRS

01:26

Första tentan är bortgjort och förhoppningsvis också skriven godkänd. Enligt svaren på tentan som kom ut i eftermiddags så verkade de då så. Skönt! Nu återstår de bara att klara den som är i princip helt omöjlig jämfört med den här på fredag också. Blir att nöta tills dess. Men först några timmar välförtjänt sömn, godnatt.




Hard work wooork

Man har delvis ganska skönt jobb, delvis dock också ganska tråkigt. Fick just ett erbjudande att gå hem nu men jag valde alltså själv att stanna kvar på jobbet och inte göra nått, bara vänta på att klockan ska bli nio. Vad gör man inte för pengar? Lätt förtjänta kan man kanske säga. Efter jobbet blir de minsta möjliga förflyttning - snacks, film och pojkvän. HÖRS!

19:41

Hela dagen har gått åt att lösa arkimedes princip och newtons hundra lagar plus en annan massa skitonödiga saker. Kvällens höjdpunkt var att gå på bio men de verkar även som om den idén sviker mig. Ska istället se vad den 54 bästa kommunen i Sverige har att erbjuda - Skellefteå (hööögt rankad?????) tätt följt av Norsjö? Måste vara ett skämt att man bor här. Ska flytta till ettan på listan.
HEJ!


8 januari

Efter en bowling-kamp som slutligen blev rätt så rafflande så beslöt vi oss för att avrunda kvällen så. De var många trötta kroppar som helst bara ville lägga sig i sängen och sova. Jag och Ida vann den tävlingen mellan oss mot Erica och Matilda. Om jag inte minns fel så var de säkert med flera hundra poäng. Den totala vann dock Ida, men inte med så speciellt många poäng över mig. 1. Ida 2. Elin 3. Matilda 4. Erica. Hehe.

Nu funderar jag på att antingen tanka en film eller plocka fram kemiboken. Frågan är hur långt man ska dra pluggandet? Överambitiös eller inte alls ambitiös? Vanligtvis brukar man ju var asknall vid denna tidpunkt en fredagkväll.. nåväl, återstår att se.



00:42

Jag och Julia förtjänar en eloge. Som vi pluggat ikväll alltså. Till och med så bra att vi börjar inbilla oss att vi är bäst i världen på att plugga. Dock förtjänar man kanske inte en eloge för de (?) utan snarare en nörd-slämpel. Hur som helst har vi varit duktiga. Just nu är jag så trött som de bara kan gå och i eftertanke är de kanske inte så konstigt med tanke på att vi suttit i fem timmar och nött. Ska försöka hinna lägga mig innan tröttheten övergår till nå slags vaka, ska ju ändå upp i skolan imorgon. Efter de ska jag umgås med Ida och några andra trevliga damer.




















torsdag

Bara mascara kvar, sen ska vi möta upp Julia på sunannåcupen. Ikväll blir högen av pluggböcker jag har min bästa vän samt sällskapet av Julia. PUSS


onsdag

Påtal om att ändra livsstil så har de blivit helt omöjligt för mig att somna före halv fyra och vakna före tolv. De här då istället för att gå tillbaka till den normala livsrytmen som tanken var. Spelar ingen roll hur mycket jag försöker, de går inte att vakna tidigare.

Idag ska jag tillbringa dagen på jobbet och efter de vidare på 50årsfirande. Men först måste jag stiga upp. HÖRS.

 


Hockeykväll

Sitter i Fannys lägenhet och kikar på hockey. Tidigare ikväll har vi varit på waynes och tagit igen lite förlorad tid. Nu måste jag vänta huvudet mot tvn och kolla in swe-rus. Puss!

3 januari

Känns lite som om de är dags att gå tillbaka till de vardagliga livet. Nästa vecka har jag två tentor och för att klara dom måste jag börja ta tag i livet. Jag har aldrig skrivit ett enda prov på en hel kurs, kan de annat än gå dåligt? Får så mycket ångest när jag tänker på de. Därför börjar jag och Julia sakta men säkert med plugget imorgon, och därför måste jag sova nu. Godnatt!



Ska ladda upp fler nyårsbilder vid ett senare tillfälle.

Tidsfördriv

ÅRET 2010:
Hur har året 2010 varit för dig? 
Bra, alla dagar har inte varit toppen men ändå. 
Bättre än förra året? Svårt att säga, men med tanke på att jag tagit studenten osv så måste jag nog säga ja.
Har du träffat några nya vänner? Japp.
Någonting du aldrig kommer glömma från 2010? Studenten, Aya, Tärnaby förra nyårs, Stockholm.
Har du flyttat under år 2010? Nix.
Har du hittat en ny låt som du älskar? Joo.
Isåfall vilken? Många men en av dom är Jason Mraz - Sleeping to dream
Har du druckit alkohol? Jo några hundra liter säkert.
Har du kysst en främling? Japp.


KÄRLEK:

Hur har din kärlek varit 2010? De har varit jättebra.
Har du varit kär? Ja.
Har du sagt jag älskar dig till någon? Ja.
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Ja.
Har du haft sex någon gång under året? Ja.
Har du haft ett hemligt förhållande? Ja. 




SORG&HÄMD:
Har någon i din närhet tagit självmord? Nej, tack och lov.
Har någon i din släkt avlidit? Nej.
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? Nej.
Har du varit i slagsmål? Nej.



PERSONLIGT:
Har du gjort någonting du ångrar? Jo, vem gör inte de?
Har du skämt ut dig? Garanterat på fyllan eller så.
Har du ljugit för en vän? Nej. Inte på något allvarligt.
Har du varit ute en hel natt? Ja.
Har du blivit tagen av polisen? Nix.
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? Ja.
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? Ja.



VÄNSKAP:
Har du träffat nya vänner? Ja.
Har du förlorat en vän? Ja det har jag.
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? Njaa.
Har du gått bakom ryggen på en vän? Nej.
Har du ljugit för en bästavän? Nej.
Har du haft en relation med en vän? Nej.


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

En massa saker, bland annat tog jag studenten.

Höll du några av dina nyårslöften?
Nej. De ena bröt jag efter två veckor och de andra efter tre månader.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja.

Dog någon som stod dig nära?
Nej.

Vilka länder besökte du?
Sverige, Cypern, Norge.

Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011?
Jag vet inte, kanske.

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 
24 maj, 11 juni och 8 september.

Vad var din största framgång 2010?
Jag gick ut med betyg jag var nöjd med typ?

Största misstaget?
Vet inte, de finns några stycken.

Har du varit sjuk eller skadat dig? 
Sjuk har jag varit alldeles nyss och säkert ett antal gånger under 2010. Sen skadade jag mig i tummen i vintras. 

Bästa köpet? 
Bästa köpet gjorde mamma och pappa när dom gav mig min iphone4. Mitt egna är nog gymkortet på 360 eller nått klädesplagg. 

Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Många.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Det har jag ingen aning om.

Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat kanske. Tagit lite mer vara på tiden.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Gnällt över små saker.

Hur tillbringade du julen?
I Umeå med min familj och mammas sida av släkten.

Blev du kär i år?
Ja de blev jag.

Favoritprogram på TV? 
One tree hill.  

Bästa boken du läste i år?

Tror lite sjukt inte att jag läst något annat än litteraturböcker.

Största musikaliska upptäckten?
Vet ej.

Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Ja, kläder pengar osv.

Något du önskade dig men inte fick?
Nix.

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Jag var hemma med släkt och vänner.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Jo.

Hur skulle du beskriva din stil år 2010? 
Hmm, min stil. Mode? 

Vad fick dig att må bra?
Nära och kära, träna.

Vilken kändis var du mest sugen på?

Haha någon i one tree hill kanske.

Vem saknade du?
Några olika människor, nämner inga namn.


2010

Lyckan i livet höll inte i sig lika länge som jag önskat. De är ganska intressant att se hur ett liv kan formligen rasa från toppen till botten. Nu är 2010 över.










































RSS 2.0