27 augusti - love FL3

Sitter på skolan under ett annat långt härligt hål jag har. Det går rätt bra. Har just druckit en kopp kaffe och pluggar matte med Josse. Ikväll hinner jag inte så det är lika bra att göra bort det. Hela kvällen kommer  tillbringas med klassen ute i skogen. Vi har lovat lärare att ordna spökstig för några högstadie elever som kommer vara ute i Burvik ikväll. Snart börjar FLn. Ni må hade.


Världens bästa klass på norskagränsen i maj.

Förresten. Har ni lite att göra borde ni kika in våran blogg. Finns en massa roliga bilder från våra resor.
http://www.skogsdasset.blogg.se

26 augusti - the saturdays 'issues'

•Efter en lång dag i skolan med träning och plugg ikväll så förtjänade jag att käka mammas nybakade bullar. Efter det förtjänade jag också att sitta vid datorn ett tag.
•Sovmorgon imorgon och jag mår fan kung över det alltså.
•Har också hunnit med att kolla på högskolor. Vilken stad blir det nu då? Umeå, Uppsala, Stockholm? Återstår att se. Har i alla fall bestämt mig till 95% att plugga vidare direkt skolan slutar.
•Is 1 september, blev riktigt sugen.

♥♥Station på fredag ser bara bättre och bättre ut för varje dag. Fan vad roligt det kommer bli, jag är fan övertaggad!


25 augusti - when you are down

Quatsi plockade just ihop sina grejer och begav sig från mig. Tanken var att vi skulle se fotboll men istället blev det snack om allt mellan himmel och jord, ganska skönt det också. Blev också lite massage och glass. En tidig kväll skulle det bli. Så isf hadee.


Här har vi min babe och även de roligaste kortet från alanya. Haha.

25 augusti - du får inte

Utgång på fredag! Kom igen.

Idag har det varit en blandad dag. Började med att försova mig och fick lov att stressa hela morgonen. På skolan kändes de mest som om jag väntade. På de enda två lektionerna jag hade så gjorde vi inte speciellt mycket. Mellan de hade jag "rast" eller "lunch" i tre timmar. Drygt.

Nu har jag tänkt träna, springa lite. Så härligt väder. Efter det vet jag inte vad jag ska göra. En sak vet jag och det är att jag ska försöka sova tidigt. Men ni som känner mig vet ju hur det brukar bli.




Alltså mfranz, fuck it vi gör det.
Hahaha.

24 augusti - det ordnar sig alltid

Fick en förfrågan om vart min "klänning" som i själva verket är ett långt linne var köpt. Den är köpt på monki.

Jag har sagt att jag tycker vi har bra schema, funderar hur jag tänkte då. Imorgon har jag hål i tre timmar och det känns ju sisådär. I och för sig tror jag nog att jag kan sysselsätta mig med ett och annat tex matte.

Jobb blir det på fredag till nio, mår skit. Men bryr mig inte, ska gå ut ändå.

Nu ska jag försöka sova.

24 augusti - does anybody hear her

Jo, jag måste erkänna att jag ändå mår rätt hyfsat idag efter två och en halv timme psykologi och två timmar matteC. Lite  huvudverk men det är jag van vid, så det går att stå ut med. Har heller aldrig i hela mitt liv varit så här taggad på att träna och bara springa.
Så det ser ut som nu så verkar jag kunna träna varje dag hela veckan och det har inte hänt sedan kanske, innan alanya, vilket var i maj. Dansen drar även igång imorgon, så då är det jag som drar på mig dom dammiga dansskorna och åker dit.

Station på fredag är spikat mfrasse. Kunde inte bry mig mindre att jag kanske slutar nio. Jag ska ut ändå.

HAHA "Jag och Fanny i kärlekstunneln"

Hahaha, du är allt bra du ideeeb!

23 augusti - that's what friends are for

Nu ligger jag här igen, tre på natten och bloggar. Hur fan mår jag? Har jag någon gång tänkt vända tilbaka dygnet?

Jag vet inte om jag berättat det förut men en film-människa har jag aldrig varit och kommer hellre aldrig bli, i alla fall inte så länge jag tycker det är roligare att fara ut att löpa än att se film. Hur som helst, jag har äntligen kommit mig för, tillsammans med Q och mfrasse ikväll, att se twilight och ska väl som alla andra tjejer påpeka hur snygg han i filmen är. Haha. Hittade en trailer på twilight två som kommer ut den 20 november. Blev väldigt sugen på se den faktiskt. Ettan var ju trots allt väldigt bra.



Det är ju ändå snart vinter, så varför inte en bild från i vintras?
Fan vad dåliga vi har varit på fota i sommar och för att inte tänka på i sthlm, tjejer!

Nu måste jag lägga bort datorn och sova, arbete väntar imorgon igen.

22 augusti - har vi det tråkigt tillsammans? NIX

Idag har det varit en jobbig dag. Började med att åka till skolan klockan åtta och verkligen direkt köra igång med lektioner. Fick sedan sluta tidigare för att åka och jobba klockan ett till nio. Efter det var jag i princip helt slut. Var inte kroppen som var slut, utan liksom mer hjärnan. Det är så många tankar som flyger igenom, många tankar som tär på mig och som jag egentligen inte behöver ta ställning till nu. Jag är en onödigt ivrig och stressad människa som borde lugna ner sig.

Jag och Ida vekar vara de enda roliga och vakna i den här äckliga staden, Skellefteå. Vi sitter och pratar i telefonen, smsar och så. Blir plötsligt på skitbra humör. Hon får mig att tänka på de roliga delarna i livet.






20 augusti - no one's gonna love you like I do

Nu börjar det bli dags för Elin att sova tror jag. Imorse halv åtta klev en liten Sara in genom min dörr. Fan vad trött jag var. Minns bara att jag kikade på henne och tänkte "snyggt sminkat idag fialotta" och sedan svarade jag "ja" när hon frågade om hon fick låna kläder. Vid de laget kändes de som om jag sovit 10 minuter.



Skönare så här, nix.

20 augusti - jag måste lära mig att livet inte är en dans på rosor

Första skoldagen var faktiskt inte speciellt jobbig. När jag & Julia hamnade på waynes så kände jag mig helt plötsligt hemma med känslan att vara i skolan och sedan på waynes, liksom som det brukar vara, eller hur tjejer?

Överviktigtheten ökar som ett rullande band pga att jag aldrig kan träna. Beror på att jag jobbar hela tiden. Mår dåligt när jag tänker på hur få seriematcher jag spelat i sommar. Missar den i helgen också.

När vi var i sthlm sa quatsi något riktigt roligt som jag försöker minnas. Haha. Var något om hennes ständiga "Jag är trött" och "Jag är hungrig" . Tror bara det är Matilda och Ida som förstår det roliga i att Fanny  var hungrig på en muffis, INTE SUGEN, haha =D.

Nu ska jag sluta snacka skit och gå över till min bästis som i nuläget gör mig gladast i hela världen.


20 augusti - om åtta timmar har jag samling i aulan, om sex timmar måste jag stiga upp.















Alltså, är det fest så är det.
Var tydligligen mitt fel att Sara spydde och var bakis dagen efter de här.
Ovanligt att något är mitt fel =) (?)
Kan inte haft något att göra med att jag höll hennes glas fulla hela tiden va ?

18 augusti - standing strong

Hemma från stockholm efter en helt kanon resa och vecka. Säger som Matilda, vi gjorde nog ett fel igår. Och det var att hinna med planet hem till Skellefteå. Vår resa har bestått av många utekvällar på stureplan, sena efterfester, mycket shopping, skratt och massor av mer :). Går det som planerat så är det vi som bor i Stockholm om ett år och det är inget skämt om jag får bestämma. Finns bara några frågetecken som vi måste få svar på.

På torsdag börjar skolan om. Vart tog sommarlovet vägen? Känns som vi slutade skolan för en vecka sedan.















Ett bevis på att vi aldrig någonsin har det tråkigt tillsammans.

5 augusti - en vecka tills huvudstaden

Igår var det arbete och migrän.
Idag var det solning och match.
Matchen blev oavgjord vilket helt enkelt fick duga.
Nu väntar jobb resten av tiden hemma i skellefteå alltså tors-tis.
Sedan sätter vi oss på planet mot stockholm, skööööönt!
Kommer hem någon dag innan skolan börjar.
Nu ska jag vara med mamma. Hejhej.



Snart är det tillbaka till klassen med en och annan klassfest!

4 augusti - please

Nästa onsdag flyger vi tjejer till sthlm, tråkigt det kommer bli?!?



RSS 2.0