28.11.2011

TJENA!
Livet rullar på i Trondheim. Efter en slitsam helg hade vi adventsmys med knäck- och lussebullbak igår på Østersunds gt (detta istället för krök). Med 66 timmars arbete i bagaget denna vecka somnade jag ungefär 5 minuter in i Grinchen och vaknade ganska precis när filmen var slut. Veckan har förutom de inte innehållt speciellt mycket mer än så. Alla jobbar dag och natt, såvida man inte jobbar på samma jobb träffas man nuförtiden väldigt sällan. Kommande söndagar är avlagda för diverse saker som ska göras tillsammans innan jul, då bland annat julklappsrace, glöggkväll samt pepparkaksbak.
Tidigare söndagar har för mig varit min lediga dag, men inte nu längre. Jul lunsj på Britannia Hotell är nu de som kommer boka upp min lediga dag i veckan. Hujedamig!!! Tänk att de snart är jul :)))



Denna bild är tagen 05.30 då vi var på väg hem från jobbet, nytt rekord för jobb - 17 timmar på en dag. Jag sov till klockan fyra dagen efter..

godnatt


Ensam är stark.

Ett dubbelpass senare ligger jag äntligen i sängen igen efter en minst sagt tung dag. Ledighet imorgon betyder sömn och sovmorgon. Snackades även om något slags häng med jobbkompisarna på Britannia, lär inkludera alkohol vilket för mig inte gör något när man ändå alltid är på jobb fredag och lördag. I väntan på min nya sovkompis ska jag kika på lite serier. Godnatt.


17.11.2011

Efter lite Sverige besök i helgen så är jag nu en pojkvän och "de ensamma rummet" fattigare. Återinflyttad bredvid Jen vilket känns bra. Cirka fem veckor kvar till jul, vilket betyder cirka fem veckor tills jag får träffa mamma och pappa samt mina bröder. Trodde faktiskt aldrig jag skulle sakna de så mycket, är tydligen mer "mamma-kär" än vad jag trodde..

Den lilla fördelen med att Pontus åkt hem är att jag istället för 10 cm nu har 90 cm att sova på. Men när jag tänker efter så spelar de faktiskt ingen roll, jag vill ändå att han kommer tillbaka. För att slippa tänka så mycket på alla hemma så ägnar jag mina dagar åt endast arbete. Halva skatten i november gör de ju inte sämre.

Ett avnsitt av greys sen ska jag sussa med Jensan!! Jobb imorgon.












08.11.2011

Bloggen står mer stilla än någonsin. Hur de kan komma sig vet jag inte. Hade lite sjukt där ett tag glömt att jag hade en. Den mesta tiden i Trondheim går åt att jobba, träna och sova. De kanske inte låter så speciellt men jag trivs.

Pontus har varit här i snart tre veckor och till helgen kommer ännu fler från Skellefteå och hälsar på. Dagarna i ära har jag tagit ledigt. Som servitris förstår ni också att man jobbar varje helg. Mig gör de egentligen ingenting, att jobba på helgerna istället för att festa så gör man väl kanske en besparing bara där på några tusen i månaden. Men först ska jag inleda helgen med "löningspils" på torsdag med mina jobbkompisar från Britannia, trots att jag börjar kl 08.00 på fredag.

Två av våra familjemedlemmar har satt sig på tåget över till Sverige medans vi andra ska ha filmkväll. Aningen tomt, onödigt mycket plats i soffan.


RSS 2.0