27 juni - why am I so afraid to lose you when you are not even mine



Livet kändes helt plötsligt meningslöst när jag inte kan gå 50 meter för att vara med min bästa kompis. Jag vet att det inte är de, men för några sekunder kändes de så. Jag längtar till stadsfesten, då ska jag ställa till med en hejdundrande fest för dig babbyyy. Nu ska jag ta tag i mitt liv, HEJ!


24 juni - freeeeedom

Trots att de var varmt och vi blev jagade av en gigantisk flugsvärm samt höll på bli ihjälkörda så gick dagens träningspass på 2 mil inlines tillsammans med Erica riktigt bra. Antar att jag kommer vara öm i både rumpa och rygg imorgon. Men de ska bli skönt, träningsverk är toppen. Då känner jag i varje fall att jag gjort något ansträngande.

Imorgon är det klassfest, hör och häpna, jag har inte ens en klass. Hur som helst är de dags för FL3 att rulla igång igen. Tåget går mot premiären på lanternan, SKOjjj så in i.

Något annat som är roligt är dom här bilderna, hittade dom bland bilderna från ayaa. Vilka i mitt kompisgäng har så lite att göra att dom kommer på något sånt här?  





21 juni - 19:50

Lyckan över att vara student börjar sakta men säkert lägga sig. En efter en lämnar stan. För några veckor sen stack Sara. Och nu i veckan beger sig Jennilla. När blir det min tur att lämna Skellefteå? Det är nog tråkigt som det är att vara här, blir inte bättre av att alla sticker. Hoppas det är min tur snart.

Shoppingrundan i Skellefteå stad gjorde jag och Ida rätt lyckad tycker jag. De är trots allt inte så lätt att hitta saker här. Några nya klädesplagg behövdes i garderoben. Ett par nya brillor också.



ayaa ayaa ayaa, ayia napa


21 juni - härligt sommarväder

Fanns en enda anledning till att jag steg upp så här tidigt idag och det var för att jag hoppades de skulle vara sol. Men neeeej, vi verkar inte ska få se solen i sommar. Och de om något stör mig så mycket. Istället får de bli stan och göra av med peeeeeeeeengar. Hejsvej

20 juni - I don't mind spending everyday, out on your corner in the pouring rain

Står rätt stilla på bloggen hehe. Glömmer ibland bort att den ens finns. Ikväll ska jag ligga stilla som en död fisk i sängen och se på one tree hill. Känns underbart för jag har inte en enda kraft kvar. SVEJSSSS 

 

16 juni - ÄLSKADE SPFL3




















15 juni - When you show me the truth. Yeah, I'd rather be with you. Say you want the same thing too.



Känns lite sjukt att jag sitter och är sugen på fest. Jag vill uppleva Ayaa och studentveckorna igen!!!!
Nu börjar de bli dags att försöka vika igen ögonen. Träning, lucha med Jennilla och jobb väntar imorgon. NATTTII

14 juni - ♥

Studenten flög förbi. Kan säga att det lätt var den bästa dagen i mitt liv och att jag varje dag skulle välja att gå om gymnasiet med samma klass igen för att få ta studenten en gång till. Dock är det inte bara en dans på rosor att ta studenten. På få dagar har jag förlorat jättemånga människor som betyder jättemycket.

Kan börja med klassen, en hel klass är borta som för mig betyder mycket mer än så. Känns som ett helt kompisgäng är borta trots att jag vet att vi kommer träffas igen. Sedan min bästa vän Sara. Hon kommer alltid finnas där, men inte i grannhuset som hon gjort i snart 19 år. Jag saknar dig redan babyyy.

Nu ska jag slaaaaaaaafa HEJ




11 juni - STUDENTEN 2010!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Då har man gått studentbalen. Nu är det studentfesten som gääääller.
STUDENTEN 2010! ÄLSKA SPFL3!!!
hej

7 juni - cyprus remix

Allt känns så sjukt nu. Imorgon går jag balen och på fredag tar jag studenten. Jag slutar gymnasiet och lämnar alla mina underbara klasskamrater. Jag har varit i Ayaa i en vecka, jag har krigat mig igenom gymnasiet och jag har fått betyg som är jag relativt nöjd med. Det här är allt jag längtat efter de senaste året. Men när det nu väl närmar sig känns de faktiskt inte alls bra. Och de är sjukt.

Nu ska jag förbereda för imorgon - baldags!
Först napppppp!


4 juni - VI HAR BARA FESTEN KVAR

Då var det dags igen - livet är en fest!!!
Ikväll blir det Leos med FL3. VI HAR BARA FESTEN KVAR, FESTEN KVAR, FESTEN KVAR!
PUSSSOCHKRAM






3 juni - When I say AIYA - you say NAPA. AIYA NAPA AIYA NAPA !!!!

Ayaa var det mest barkade på väldigt länge. Det är sjukt så skoj vi haft. Fylla, sol och trevliga människor. Önska jag fick en liten ynka dag att ladda om batterierna - sjudagars i ayaa gör mig sliten. Men icket! Nu väntar studenten <3 Jababadabadoo!



Meeer bilder kommer sen


RSS 2.0