Mys med ett glas vin och bästa tjejer på n...

img_8590 (MMS)

Mys med ett glas vin och bästa tjejer på nygatan 57. Äntligen sommarlov!!


YRAN

Idag är jag fortfarande helt slut efter helgens bravader. Yran i Umeå var regnig men jävligt ball, lite utav ett krig!!! Vi vimmlade runt från hotell, till några olika fester sedan vidare på corona. Efter de ställde vi till med efterfest i sviten. Idag har jag och Julia gjort de bästa vi kan för att plugga. Just nu har vi paus och jag har morsdagsmiddag med mamma, mormor och farmor. På ett litet tag rullar Julia in och då ska vi fortsätta kämpa. Imorgon gäller de nämligen.















ONSDAG

Ligger i soffan på bladgatan och glädjs över att dagsens tenta-skrivande äntligen är klart. Återstår bara återigen att se om man når enda fram. Just nu spelar de mig ingen roll, jag är så less på skolan. Ska bege mig ut på en löpartur för att rensa hjärnan så jag sen ikväll kan ta in nytt. Denna gång FyiskB. I helgen väntar yran med Julia och hennes töser, känns skööönt! Vi hörs, kram.


SÖNDAG

Att spela match utan att ha träna är inte skoj. Att norran.se är där och filmar/tar kort (gör veckans match eller nu vad de heter) är ännu mindre skoj då. Bläää. Har ont i både kropp och själ och ska ta de så lugnt de bara går ikväll. Imorgon plugg. Tisdag plugg. Onsdag tenta. Torsdag plugg. Fredag (ÄNTLIGEN HELG) YRAN!!! Lördag plugg/bakis? Söndag plugg. Måndag tenta. JAAAa ni fattar. Hejdå.




FRE & LÖR

Den här kvällen avslutades på Calles, för min del också ganska tidigt. Efter mina 3 h sömn inatt kände jag att de var de enda rätta. Innan de minglades de på rätt bra hemma hos Julia. De käkades godis och spelades galenpanna fast med Skelleftebor (BÖR TESTAS).

Gårkvällen var också trevlig, den lyckades sätta sina spår både på armar och ben. Förstår idag varför shottarna smakade saft. Tanken var utgång men istället blev vi hela kvällen på nordic. Nu ska jag krypa ner under täcket och sova - ÄNTLIGEN!! Imorgon väntar P L U G G............sjukt att de bara är en vecka kvar i skolan.


Ikväll minglar vi hos Julia med en och ann...

img_2568 (MMS)

Ikväll minglar vi hos Julia med en och annan brud. Senare ikväll blir de Nordic och säkert utgång. Puss.


Vi har endel att göra. Tenta på onsdag och...

img_7821 (MMS)

Vi har endel att göra. Tenta på onsdag och jag har väl en halv mattekurs att lära mig.......


STOCKHOLM

Livet här i Stockholm är helt kanon. Både igår och idag har jag och mamma rusat på stan och shoppat. Några olika småsaker har jag fått med mig, kan visa sen. Nu ska vi snart krypa ihop och sova, imorgon bär de iväg tidigt på stan innan planet går hem. Byxdress funkar fint. Puss.

 

Livet är allt härligt!!!!!

img_2986 (MMS)

Livet är allt härligt!!!!!


Mysimys med mammi

Nu har jag och mammi landat i huvudstaden, käkat lite chips, druckit lite vin och småpratat om allt mellan himmel och jord. Vi börjar sakta men säkert börja vara sugna på krypa ihop och sova. De är nog de som gäller nu. Imorgon väntar en lång dag med en massa olika saker. Hörs då. Puss!!

13 maj



Jag och mina bröder hade fått ett så sött och litet brev imorse från vår åttaåriga lilla kusin GULLEUNGE!!

Nu ska jag börja packa, för snart är dags att bege sig mot huvudstaden! Hörs, kram.


12 maj

Har nyss kommit hem från skolan och är förbannad. Skulle egentligen förlänga håret nu (eller sätta in mer hår, vilket jag sett framemot rätt braaaa) men tjejen som gör de på mig är sjuk. Och JA, jag vet. De kan man inte göra nått åt men ändåå. Var verkligen sugen på göra de innan Stockholm!!!!

Nåväl, jag får tagga ner. Ikväll ska jag möta upp Fanny för en fika. ALLA NI ANDRA TJEJER ÄR OCKSÅ VÄLKOMMA! Ett träningspass ska också hinnas med. Trots att jag är ledig imorgon blir de nog en tidigt kväll, har varit en ganska lång vecka med få sovtimmar.


Idag på golfbanan

Idag är de golfbanan som gäller. Jag har s...

img_9743 (MMS)

Idag är de golfbanan som gäller. Jag har spelat en gång tidigare och suger, men lika glad är jag för de. Nu kaffe!


EN LEDIG KVÄLL

Sitter och kikar på utlandsresor, känns nämligen rätt sjukt att inte åka utomlands i början av sommarn. Var jag vill vet jag inte, men var jag INTE vill vet jag. Lär nog bli en sista-minuten resa om de ska bli av. Har nämligen en känsla av att jag kommer ha svårt att få ihop det med alla saker jag måste göra.

Men före de är det Stockholm som gäller. I helgen åker jag och mamma ner för en mamma-dotter-resa. Blir shopping, teater, goda middagar och en massa prat. Kommer bli sjukt trevligt och jättemysigt, ser verkligen fram emot de!!!

Nu ska jag ut på en löparrunda innan vi ska bänka oss framför tvn, måste försöka komma i sommarform. KRAM!!!!







20årsfeeeest! HÄR KOMMER EN LITEN BILDBOMB!!






































Vår fest blev grymt kul. Kan kanske inte s...

img_2917 (MMS)

Vår fest blev grymt kul. Kan kanske inte säga att alla bitar faller samman. Men skoj hade vi. Berättar mer sen. Ikväll blir de mingel och häng med tjejerna!!!!


GO GO GO

Jag och Julia har varit så ambitiösa idag. För de första hade vi ett jävla GO idag på mattelektionen (ytterst sällsynt). Efter de tog vi oss i kragarna och begav oss på en löpingrunda, närmare bestämt 8km. Ännu duktigare känner jag mig när jag tänker på att jag ska träna fotboll ikväll. WOW!!!! Måste vara helgens härligheter som driver på detta alltså!! På lördag blir alltså vår efterlängtade fest. Men nu ska jag softa tills träningen, puss.


Att livet aldrig är lätt

Har haft en sjukt trevlig dag med tjejerna morgon till kväll. Vassi har klarat körkortet och har kört så de rycker hela dagen. Vi har spelat ett enligt mig påkommet spel vilket var asball. Haft middagsmingel samt mycket mer. Nu har de snart dags att krypa ihop, skola imoorgon... Endast tre veckor kvar och de känns lite sjukt INTE skönt. För var dag som går närmar sig tentan i matte E. Usch fy och bläää!! Nu godnatt.



MISS YOU ♥

Glider runt med Vassi som tagit körkortet ...

img_0184 (MMS)

Glider runt med Vassi som tagit körkortet idag. Graaaaattis lillan!!!!!


För er som läser min blogg och inte varit in på megafonen.nu och kikat på bilder från modevisningen i helgen. Häär har ni några!!!























(OCH JAA, våra hår var riktigt snygga och härliga men de tog ca tre dygn att få de till sitt normala!!!)

3 maj





För alla er som var knalla i fredags! Nu bär de mot jobbet sen mot 360. Hörs sen, puss.

RSS 2.0