29 november - broken

Heloj.
Nu sitter jag hemma hos Idde och lyssnar på musik. Snart kommer hennes pappa med pizzor åt oss sedan är det bara att börja käka. Samtidigt lär vi nog börja tagga lite. Så småning om ska vi träffas några stycken närmare stan. Idag har jag spelat fotboll mot Bureås juniorer. Och det är ju faktiskt inte så konstigt att vi förlorade faktiskt? Trots de så var det skitskoj. Man gjorde det bästa man kunde och kände sig fan bra när man lyckades ta av någon av killarna bollen eller nått. Imorgon orkar jag för första gången inte träna tror jag. Direkt jag sa det till mina föräldrar började de tjata. "Det är därför man inte ska hålla på med så många sporter" LALAlal. Tycker de är dumma. Jag missar sällan träningar. På kvällen blir det träning hur som helst. Vi ska ju på buggkurs.

Ha de bra ikväll. För det ska jag.

27 november - am not moving



(L)

26 november

Vilken impuls.
Jag ratade löpningen, tennis med William ist. Var hundra tusen år sedan sist.
Hade.

26 november - you crying

Lite för många måste tror jag. Idag har jag huvudverk och måste träna. Allt tyder verkligen på att jag inte ska träna, men jag måste he mig ut ändå. Då har jag vunnit över mig själv och det är ganska härligt. Imorgon har jag ett litet engelskaprov som jag borde öva på också. Enda som glädjer mig nu är att jag ska och pyssla med mamma imorgon.


sommaren 07

Lying close to you,
feeling your heart beating,
And I'm wondering what you're dreaming,
Wondering if it's me you're seeing,
And then I kiss your eyes,
And thank God we're together,
I just wanna stay with you in this moment forever,

Forever and ever.

25 novemver - the same


eeeerlino

25 novemver - fly

Dålig bloggare Elin Wiklund.
Det är massor av snö ute. Och det är helt underbart och mysigt. Snart är det December och sedan första advent. Efter det fyller Ida år vilket betyder fest. I baken på det blir det julklappsrace med mina föräldrar och sedan julbord med momme och moffe osv. Det enda som känns jobbigt är skolan. Det är så fruktansvärt mycket.

Nu ska jag åka på buggen, det är trivselkväll ikväll.



en gamalbild från ett party i hjoggböle för 100 år sedan

23 november - skyltsöndag

Idag ska jag på skyltsöndag. Tjejerna, Jimmy och Palle ska följa med. Det ska bli mysigt. Tror nästan bara jag och Idde som är intresserade av julen. Skyltsöndag hör till. Imorse skrev jag min önskelista till mamma. Den lär nog tillkomma några saker på den men annars ser den väl ut som förra året. Smink, pengar, presentkort osv osv. Ikväll är det sista gången på fortsättningskursen i bugg.


tärnaby 08 svårt att klå
jag älskar sommaren. men jag gillar vintern också. nu kan den likagärna bliiiii.

22 november - jag vill inte att de ska ta slut

Hej.
Idag är jag trött.
Vilken äcklig kväll det blev igår. Poff - glömd, borta :).
Ikväll ska jag ta det lugnt.
Snö har kommit också. Hoppas att jag snart kan ha snöbollskrig.
Skyltsöndag imorgon.
Hade.

20 novemver - jag trampar över dig

Jag har ganska nyligen kommit hem från fotbollsträningen vilket bestod av 52 minuter fysss och 7 minuter fotboll. Tidigare idag var jag med skolan och klättade. Min träningsverk imorgon kommer vara förjävlig. Står dessutom inför ett dilema. Ska jag åka till skolan imorgon (jätteovärt) och sedan åka till doktorn eller ta sovmorgon så jag är pigg imorgonkväll? Kanske inte är något dilema. Fast ändåå. Vi ska disikera eller nu vad det heter på NKb. Åh. Vi får se. Jag är helt slut i alla fall.


bäst på fest :)


17 november - snesteg

Godafton.
Vilken dag. Jag är helt slut.
Känns som jag stressat genom hela dagen. Badet gick bra-> kom sent på svenskan, var ute och frös. Fick igen matteprovet och det var helt okej =)). Efter skolan åkte jag och Lisa på kanalskolan, fy och fan. Haha. Varför valde vi 7or? Det var ingen av dom som lyssnade. Och det blev verkligen inte bra. Läraren tyckte i alla fall att vi varit duktiga och det kunde inte blivit värre, eleverna kunde inte vara stökigare. Efter skolan åkte jag till tandläkaren där mamma också var. För mig tog det ungefär 5 minuter. För henne tog det längre. Bra som man är så somnar jag i soffan hos tandläkaren. Nästan värre än den gången jag somnade i datasalen. När mamma var klar frågade hon "Haha, men Elin. Sover du?"

Nu pluggar jag samhälls. Och tack mig själv att jag inte lämnat allt till ikväll. Bara pluggat en halv timma idag och jag känner att jag kanske kommer klara det här ändå. Just därför kommer jag säkert faila.

Nu ska ut och gå med Sara. Hade.


stockholm med sara i sommras

16 november - le parkour


brunkrämskanterna är fina pojkar.

jag har nyss varit på buggen. det gick alldeles utmärkt. imorgon är det mycket som ska göras, känns det som. riktigt tur att jag inte har träning. bad på skolan, ute på svenskan, på PL ska jag & lisa på kanalskolan, efter skolan ska jag till tandläkaren och ta bort mitt tandsmycke ;) och sätta fast min "tandställning" på baksidan. på kvällen måste jag plugga för på tisdag har jag ett äcklig samhällsprov som verkligen tynger mig. usch!

nattinatti snart dåå



16 november - just realize

Någon fler än jag som vet hur det är att drömma jobbiga drömmar hela tiden? Inatt drömde jag om mitt samhällsprov. Det är lika härligt att vakna och märka att det inte är sant.

Dock inte igår när jag vaknade av att jag masserade Ida.
HAhaha. Bland det värsta jag varit med om. Jag drömde att en i mitt fotbollslag masserade mig sedan skulle jag göra tillbaka. När jag vaknade frågade jag Ida "Ville du ha massage eller drömde jag?" =D. Då började hon skrattta. Vi var nog lika borta båda två. Men visst var det lite obehagligt?

Ikväll har jag bugg. Två gånger kvar av fortsättningskursen. Dessutom måste jag påriktigt plugga på mitt samhällsprov så jag inte sitter sådär som i drömmen och inte kan någonting. Igår var jag med Ida och en massa. Jätteskoj :$.

Hadehade
för ett tag =)))


13 novemver - pang, tusen delar



Ingenting att säga. Tränat idag och tagit det lugnt. Inte haft huvudverk vilket tåls att nämnas. Det känns som det finns hundra tusentals vägar ut och jag är sämst på välja. Borde sova, skola och träning imorgon.

12 november - in bad times

Imorgon har jag oförberett prov i englska och vi vet redan om det. Kan bara tänka mig en massa grejer det kommer komma på provet. Jag vill kräkas. Det är den enda lektionen jag har imorgon. Och vänta nu, det går väldigt få bussar till mig. Ungefär en dit halv nio och en hem kvart över fyra. Varför har jag ens planerat att åka till skolan?

Får iaf sovmorgon till 9 någon gång. Sedan får jag åka med mamma vid halv elva :). Hem är ett annat problem och återstår att se.



Thats what friends are for!

10 november - no love

Där vid halv åtta la jag mig i sängen för att plugga lite grann. Höll till och med på somna vid datorn och det är inte ofta det händer. Tänkte "Om jag gör läxa till åtta, kan jag sova i 45 minuter tills jag måste på träning". Tio över åtta ringer Emma och säger vi har träning kvart i nio. Då hade jag alldeles nyss somnat.. Fy. Var bara att rusa ner och packa, sedan in i bilen och på träning. Dålig stämning när jag kom sent, sen ut på isen, förstod ingen övning, gjorde fel. Efter ett tag gick det bättre, tack och lov, jag höll på kliva av efter en kvart.

Imorgon har jag en liten sovmorgon, fast borde ändå försöka lägga mig så jag är pigg imorgon. Efter skolan tror jag det blir bugg :$ fåse om jag får med mig någon. Sara har lovat, men man vet aldrig.





hejjja FL

9 november - with you

Godafton.
Ikväll har jag varit på buggen. En massa nya snurrar och annat skoj. När jag kom hem dunkade mitt huvud. Nu är klockan 10 över elva. Funderar på sova. Det är jättestörande att lägga sig i sängen och inte kunna somna utan bara ligga och snurrar runt. Inte alls så jobbig vecka i skolan och det glädjer mig!

Hade♥♥

tärnaby 08 - minnen

9 november - in good times

Hallåå.
Inatt sov jag och Ida som stockar. Elva fick jag sms av mamma om att hon skulle hämta mig när jag vaknade. Halv ett ringde hon och frågade om hon kunde komma snart och hämta mig. Och då låg vi fortfarande och sov. Haha. Nu har jag iaf kommit hem och firat pappsen på farsdag. Igår var jag med Oskar, Phille och Idde. Vi spelade spel och krossade pojkarna, sedan tog vi det bara lugnt.

Sen har jag fått en kommentar av min bästa kompis Dante där det stod något om att jag skulle göra ett långt jävla inlägg om honom. Var ett tag sedan jag träffade honom nu. Gissar att du har fruktansvärt tråkigt nu när du "hoppat av" skolan skitunge. Saknar dig iaf.



Fått höra att det inte var så otippat att det var Dante som gjorde så här, passade på att bada naken när vi grillade på sjöbosand. Haha. Lilla gubben.

SEVEN ELEVEN


8 november - what would I do without you




7 november* - breakeven

I'm still alive but I'm barely breathing
Just prayin' to a god that I don't believe in
Cos I got time while she got freedom
Cos when a heart breaks no it don't break even

Her best days will be some of my worst
She finally met a man that's gonna put her 1st
While I'm wide awake she's no trouble sleeping
Cos when a heart breaks no it don't breakeven... even... no

Congratulationer vännen :). Could have been the best day in my life.
I miss you my friend !




Nu äntligen har jag och Ida klivit upp. Börjar kvart i elva typ. Vi är så förbannat sega på morgonen, tillsammans skulle vi nog kunna sova hur länge som helst. Ingen av oss är speciellt pigg på morgonen =D. Ikväll ska vi tjejer käka middag på waynes och gå på bio. Sedan få vi se. Inge party i alla fall!!

5 november - frågor utan svar

Suttit med matteboken i en kvart. Jag är redan less. Mamma frågade som hon brukar om matteprovet var lugnt imorgon. Hon undrar alltså om jag klarar det. För första gången tvekar jag fan. Jag har pluggat matte flera timmar den här veckan och har väl inte bilvit mycket klokare. Jag hoppas jag klarar det imorgon, men om inte... Vi får ta det då. William erbjöd sig att hjälpa mig. Men jag tackade nej för jag inte orkade. Kom sedan på att jag troligtvis tackade nej till ett G på matteprovet.

Nu ska jag åka och träna.



























4 november - fast car


Helgens brudar.

I afton har jag hunnit med att käka min favorit middag, lax och potatis, löpt en bit med Fanny och färgat hennes hår. Nu ska jag slänga mig i duschen och sedan mytta ihop en historia så jag klarar av att redovisa läxan imorgon. Igår gjorde jag ett försök till tidig kväll. Går ju sådär. Spelar nog ingen roll hur tidigt jag lägger mig, somnar ändå inte före tolv iaf. Det jobbigaste med det är att jag är så förbannat trött på skolan.

3 november - hurtful

Idag var det inte skoj på skolan. Somnade halv tre och vaknade inte pigg alls. Folk på skolan måste ju tro att jag håller på dö. Ser inte klok ut. Sov i alla fall lite, kan inte uppskatta hur länge, i eftermiddags. Nu ska jag också ta och sova. Stänga av datorn och lägga mig och läsa lite engelska läxa.

Resten får hade


livet har sina dalar och även sina toppar 

2 november - jag kan inte leva ett liv utan dig

Jag anser att jag varit duktig idag.
Inatt har jag sovit som skit. Vaknat minst 10 gånger av allt möjligt, mobiltelefonen, väckarklocker, folk som pratat i sömnen, radion, att jag mått skit, dessutom varit upp flera gånger efter vatten osv. Det första jag sa till Idde när jag vaknade var "Jag ska aldrig mer dricka" Sedan somnade jag om. Vaknade strax före ett och vid fyra kom mamma, pappa, elias, erik och angelica och hämtade mig. Skulle vi och äta pizza. Var i princip det första förutom några mackor på dagen. Efter det åkte jag på buggen och blev snurrad upp på läktaren. Det gick oväntat bra med tanke på hur jag mått idag. Blev då heller inge bättre när jag kom hem. Imorgon börjar skolan om. Jag orkar inte.

Hade och säg det Jonathan.




Grattis i efterskott till Mattias i min klass som fyllde hela 17 igår. Hoppas du hade en fin födelsedag. Bara ett år kvar innan du är 18 ;). Själv är det då bara 5 månader ;).


1 november - one love

Jag har inte ens hunnit skaffa mig en liten halloweenkänsla. Jag gillar ju sånna här saker. Just nu har jag i alla fall tränat. Sov lite förlänge så jag kom 10 minuter sent till träningen. Vi ska käka middag hos Matilda ikväll sedan dra ut. Men frågan är vart?!



Matilda och Elin på studentkvällen.


RSS 2.0