FANTA OCH ROSÉ, SKUMPA, DAGENS, BAKISPIZZA OCH EFTERKRÖK!!!! AAASHIT OMG




























OBEHAGLIGT JOBBIGA SÖNDAGAR

De har varit rätt seg uppdattering på den här bloggen. Trots detta har man ett antal trogna läsare ändå. Kult! Har spenderat de senaste dagarna i huvudstaden tillsammans med b-rudarna. Slutar aldrig förvånas över hur konstiga saker som kan hända. Men asball har vi haft. Hade faktiskt tänkt vara duktig och visa lite bilder, dock har jag lyckas tappa bort kameran. Någon som minns var jag la den????? Bildvisning får bli senare i veckan.

Söndagar tycks alltid vara jättejobbiga trots att de är en vilodag. Den här söndagen var den jobbigaste på länge. Sovit ca 4 timmar, shoppat bakis i SthlmC och sanerat en lägenhet. På flyget hem var vi som fyra döda fiskar. Därför ska jag med blandade känslor lägga mig och sova nu. Skolstart imorgon......... ÅNGEST förklarar en minimal bit av vad jag känner just nu.


HEEEJDÅÅÅ


TORSDAG

Snoret bara rinner och rinner. Det värsta som finns måste vara när man är sjuk. Efter gårdagens stohej blev de då i varje fall inte bättre. Nu ska jag fortsätta och dega i soffan tillsammans med mamma och pappa tills jag ska natta. TJAA



Observera vinet på blusen!!!!!! SNYGGTTT


I don't wanna close my eyes, I don't wanna fall asleep. 'Cause I'd miss you baby and I don't wanna miss a thing.

Genomgått sommarens tråkigaste helg. Jobbat fredag, lördag och söndag samt haft första vita helgen sedan början av maj kanske. Känns som dagarna bara går utan att de händer något nuförtiden, i väntan på att skolan ska börja. Tackvare de har även klumpen i magen blivit större. För trettonde året i rad har jag nu, med egen viljat valt att sätta mig i skolbänken igen. Innan dess ska en vecka i huvudstaden spenderas, kan inte bärga mig tills dess. Nu ska jag börja röra mig mot sängen. Imorgon blir de lunch på tatuung. HEJ.


 Lyckliga dar. På tisdag kommer du hem!!!!!!!!!!




5 augusti - Vad jag bryr mig om nu, är att du kommer nära mig, även om det är försent att älska dig.



GODNATT VÄNNER OCH BEKANTA


4 augusti - tomorrow comes to take me away. i wish that i - that i could stay.

Att jag lyckades med en löptur i regnet är långt över vad jag trodde om mig själv. Fotbollsträning på två timmar igen också. Så tar jag vara på de regniga dagarna i Skellefteå. Imponerad över mig själv. Ikväll snackades de om utgång med tanke på ledigheten, dock är jag inte de minsta sugen efter helgens baksmälla. Den bakfyllan klev lätt in på första plats bland värsta bakisdagarna i mitt liv. Istället verkar de som kvällen kommer tillbringas med min lilla Erica.


3 augusti - vad jag bryr mig om nu

Ikväll bjöd Erica mig, Ida och Matilda, med hennes tillflörtade gratisbiljetter, på bio för att se inception. Min recension av filmen blir frukansvärt bra men lite konstig. Kanske en aning för mycket för mig. Kan tänka mig att den kommer vara bättre nästa gång jag ser den.  Imorgon väntar jobb och slit sedan tårtkalas för mamma som fyller år. Nu väntar sängen. Goodnatt.


RSS 2.0