31 oktober - i kissed a girl



Halloween viket betyder party!
Eller hur Jennilla?

30 oktober - singing the song

Kom nyss hem från min löpar runda. Det var riktigt härligt. Kallt och friskt. Solen sken mellan träden. Det enda som var lite jobbigt var att det var halt på vägen. Nu ska jag slänga mig i duschen för på ett tag kommer Fanny. Jag har lovat mamma att baka bullar, det har jag aldrig gjort så vi får hoppas det blir bra. Dessutom är jag lite extra trött idag. Fy vad jag sovit dåligt. Drömma obehagliga drömmar är inge roligt.



my girls på midsommar

30 oktober - wake up

Dålig uppdattering.
Men jag har inte haft tid. Jag har flyttat till Idde. Haha. Nästan iaf. Igår var vi tjejer i Umeå och det var riktigt trevligt. Hittade lite smått och gott bland annat två cheep monday jeans. Idag har jag och Ida sovit. Ställde väckaren på elva. Men det var bara jag som vaknade då. Och inte ens det. Innan vi stigit upp, käkat och sminkat oss var klockan två och då stegade vi in i stan. Kändes lite tugnt. Jag och Ida letar skor, men fan. Det finns ju ingenting. Ingenting jag vill ha iaf.

Nu har jag nyss tränat. Fy och fan. Jag var bara arg och det var inte alls roligt. Träningen på fredag blev iaf inställd, alla skulle bort. Kändes lite skönt men ändå inte. Blir nog ett försök av tidig kväll så jag inte sover hela dagen imorgon. Fååååse hur det blir.


28 oktober- baby let me love you

Min dag har varit alldeles underbar tackvare mina tjejkompisar. Började på eddahallen och slutade med fyra timmar på waynes. Umeå imorgon tillsammans med samma tjejer. Imorgon ringer väckarklockan halv nio också. Kanske borde sova nu.


27 oktober - if I were a boy

Godmorgon. Nu har jag nyss käkat, det fanns absolut ingenting att äta. Och känner mig mest bara äcklad av allt. Sitter här som en rishög och funderar på snart börja packa. På en timme ska vi träffas utanför eddahallen.

Fast nu ringde Sara sa att jag skulle skynda mig.
PUsSs ♥

Umelagun 07

26 oktober - just dance



Tjeeenadå.
Fått ännu fler fotografier av Palle. Visade sig att det inte var så konstigt att jag tjatade om att jag vill ha bilder när jag inte ens hade fått 1/4. Haha.
Imorgon ska jag och mina tjejkompisar åka på eddahallen och bada. Haha eller fråga är vad det blir. Solning och bastning eller plask och lek. Taggar i alla fall fruktansvärt mycket till våran lilla Umeå resa som borde bli av någon dag. Beroende på vilken dag jag ska hjälpa till att sminka till Patrik och Timmys fotning. I helgen är det paaarty!

Love you 'till the end.



Jag älskar dig / i

26 oktober - this is the life

Hej vänner.
Igår hann jag aldrig blogga. Jag & Ida vaknade vid hmm, tolv kanske. Sedan kom mamma och hämtade mig vid två. Stressade hem och packade träningsgrejer och badkläder. Åkte på fotbollsavslutningen som var riktigt trevlig. Mitt lag förlorade dock, och ledarna vann!? Efter det åkte jag tillbaka till Ida och bara tog det lugnt :$. Somnade där vid kanske 4, eller blev det 3. Det är riktigt förvirrande med omställning av klockan. Idag har jag & Idde bara tagit det lugnt. Varit ute och traskat i två timmar. Påvägen hem gick vi förbi ICA och köpte choklad och bonaqua. Ikväll är det bugg. Jag är lämnad i vassen som moses utav William. Han sa att det inte var jag att skita i något jag ville, men det är inte heller jag att sluta tjata. Jag tjatar tills jag får det jag vill.




24 oktober - utmaning

Har blivit utmanad av Sara - www.wiklundarn.blogg.se

Reglerna är följande:
* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

1.
Jag äter inte godis på veckorna, men det knäppa är att jag alltid bryter det. Ni som inte testat det borde göra det. Det är skitgott med godis om man äter det jättesällan.

2. Jag är dålig på säga nej. Men gör mitt bästa. Gör också mitt bästa för att göra alla glada. Är svårt, men som sagt. Jag gör mitt bästa.

3. Jag gillar inte pasta och ris. Äter helst potatis. Blir inte arg nu Oskar :$.

4. Rör jag inte på mig varje dag blir jag fruktansvärt rastlös. Eller egentligen överhuvudtaget. Klarar inte av att sitta vid datorn flera timmar i sträck.

5. I Mars fyller jag 18.

6. Jag har löshår, hatar att jag klippte page för ungefär ett år sedan.

7. Min blogg har funnits i exakt ett år. Startade den på halloweenlovet förra året. 

Jag utmanar:
www.idaab.blogg.se
www.matildafransson.blogg.se
www.fannyagren.blogg.se
www.sluu.blogg.se


23 oktober - hold on be strong

Sitter och lyssnar på "Hold on be strong" som vi tjejer nötte min stuga i sommaras. När den låten började på radion gjorde vi inget annan än sjöng med. Riktigt fina minnen. Måste göras om.

 

23 oktober - du är värt allt besvär

Nu ska jag och träna.
Är trött, fryser om fötterna, har huvudverk, stör mig på mina snea tänder, har en finne i pannan.
Kanske borde stanna hemma. Fy så tjurig.

23 oktober - I try to

Vet ni vad som slog mig alldeles nyss?
Detta är ett av mina tvär ryck.
Tandsmycket på min tand måste bort. Jag hade glömt att jag hade det. Men det måste bort. Usch!




Man kan inte göra det själv va?

22 oktober - unloved

Sitter vid datorn på skolan och har inte lust med någonting ska jag säga er. Det svider i ögonen och jag har fått höra ett antal gånger idag att jag inte ser speciellt pigg ut. NKB prov imorse. Bättre än förväntat, trodde jag skulle sitta där som ett frågetecken, men kunde svaret på en och annan fråga.

Nu ska jag skriva lite svenska sedan åka och fika med tjejerna.

21 oktober - am not ready to make nice

Satt nyss nere med mamma och Elias. Elias har något prov imorgon som han inte kunde, så vi satt och hjälpte honom. Började vi prata om dagens händelse som faktiskt var ganska rolig. I måndags på skolan hade vi svenska. Vi har ett arbete som ska vara inlämnat på fredag och jag är verkligen jättestressad. Hela Johans lekition gick åt att reta mig. Drog ut kablar och satt och stirrade på mig. Efter lektionen kom det iaf fram, för att jag skulle bli ännu argare, att jag skulle bli uppring av någon snubbe som sålde kakor. Så förstod jag det iaf. Skällde på Johan och sa att jag skulle ge honom hans nummer när han ringde. När jag kom hem från skolan idag stod det en stor kartong på bordet. Tänkte inte mer på det förän mamma frågade mig. "Elin har du beställt kakor?" Hahaha. Nej svarade jag. I kartongen fanns iaf två förpackningar, en med kakor, mormors godaste flarn eller nu vad de heter och i den andra med kola, lillebrors bästa. Tack Johan ;).

Kom vi också in på att Eriks kompisar skickat hem saker till honom. I helgen var faktiskt två snubbar från mormonerna här och undrade om han var hemma. Han hade tydligen blivit anmäld "intresserad". Haha. Slog det mig att jag och Sara hade träffat dom. Svarat på några frågor och sedan hade jag gett ut våra nummer IGEN. Det jag aldrig mer skulle göra efter vi varit i Göteborg och gett våra nummer till en snygging så jag fick Parlino, vilket jag hatar mer än allt. Det roliga var att mormonerna ringde till Sara. HAHA. Satan så arg hon blev på mig. Varför hade jag egentligen från början lämnat ut nummren? Hahaha.

20 oktober - I watching you walk away


Johan och Elin softade runt på FL-festen.

Just nu kämpar jag på med mitt nkb plugg. Jag vill verkligen spy, har kanske sagt det till alla jag känner den senaste timmen. Det är inte ens skoj - inte ens lite. Men jag klarar det. För att jag inte ska somna med böckerna över mig i sängen eller nöta datorn hela kvällen så ska jag och Sara snart ut på en promenad. Nästa vecka är det lov, ooohärligt!



20 oktober - what hurt the most

Rascal Flatts - What hurt the most

Godmorgon.
Fy. Det är minusgrader ute och jag ska gå från stan upp till tennishallen. Var ett bra tag sedan jag var där sist, jag har ju trots allt några timmar där. Inte som spelare utan som åskådare, men jag gillar det. Nu har William lagt ner så det finns då ingenting att kolla på. Skulle möjligtvis vara hans tränare som virrar runt där. Han roar mig faktiskt ganska bra, Kenta Kotlett ;). Haha. Nee, nu måste jag till bussen. Hade.

19 oktober

klassåterträff
                     

19 oktober - jag har fastnat för dig

Nu är jag så fruktansvärt less på min huvudverk så jag spyr. Började på kvällen igår och fick tillbaka det nästan direkt jag vaknade. Blä. Vid åtta slängde jag i mig middagen helt ensam vid matborden, njöt inte ens lite av efterrätten. Varit på match hela dagen när jag tänker efter. Efter matchen, som vi vann mot några småpojkar, så hade vi lite träningstid. Frågan är varför? Var inge vidare skoj iaf. Nu sitter jag och äter chips :$. Måste plugga NK men vill se OTH.


Jag önskar jag kunde göra det bra för alla i hela världen.


19 oktober - nothing hurts

Godmorgon.
Nu sitter jag & Idde vid datorn. Ställde väckaren på elva men steg nästan inte  upp förän halv ett. Somnade där vid halv fyra. Gårdagen var är bra, avslutades dock sämre. Just nu sitter vi och planerar vårt lov. Fest och lite andra saker. Satan vad jag är taggad på lov. Bara en äcklig vecka kvar med massor av prov, bla NKb prov blää. Ungefär på en timme hämtar mammsen mig och skjusar mig till kopparhallen där jag har match.
 hade






:$

~

livet har sina goda studer.




18 oktober - big girls dont cry

Klassåterträff som blev över förväntningarna. Jätteroligt att träffa alla gamla vänner. Sexställningar med ballonger emellan, norsk kareoke, armhävningar med bröd, älskling älskling visst älskar du mig? Och rad till roliga saker :). Snaart ska jag krypa ner i min efterlängtade säng, imorgon ska jag vara med Idde :$.





16 oktober - vilken underbar dag

Schit.
Idag mår jag bra.
Varit och fikat med mina underbara tjejkompisar idag efter skolan. Nyss käkat med min söta lillebror och snart träning. En härlig känsla!

           
vi levde loppan!

16 oktober - you gonna miss me when am gone

När jag vaknade imorse var det bäcksvart ute. Vilken jävla lust jag hade att stiga upp. Inte det minsta. Men snozade inte en enda gång och har redan hunnit duscha. Ikväll har jag fotbollsträning med bandy, känns typ roligare än alla andra träningar jag har. Igår peppade jag Sara till en lite löprunda, behövde hon ;), sedan gick jag en promenad senare på kvällen också. Bra Ellan. Nu ska jag plocka fram kläder och åka på scadic där det är föreläsning hela dagen.


15 oktober -


Timmy Forss, Patrik Lindgren

14 oktober - african queen

Godafton.
Sitter på webmsn, ofattigt?
Ska snart, eller nu tog jag i, på ett tag ska jag och träna. Har sovit lite efter skolan, men ger mig inte ro till det så det blir svårt. Bråkar dessutom med datorn. Fyfan vad less jag blir. Skulle kunna tappa den med mening ner från balkongen. Ingen bugg blev det heller, alla är så tråkiga. Resten av veckan är inte speciellt jobbig. Är borta från skolan både onsdag och tordag förmiddag. Sedan är det bara en vecka, sedan lov.



tänk om livet hade varit en dans på maskroser :$

13 oktober - i cant wait forever

Finns några saker som håller mig ovanför ytan.



Jag hade i alla fall inte ens tänkt sätta igång datorn idag. Men det sket sig och nu kommer jag inte somna förän efter tolv idag heller. Igår somnade jag halv tre. Vaknade med världen äckligaste utseende, kan dom i min klass vara vittne för. Att jag ens åkte till skola imorse. Bra gjort av mig! Datorn åkte iaf igång när jag & William skulle öva bugg. Han missade en lektion och nu vill han nästan inte ens gå fortsättningskursen. Men nog ska han det nog!! Imorgon hade vi planerat att åka på träningsdansen eller vad man nu säger. Sedan har jag hockey mellan 10-11, wioooooo....

plåtning






nothing serious


våra fotografer
Patrik Lindgren & Timmy Forss.
Tusen tack.

12 oktober - I wanna run away

nu ska jag iväg och träna. skulle behöva ett antal alvedon, några ton vatten, ett par blommpinnar och min bästa vän.


skolidrotten förra året


12 oktober - on and on

godmorgon
nu ska jag ut och gå med världens finaste hund, thihih, flipper. har träning på några timmar och sedan bugg. imorgon är det skola också.. hade ju prao hela förra veckan så det var ett tag sedan jag var där.

 

10 oktober - party

Hej.
Vilken fantasi vi har. Har nyss varit på ica och köpt fem kartonger felix värmemat. Satan så less jag är på att äta skräpmat. Idag blev jag tvingad av Julia & Matte att käka på subway. Rätt värt det men ändå. Inte första gången i veckan. Nu ska vi käka sedan börja fixa oss. Ida är påväg hit också. Sedan är det bara att börja.

Hoppas på en trevlig kväll! HADE!

litet smakprov kanske?


Sara & Elin
Foto: Patrik Lindgren


Detta är bara ett litet smakprov! Vi hade riktigt roligt idag. Haha.

9 oktober - yes, I know

Vilken dag.
Började likadant som alla andra mornar denna vecka. Tungt att stiga upp eftersom jag somnat sent. Stängde av datorn där vid halv ett. Efter jobbet så träffade jag Sara, Patrik & Timmy på stan. Vi kikade runt lite, bla på gina tricot och hittade en klänning åt mig, efter ett tag hamnade vi på frasses. Förövrigt inte första dagen jag äter ute i veckan, dock heller inte den första hundringen jag sprättat i veckan heller. Snart är det tomt i börsen. Snart ;). Efter vi käkat begav vi oss iaf till efyran där vi skulle fotografera. Riktigt roligt. Lite oseriösa och lite seriösa bilder som ni kan få se sedan. Imorgon ska vi hänga hos Matilda. Sedan på lördag är det som sagt FLfest. Och alla vet vad det betyder.

Nu ska jag se oth. Härligt med helg imorgon, eller hur?
Inga träningar och inga matcher som förstör.


Haha, rätt lyckad bild. Jag tar plats som vanligt. Lämnar ett litet hörn åt jensan.

8 oktober - dancing in the moonligth

Fick veta att jag var för liten för att arbeta på bikbok. Eller för ung även kallat. Det suger verkligen, hade jag varit 5 månader äldre hade jag haft jobb där nu. I eftermiddag efter jag hade slutat träffade jag Jeppe, det var ett bra tag sedan sist. Slutade med att vi följdes lite på stan. Jeppe handlade till och med både ett par skor och en halsduk. Hehe. Trevligt trevligt. Nu ska jag åka och träna. Kändes lite jobbigt med det ljusa i allt är att jag köpt nya skridskor. Tänk om de är svinosköna? Vi ser ikväll.

HADE.

Ingen är som du.
Grattis.

IDDE & ELLAN



Jag vill att DU ska veta att JAG älskar DIG fruktansvärt mycket, inte bara idag. Utan hela mitt liv.

6 oktober



Härliga sommartider -07

6 oktober - im sorry that I made you cry

Praoen idag gick jättebra. Det är skoj :).

Nu ska jag se OTH och sedan sova. Träning mellan 10 och 11 ikväll.

HADE




 





















5 oktober - your winter

En kille på min buggkurs sa idag att jag såg trött ut. Då svarade jag "Det beror nog på sminket." Började jag fundera. Ser jag verkligen så hängig ut utan smink? Jag måste nog göra det. Dels för att jag är hänging idag, igår och hela förra veckan osv också. Men ändå. Samma sak sa nästan Emma i fredags. "Elin vet du? Du kan se förbannat dryg ut ibland när du inte tänker på det."
Roligt att jag ser trevlig ut? Kanske borde lägga mig tidigare, käka bättre & träna mindre. Kanske man ser piggare ut. Eller göra något ansiktslyft. Haha.


Dock två år sedan (så säg inte att jag ser liten ut)

Imorgon prao, Bikbok. Kändes tråkigt. Två killar i min klass ska "gå in i militären" (säger jag). Vet egentligen inte vad det heter. Men känner att jag kanske skulle valt något annat. Mitt första val var friskvårds, ville verkligen vara där. Fast då var det självklart upptaget.

Nu lyxar jag med vindruvor i glass.



4 oktober - best sleeping


                        Idde & Ellle

Orkade inte blogga när jag kom hem igår. Jag var faktiskt ovanligt trött igår, haha. På samähllsen, andra lektionen, satt jag där med min dunjacka (hade bara linne under och det var alldeles för kallt för bara de). Vi hade veckans nyheter och satt bara och satt kryss i en tabell. Smart som jag är som hade satt mig längst fram, lägger jag ner huvudet på min härliga dunjacka. Efter kanske tio minuter vaknar jag av ett ryck och en penna i nästan!!!! På nyhetskrysset hade jag rätt de tre första, fel de sex i mitten och rätt de tre sista. Därför testade jag att sova direkt jag kom hem igår istället för att sitta vid datorn. Härligt.

Igår efter skolan följde jag med Ida hem. Käkade där och träffade Idas världens gulligaste mamma. Har frågat Ida om hon kan adoptera mig. Men det återstår och se (?). Vi kanske inte vill vara syskon? Sedan har jag redan en alldeles underbar egen mamma. Neee, nu drar jag till norsjö. Hadeee.



Förresten - Simon i min klass fyllde 17 igår. Ville bli omnämnd i bloggen.
Grattis på stora dagen. Hoppas du fått en massa fina presenter ;).






2 oktorber - god night sweetheart

Måste nog sova nu. Somnade i andra perioden när vi såg AIK-Färjestad. Vaknade av att pappa skrek då Kimmo gjorde mål. Imorgon har jag inte speciellt mycket för mig. Mobiltelefon sönder. Virus på datorn och ingen kabelttv. Saras kommentar var då:
"Bra Elin. Då kanske du sover inatt ändå."

Ska ge det ett försök.

Rätt ny bild från piteåhavsbad. 2006. Plockade fram den eftersom jag ska åka med Patrik & Julia och fika imorgon på waynes. Hade ju tänkt ha en återträff med alla nior. Schit vilka minnen bilden väcker.

Haaaaade!
















så snabbt, så fort

Kände för några sekunder sedan mig riktigt glad på ett tag. Det som sprang till i mig när jag såg bilder på tjejerna och allt sånt. Man kan tydligen att få mig att sjunka från toppen till botten på mindre än en hundradel. Ett klick. Jag saknar dig.

2 oktober

Igår jaaaa!
Orientering på vitberget. Som alla vet så ösregnade det igårkväll/natt. Trevligt men blött, kallt och halt. Riktigt skoj var det. Kanske gick sammanlagt 1 mil. Nej? Mer måste det varit. Gick så fruktansvärt mycket. Lyckades också bli skrämda. Vi fick med oss en 1gångskamera. När bilderna framkallas kanske det går att fixa de in på datorn. Vet att jag har bloggläsare från ettan i FL. Därför kanske jag inte borde berätta så mycket. Blir det inte lika skoj då. Men en massa roliga saker fick vi göra :).



FL2

2 oktober - when you say nothing at all

Kvart i ett igår natt steg jag in i duschen.

Kvart i två hade jag fikat och packat klart.

Halv tre la jag igen ögonlocken.

Halv sju ringde väckaren.

Sju hade jag snoza flera gånger.

Hela dagen i skolan höll alla i min klass på somna. Speciellt på matematiken med Marianne.

Nu är jag hemma men får inte sova (Träning ikväll)

Nu äter jag kanske världens färskaste och godaste sockerkaka.

Ikväll är det fotbollsträning.

Ikväll är det AIK.

Imorgon?

På Lördag är det hockeyläger.

Fråga mig inte varför jag skriver så här =D

1 oktober

Sitter på skolan och inte gör någonting. Har jag gjort den senaste timmen och kommer göra en till framöver. Somnade sent igår och försov mig imorse, igen. Missade bussen och hann inte göra något imorse. Det gör mig stressad och förstör hela dagen. Fy. Ikväll kommer det också bli sent. Jag orkar inte fara i skolan imorgon. Blääää..



Visade nog aldrig det. Men vi lyckades bli fångade på matfesten. Vi tjejer tillsammans skulle kunna ha köpt två wooktallrikar för ingen av oss åt ens upp hälften.


RSS 2.0