29 april - utan dina andetag

hejhej
endast 1 månad kvar till alanya idag!!
idag fyller också oskar år :)
grattis hjärtat!

i skolan börjar det lagra upp sig arbeten som ska göras,
men nästa vecka flyr jag och min klass i alla fall skolan.
vougga är det som väntar och det kommer bli grymt!
mådag går bussen och är åter på torsdagkväll,
fredag är vi lediga så det känns sköönt.

anställningsintervju igår, provjobbning imorgon
nervöst och jättetaggad!
nu ska jag till stan, ingen träning idag.
latelin med jättemycket migrän då slipper man



valborgs imorgon också, ojoj

20 april - snaaart sommar vilket betyder ALANYA!

Jag hade nästan glömt att jag hade en blogg.

Haha. Mamma och pappa är fortfarande borta. Kanariöarna tror jag att det är. Blandar ihop hela tiden. Totalt blir det 17 dagar dom är borta eller nu vad dom sa. På söndag kommer dom i alla fall hem. Trotts att dom lämnat ICA kortet och pengar till bensin så saknar jag dom jättemycket. Det måste ju städas, diskas och tvättas hela tiden. Jag inser vilket jävla bortskämt barn jag är som aldrig har tvättat eller satt igång diskmaskinen. Jag har inte tvättat sedan mamma och pappa åkte för en och halv vecka sedan. Men nu gäller det, nu ska jag tvätta! Hur gör man?

Lovet var helt okej. Satt nästan helt ensam över påsk och det är inte okej! Nästan påsk ska jag åka långt bort iväg.
Festat har jag faktiskt också hunnit med. I lördags var jag med några danskompisar på nocks och olles, rätt soft! Till helgen är det station och jag har planerat att INTE gå. Minns inte senaste helgen jag inte festade.

Nu ska jag inte skriva mer. För jag vet att folk inte orkar läsa - inte jag i alla fall.

Ikväll blir det träning och sedan Sambagatan.

Nu ska jag käka och tvätta (?)



Saknar dig. Vart är duu ?!

14 mars - väntar på sommaren

Imorgon väntar Luleå och shopping.
Skönt nå natting när både jag och Fanny kan köra.
För idag klarade hjärtat körkortet. Jag har idag varit den enfarna vännen. Känner mig inte så erfaren.
Otaggad jag är på Luleå tillsammans med mina tjejkompisar, med dom som är hemma vill säga.
Jensan, Idde och Fannyå.


sommarsommarsommar!

13 april - underbara väder

Hallå.
Jag & Fanny har nyss kommit in. Vi har varit ute och solat hela dagen. Tror tammetusan man fått lite färg, eller. Nu väntar vi på Erik och Angelica som vi ska göra mat tillsammans med. Efter det bär det av till fotbollsmatch. Kändes lite jobbigt men jag måste verkligen komma igång nu efter påsken.

Vi har halv planerat en liten trip till Luleå på onsdag. Antingen kör vi min lilla vit hora, som den kallas. Eller får vi förhoppningsvis låna någon annan bil så vi faktiskt ryms. Haha.

Nu ska vi göra käk, grillad kycklig och bakad potatis!


Längtar efter min pojke!

13 april - världens sötaste polly

Måste lägga ut lite bilder på Polly gumman. Världens gulligaste barn som nästan måste få säga jag är lillmoster till :$. Idha (hennes mamma) säger att jag är lillmoster, så då är jag det =))).








12 april - björnarna vill ha maat fanny

Öj!
Jag och Idde sitter och väntar på Fanny och vi börjar bli riktigt hungriga. Vi ska och äta middag tillsammans i stan. Igår blev det sent, onödigt sent. Vid fyra var vi utslagna båda två. Ikväll ska vi bara softa.

Igår fyllde Fanny 18år också! I love you!



10 april - show me heaven

OKEJ! Debut på station kunde kanske inte slutat på annat sätt.
Låg en hel del på toan och när jag klev upp klockan sju i morse tror jag att jag fortfarande var full. På min extrema huvudverk och illamående har jag kört 18 mil bil idag !!
Men inte är jag bitter, eller jo!
Jag är faktiskt riktigt arg, ledsen, och framför allt ensam. Fy vad jobbigt det är att vara ensam. Jag får i och för sig inte glömma Signe, min kattunge som står och dricker ur mitt vattenglas (?).
Oskar den jäveln sitter på väg till Åre.
Sara lika jävlig, är i Tärna.

Nu ska jag göra något vettigt, som att bada eller läsa!
HEJDÅ!


man lever bara en gång


jag & gubben


oskar (?) natta & sara "alltså, jag känner mig full!!!!" wiklund


matilda "vinspillaren" fransson, fanny, idde & jennilla "in i dimman är ändå skönast" eriksson


sara, idde, mfransson & ellan

DEBUT PÅ STATION ÅTTA PÅ TORSDAG!?!


6 april - i hate this part

•Tisdag- matteprov
•Onsdag - Naturkunskap B prov
•Torsdag - Naturkunskap A prov + musikinlämning

Jag är så fruktansvärt skolless.
Dessutom har jag sumerat att jag under påsk helgen kommer sitt helt ensam i vårt hus. Varför ska alla bort utom jag? Någon som är sugen på göra något?


min 18års feeest!

5 april - my cool

hallå!
vilken frihet med körkort.
festen i fredags gick bra, BARA två bord och en stol knäckt. kan inte överhuvudtaget uppskatta hur mycket folk det var, hade dock bjudit 70st. alla kom inte, men då kom också lite oinbjudet folk. folk fick för sig att jag var sur när jag frågade "hej! vad gör du här? vem är du? vet du ens om att jag fyller år och har tagit körkortet? " jag var inte sur en enda sekund i fredags. undrade bara vad folk som inte var bjudna på min fest gjorde där, haha. dessutom gjorde jag bort mig riktigt mycket. efter att jag abolsut inte haft tid att träna i veckan så valde jag att inte spela domarcupen lördagmorgon, då ville jag sova. självklart var dom i final och som bonus på det har jag två jävligt sura tränare. INTE värt det ska jag tala om.

nu ska jag ta och packa ihop mitt smink som jag och oskar räknade ihop var värt minst 3000kr. tåls att nämna att jag inte har betalat allt det. måste iaf se till att inte tappa bort det. sedan ska jag åka i väg till min pojke.

bilder från festen kommer kanske senare, vet inte ens om det finns några =D

1 april och det är inget aprilskämt!

ÄNTLIGEN!
Halv elva igår satt jag som en nervös liten flicka i väntan på att få skriva teoriprov. Trots att jag var nervös så klarade jag av det mer än galant. På natten hade jag svårt att sova. 10 i ett var jag ner och hämtade mat och slocknade nog inte förän vid två. Vid sex trampar en ovetande bästa kompis in, Sara, "jaa, må hon leva jaa, må hon leva uti hundra år". Just nu minns jag nästan inte ens det. Minns att jag satt nervöst i bussen, gick på körskolan, efter det kändes det som jag väntade flera timmar på att få komma in i teoriprovrummet. Mina hjärtslag före rättningen av provet är obeskrivliga. Hela kvällen höll hela familjen min för Sara. Hon kan inte råför att hon är lättlurad.

Klockan kvart i sex ringde då väckaren och sju satt jag i bilen för uppvärming inför uppkörning klockan åtta. Inte alls nervös åker vi iväg från vägverkets parkering och 25 minuter senare kommer vi tillbaka. Kanske min bästa körning ever! "Körprovet är godkänt" och körkortet är mitt.

Jag vill tacka alla som har hjälpt mig, stöttat mig. Nu när jag tänker efter så skulle jag nog behövt ditt stöd Sara. Men reaktionen imorse över att få veta att jag tagit det gör mig så glad. Du glädjs minst lika mycket som jag.

Nu har min önskan gått i uppfyllelse. Eller nästan, det ska bara bli fredag och min och Fannys 18års fest. Min önskan var att det skulle bli fredag och jag kunde se tillbaka på veckan och förstå att det gått bra.

Igår var jag inte ett dugg trött utan bara spänd och glad över att jag hade världens bästa födelsedag. Idag är jag hur trött som helst. Krafterna är slut. Tur att jag har sovmorgon imorgon till ett.

Tack också till alla som grattat mig! Det behöver jag.

RSS 2.0