080131 snö fallande

Självklart..
när jag sätter mig i bilen efter aerobicsen så öser det ner snö. Jättehärligt. Kan man köra skoter och åka snowboard osv=). Men varför JUST, just när jag har hockey träning? Såklart blir det en meningslös träning utan något vett. Bara typ lite skriller. Måste säga att det finns annat jag hellre övar på :(. Kanske dags för sängen nu också. Imorgon blir det stan, tillsammans med vem, det vet jag inte =D?

(L)

Förresten exakt 2 månader tills jag fyller år=)


blää

Vet egentligen inte vad jag ska skriva i mitt blogg inlägg, har bara fruktansvärt tråkigt. Sitter och gruvar mig för träningen ikväll. Har aerobics med fotbollen och troligtvis kommer det ju inte att bli lättare det vi ska göra. Haha. Så sjukt.. Nu börjar datakunskapen, HEJHEJ ses sen


Det är inte lätt..

Kom nyss från fotbollsträningen, det var löpning. Vi säger att vi skulle springa två delar. Efter ena kommer "anonym"..

Anonym: ALLTSÅ JAG LJUGER INTE NU OM JAG SÄGER ATT JAG INTE SKA SPRINGA NÅÅ MER !!
Elin:
Hahahaha.

Anonym kommer och har sprungit andra delen..

Anonym: Jag har skaffat mig en ny kompis. Jag har aldrig träffat honom förrut. -TJURSKALLEN!
Elin: "JAG LJUGER INTE INTE NU OM JAG SÄGER ATT JAG INTE SKA SPRINGA NÅ MER!" hahaha 



Avslutningsvis puss älskling ;-)

Det är inte lätt..

Elin: Gå in på flygets hemsida. Ska kolla när flygbussarna går.
Anonym: Jaja okej. Är det www.taflyget.se ?
Elin: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH, nej det är bussen hemsida. Det är www.lfv.se .

(L)(L)(L)(L)(L)

Jag tänker på dig varje dag.

image325

image326


080129 sovmorgon

Godmorgon =))

Idag sovmorgon 13.00
Imorgon sovmorgon 12.10


.. duger heltklart för mig=)

Idag blir det träning, har inte bestämt mig om det bli fotboll eller hockey. Måste träna både egentligen, men hinner inte. Möjligtvis lite viktigare med fotboll, vi har match på lördag. Men det är ändå inte säkert att jag får spela, så det kanske känns lite meningslöst? Jag vet inte. Måste kolla när vi har nästa hockeymatch också. Kan nog också vara snart. Ikväll måste jag plugga lite också. Ska höra med Sara om hon har lust att läsa tillsammans med mig. Det känns så himla roligt. Fast det roligaste är nog egentligen att jag inte har ett piss i veckan. Inte en enda sak har jag.

kanon

Nu är iaf fjällenresan betalad, sportlovet - tärna!
Nu peppar vi bara, kom igen!!!

nyttigheten hon själv

"Jag äter inte godis på veckorna."

Idag har jag stoppat i mig..
~ klubbor på skolan
~ tuggumin
~ glass
~ kladdkaka
~ semla

... jag måste skärpa mig. Vart tar vikten vägen =DD

underbart, jag skämtar inte!

  Jennilla Eriksson



Gissa gåshuden när tjejan sitter vid pianot och sjunger ?

080128 18:15

William har nyss krypit ner i sängen och jag nyss käkat. Han skulle plugga körkortsteori. Blev tydligen inte. Börjar nästan dra ihop sig nu. Kanske snart dags att börja plugga, men han klarar det. Det vet jag =). Han är ju bäst ? Jag kanske också ska börja plugga till mitt SKOTERskorts teoriprov. Är på onsdag och jag vet, jag vet, det är inte svårt. Men något måste man väl måsta kunna ? Hade 22/33 på lilla skoterkortprovet, hahahaha. Så jag kanske måste plugga lite. Det är ju endast bara en bok på 60 sidor. Nice.


image319

image320

image322

Bilderna är i från två årsdagen.


Bara William Lindquist

Lördag & Söndag

Hallå
Igår var Jimmy och Jennilla här. Haha. Tjugo över tolv ligger typ jag och jensan och sover. Men william och jimmy åker iaf, typ till Umeå, för att hämta någon. Får rätt bra med stålar, såatt. Jag och jensan piggnar till direkt killarna åker och håller fortsätter hålla "grytan kokande". Vi hade nämligen sedan 3 på dagen hållt på att elda osv i våran tunna. 10 i tre när william och jimmy inte har kommit tillbaka bestämmer vi oss för att bada. Vi orkar inte vänta. SJÄLVKLART, måste säga självklart, så har vi eldat för mycket. Det är alltså så varmt att vi inte ens får ner våra tår. Vi sitter alltså ute i badrockar i typ -10°. Vi springer iaf in igen. Det går inte, vi får oss inte i. Då kommer william och jimmy, och ba; men sluta!!!!!!!!!!!! nog går det. Slutade med att vi stod och skottade ner snö i tunnan. Funkar ?

Slocknade väl kanske vid 4 och steg upp före 9. Jag är trött. Vi hade skoter uppkörning idag. Lika bra egentligen att hoppa över den där saken. Lär man sig något ?

image311

image312

image313

image316

image317

image318

Fotodagbok över fredag

Har bilder till allt som inträffade idag kan jag väl säga =)))

image301
Anderstopsskolan.

image302
Dagens glädje, det var bra väder.

image304

image305
Sandras chockladbollar barkade. Obo´y istället för kakao. Strösocker isället för pärlsocker.

image306
Mys.

image307
Håret växte på 20 minuter från kort till långt, nu igen.

image308

image309

image310
Nyårslöftet fortfarande hållet.


Godmorgon

Hejhej=)))

Nu sitter jag i datasalen på skolan och äter frukost.
Blev lite stressigt imorse. Tog väl ungefär 30 minuter för
mig att stiga upp ur sängen. Men jag missade iaf inte bussen
och är nu, halvpigg, på skolan. Ikväll väntar arobics.
Jag börjar typ bli nervös redan.
Haha. Nu måste jag skriva novell =((((.


klättring och skoterkurs

image300
Utanför Skellefteå Kraft Arena.

Idag var vi och klättrade med skolan på ladan. Gick ändå ganska bra. Klarade mig nästan ända upp, och då var det på de svåra ;). När vi var där nere så kom ju såklart några Skellefteå AIK spelare och sprang runt. Jag kunde inte låta bli att fnissa för mig själv och fota dem. Men jag skrattade så mycket så det blev inga bra bilder. Fick faktiskt bara till ett litet kort. Annars på skolan gick det ganska bra, onsdagar är väldigt chilliga eftersom vi har FL, frilufts hela förmiddagen sen typ idrott, kost & träning och LPL. Så det är som en "idrottsdag". Så det blir mjukhögen och ris, funkar. Imorgon har jag en novell som måste skrivas =(. Vilket känns riktigt jobbigt, men det måste göras. Var också ikväll på sista teorilektionen för skoterkortet. Haha alla killar i min klass verkar tycka det är jätte konstigt att jag ska ta det. Men hos är det inte så konstigt, haha. Vill bara skratta. Uppkörning på söndag, kommer nog gå bra. Verkar inte speciellt svårt ;).

Se och lär gottfolk!

Måste bara berätta en lite rolig sak idag.

Tappade upp vatten > ner med potatisarna > på med plattan. Kom tillbaka.
Då hade alltså mina kokande potatisar bränts fast i botten på pannan. Undra hur jag fick mvg i HK ?

Jag och Jennilla ligger ju dessutom på ungefär samma nivå.
Hon berättade att hon skulle baka negerbollar. Som ni vet måste man ju ha smör för att allt ska kladda ihop sig.
Men det sket Jensan i, hon smälte smöret och undrade konstigt varför de inte tog ihop dig. Du är allt söt =).

Mitt svar till dig lillan

image299

(L)

image298


Det finns inga ord i världen som förklarar hur mycket jag saknar dig Ida.
Jag hoppas att jag får träffa dig snart.




God natt klockan halv tio.

hallå=)

Nu är det verkligen dags att sova för mig. Jag har redan två gånger somnat i soffan och sängen och klockan är bara halv tio. Jag sova igen lite annars orkar jag inte =). Har varit jätte roligt helg, tacka alla =).


Är du världsbäst ?

image297

mys med jimjen=)

HEEEEEEEEJ =D

Ikväll har jag varit med William, Jim och Jennilla, även kallad Jonhy =D. Vi var och bowlade, käkade chips och spelade musik hos jensan och nu har vi hamnat här. Imorgon klockan tio ska vi vara på matildagården, jag jim och jen eftersom då börjar våran kurs. Så det kanske börjar bli dags att sova nu (A). Jim och Jen ska natta i Perrkanötens säng, även kallad storebror. Så det blir myssss =).

Imorgon har mitt fotbollslag match mot Sörböle, kommer bli tufft men jag ska iaf dit och kika på. På kvällen bör jag nog träna lite. Har inte rört mig på ett tag tyeeeeeeep =)

image296

Hahah kolla förresten namnen =D. Sista och andra ronden
klev jensan ner och jag upp på topp =D. Jag tog alltså 141 en runda xD xD.
Majeed - Jimmho3
Äna - ell3
Ramsi - will3
Hommer - jenn3


God morgon !

Hallå =) Gooodmorning.

Skrev ett inlägg igårnatt men det varkar som det har försvunnit. Men jag var iaf med Dante och Sandra igår kväll, mysmys :). Spelade spel (H), åt godis osv :). Nu har vi vaknat, rätttt trött. Och ska iaf till Williams syrras kille och fika för han fyller år. Sen blir det nog hem och kör lite skoter för det snöar som aldrig förr :D. Fan vad roligt =) =) =) =)  skriver mer sen.

PSUSSS


image295






080117 22:00 torsdagkväll

Hallå.

Haha, idag hade vi arobics. Jag var nog sämts. Hade aldrig trott att det var som det var. Det var jätte roligt, men inte jobbigt för kroppen bara för huvudet. Fan vad man fick lov att vara allert. Nästa torsdag kanske jag är bättre, troligtvis inte men men. Jag har varit i skolan också och där händer det ingenting som vanligt. Möjligtvis att jag glömde plugga på både engelska läxan och spanska läxan. Lite otruligt. Men en saga, sen var det avklarat ;). (Hoppas inte Williams syrra läser de här ;).)

image292

image293


























image294

happyhapphappyy

Igår var det världens tråkigaste dag, eller alltså tråkig att veta för er. Det hände som ingenting. Sov iaf ingen eftermiddagslur vilket gjorde att jag var trött redan på träningen. Träningen gick sämst. Kom hem, var irriterad, inget gick. Somnade inte förän någon gång...
Nu är jag alltså så trött så det inte finns ord. Allt går emot mig vilja också. Det ända positiva är att det är god lunch idag. Ikväll har jag skoterkursmöte i tre timmar, jätte peppande. Livet leker, eller hur ?

Ännu en gång..

Måste bara att det kändes mycket bättre idag när Zlatan tog emot jerringpriset. Sist kritiserade jag honom för att jag tycker han var stöddig när han tog emot guldbollen. (Se: Fotbollsgalan) Han uppförde tusen gånger bättre idag och det var tilloch med så att jag glädjes med honom ;). Han är bra, jätte bra. Jag skulle vilja vara exakt lika bra som honom.
Jag ger mig.

image291

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/article1629338.ab





070114 chilldag och idrottsgalan

Idag fick vi lov av våran svensklärare att arbeta hemma och skriva vilket gjorde att jag slutade 12 idag. Riktigt jävla härligt. Imorgon sovmorgon, också riktigt härligt. Nu återstår bara plugget. Har faktiskt börjat på novellen som kommer bli riktigt dålig, men va fan. Men vi har annat också. Och utöver det har man lite annat som man missat. Jätte kul. Satt då ute i snön idag och fotade lite.  -10° visade det.


image289

image288

image287

Ikväll hoppas jag Sara kommer. Vi ska se idrottsgalan, hoppas det blir någon bra i år. Det är dessutom hockey ikväll. Tror vi AIK skrällar igen?

Michael Winslow

image285

Till er som inte känner igen honom, hade inte jag gjort heller. Michael Winslow. Kungen bakom de fruktansvärt roliga ljuden och allt annat roligt i Polis skolan filmerna. Kanske världens roligaste man =D.









17:44 skoter körning=)

Tjohej.

Nu jävlar. Nu är resan ändrad om ombokad. På sportlovet blir det tärnaby i lägenhet med en massa vänner :). Vi blir nog troligtvis kring 10st, alla som vill får typ följa. Haha jag pratade med receptionisten i en kvart. Vi hade tydligen mycket gemensamt. Blev iaf bokat. Och vi måste tyvärr avboka Årrennjarka. Det gör mig ledsen eftersom jag vet att det är ruskigt fint där, dessutom mycket snö. Men om vi har tyr kan vi kanske pusha Williams föräldrar till att följa med oss. Eller åker bara jag och han. Hans farbror kanske kan vara snäll och paya åt oss då. Nu återstår bara all planering av vad vi ska ha med oss osv. Men jag är duktig på att planera, så jag menar, får jag ingen hjälp bestämer jag allt själv och då blir det kanon enligt mig ;). Haha. 

Idag har jag och Sara, även Markus kör skoter hela dagen=). Tolv var jag hemma hos Sara och drog i någon tank för att få fram skotern men efter många om och men så fick jag och min bästa vän Sara fram skotern. Jag tror jag var inne efter halv fyra. Måste säga att vi typ vara överallt förutom till Hjoggböle. Antog att min benis inte skulle räcka till det. Men det var jätte mysigt. Nu fattas bara skoterkortet och sen kan jag he mig ut utan att behöva tänka på att jag kan bli tagen. Jaja, jag vet det är ändå inte så stor risk men ändå...

image280

image281

image282

image283

image284

Nu ska vi på Tre Kroner och äta =D.
 

080113

Halllllå=)
 
Det är klart att det alltid ska vara en massa problem när man ska bestäma saker. Nu håller vi på velar om fjällenresan. Hoppas det ordnar sig - på ett bra sett. Dagen har väl gått åt att inte göra speciellt mycket. Sov rätt länge och så. Fast vill ni vet en sak. Om jag skulle läsa på någons blogg att den personen hade klivit upp kanske halv tolv. Jag skiter faktiskt fullständigt i när alla i hela världen stiger upp på morgonen. Varför håller jag på att skriva om massa meningslösa saker, dessutom när mitt tangetbord är cp ?

Orkar typ inte träna imorgon, är fortfarande inte i form. Kommer väl troligtvis aldrig heller att bli.


Seeeeya bebes!!!!

God Nightttt....(8)

Det var den härligaste ikvällen på länge.
Det är bara ni som kan göra det. Tack våra bästa vänner.

Elin och Sara, William och Markus.


12:30 Roligt, roligt !

God morgon=)

Det händer fruktansvärt mycket i mitt liv just nu känner jag. Mår ganska bra idag, men jag är hemma ändå för jag känner mig inte helt pigg. Det enda lilla jag kan glädja mig åt är typ att jag ska få en dator. Eller jag har ju en dator, men den delar jag med mamma så det kan vara överallt. Det är alltså en bärbar. Min lillebror har beställt en ny så jag ska få hans gamla, den är risig men är absolut inget fel på, enligt mig. Vadå, det finns 
· dc
· msn 
· internet
· musik 
· bilder

Behövs det något mer ?
Nej!

♣ Den är dessutom inte alls för seg. Det måste jag säga är ganska viktigt för oss som är väldigt otåliga =).

 
Nu ska jag äta lunch.

Pussen ♥

puss

image277

Sällskapsresan, haha 14:58

Världensbästa scen. Jag slutar aldrig skratta.
William: Älskling, du verkar ha mycket att göra ?
Hahahaa =DD

image275

Jag har nog beskrivit den här scenen tidigare. Men nu har jag bildbevis. För er som inte har sett den här filmen: (BORDE SKÄMMAS). Ole och SH känner inte varandra. Men SH frågar vad han ska göra när man vill ha mer jucie. Då säger Ole att han ska trycka på betjäningsknappen. SH: Neej. Ole: Joo.
HAHAHAHAHA ^ jag slutar aldrig skratta.

helt sjukt

Skellefteå AIK - Södertälje (2-0 0-3 x-x) 2-3

Jag fick ett sms av William nyss som är på ladan och ser matchen. "Jag vill spy". Helt obegripligt hur man kan tappa från 2-0 till 2-3 när man är så jävla mycket bättre. Jag fattar inte. Jag kan ingenting göra åt det men det är sjukt irriterande. Jag som var så glad för att de gick jätte bra för dem, sen dör allting ut.

image274


Jag är fortfarande sjuk också, toppen. Men mår mycket bättre idag än om man jämnför med typ lörsdags. Fast jag har ont i bröstet, inte jätte mycket i ryggen. Mamma säger att jag ska vara hemma imorgon också. Och det är nog lika bra. Jag orkar inte åka till skolan. Brukar alltid orka det. De här var min första sjuka dag sen typ åttan. Nej men iaf sedan jag började gymnasiet. Det är jätte tråkigt att vara sjuk, men vad kan man göra. Hoppas jag blir bättre =). Nu ska jag fortsätta se hockeyjävlamatch.

Puss alla.
 

Lev livet medans ni kan, för snart kommer jag tillbaka (A),

KATRINA VON BREDOW

image273
Måste bara säga till er som inte läst den här boken. Att jag har inte hunnit långt i den. Men gissar att det kan vara världensbästa bok. Men för att man ska kunna tycka det ska man gilla att läsa ungdomsböcker, om tonåringar och deras problem. Jag läser inget annat. Men ge den här en chans :)

ingenting och åter ingenting

Det enda jag gjort idag är typ att gjort tacos. Eller ätit tacos. Jag är fortarande sjuk, men äter som vanligt. Kanske lite mindre. Har badat och försökt fräschat till mig, men det går inte. Är fortfarande hängig. Har varit och kollat upp mig också, och som tur va var det inget spciellt, men jag blir hemma imorgon också tror jag. Orkar ju inte ens vara uppe. Idag sov jag till halv två. Kan bero på att jag somnade klockan typ sex.


  Taco vare =).

Nu ska jag fika lite och se hockey. Ikväll ingen William men jag
glädjs av att vi har varit tillsammans i 26 månader. Börjar bli ett tag nu, tuss :*


AIK förlorar igen

image268

sjuk och trött

God afton.

Idag har jag varit ganska krasslig. Inte gjort ett skit måste jag säga. Vaknade kl.13.00 och fikade. Sedan satt jag mig vid tv och såg några film. Klockan blev 17.00 och jag åt middag. Efter de satt jag mig vid tvn till 19.00 då gick jag ut och gick. Kanske några hundrameter, sedan var jag less. Gick in, var med mamma och såg ännu mer tv och film. Nu är klockan snart 23.00 och jag har inte gjort nått. Vilken värdelösdag.

  

När jag var ute och gick hann jag ta några riktigt fula bilder. Haha.
Det var rätt mysigt att vara ute och gå bland det lätt fallande snöflingorna.

Här kvitterar Skellefteås Tomas Larsson

image264

Enligt alla, kvitterade den stödiga Tomas Larsson från Skellefteå AIK. Roligt att det just fick vara han. Mindre roligt var det när Små kronorna förlorade i OT mot Kanada efter att de kvitterat med 40 sekunder kvar.

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/article1572873.ab

Fredagsbilder

Igår, Fredag började med att jag och Sandra låg och mös lite extra i sängen innan i steg upp. På den här bilden jämnför vi hudfärgerna. Ni kanske inte ser mig, men jag är den nedre och ljusare.
image259

Vid kl tre, när vi hade vaknat till och käkat lunch begav vi oss till Eddahallen, till Sunnanåcupen. Där träffade vi en massa andra tjejer som vi var med.
image260

Efter jag varit där till klockan fem, så åkte vi, jag, William, Jimmy och Jennilla till Viktor och Fanny.
image261

Där snackade vi, spelade spel, bastade och såg film. Mysmys
image263

slappardag, en lördag?

Hallå!!
Jag är en latis idag. Mår inte så bra, vet inte riktigt vad det är om jag har feber eller ja. Det är iaf inge roligt, men vem tycker det? Jag tycker alltid att det måste hända något och det gör det ju inte när man är sjuk :(. Ikväll ska jag bara slappa tillsammans med ♥William♥. Kan som inget annat göra. Det blir att se hockey och äta gott =)
Nu orkar jag inte skriva mer..

Ha det bra ikväll alla.

23:32 myspys

Hallå=)

Nu är jag med zändzänd. Vi har suttit vid datorn och käkat lite gotte=). Nu ska vi snart se film, troligtvis A walk to remeber, eftersom jag inte minns vad som hände i den när jag såg den med Sara. Kanske också var för att det inte fanns någon svensk text. Imorgon skulle vi egentligen till Storklina och driva lite snowboard, fast nu fixar vi inte skjus. Fan också. Men det får bli sen i helgen eller efter helgen. För jag måste åka innan skolan börjar :). 
Vi får alltså se vad vi ska hitta på imorgon

.

image258

23,04

image256

Lugn, jag har träning imorgon ;).
Good Luck Chuck.

(L) William

piteå och bokning av fjällenresa.

Ställde väckarklockan på nio. Tio kom Elias upprusande och sa att vi skulle åka på 10 minuter. 20 över elva var vi hos Sandra och hämtade henne. Haha. Då skulle Elias och hans kompisar till havsbadet och jag, Sandra och mamma till lilla piteåstad. På sista tiden har jag hadlat rätt mycket så jag var inte shoppgalen. Men jag hittade ändå en svart kofta och Sandra, det var en röd scarf ;D.



image255

Idag har vi också bokat fjällenresan tillsammans med William, Jimmy, Jennilla, Fanny, Viktor, David, Markus, Sara, Jonas, Ida (kanske). Just nu är vi 11 pers i en åttastuga. Ingenting är omöjligt ;). Det blir på påsklovet några dagar och det ska väl även dras med några antal skotrar, bira och förhoppningsvis några skidor och snowboards. Det blir till Williams pappas kusins fjällby i Årrenjarka. Jag taggar redan.

plingilingpling=)=)

nyårsbilder

image238

image239

image240

image241

image242

image243

image244

image245

image246

image247

image248

en bild säger mer än tusen ord

image249

image250

image251

image252

image253

image254

ska du hitta finare vänner får du leta länge.

tack för en underbar nyårsafton.

Dagen efter..

God morning=)=)

Nu har jag och William nyss håvat oss upp. Igår var det en kanonkväll utan dess like. Lägger ut bilder sen, har ca: 300 bilder att välja mellan=).  Igår pratade jag också med välrdensbästa Sandra. Hon var i Sveige och kommer hem till Skellefteå idag. Kan inte berga mig. Enligt www.lfv.se så landar hon 15.10. Min lilla stjärtgumma =D. Imorgon blir det nog också så att hon ska följa med mig till Pite och shoppa och sen kanske vi hittar på något mer. Jag vet att jag inte är ensam om att vilja träffa henne :].

Nu måste jag ha något i magen. Har på sista tiden blivit riktigt kass på att äta. Och om jag inte äter seglar jag ihop en säck och vill bara sova. Jag måste äta.

Må så bra idag ;).

RSS 2.0