Invigning av systembolaget

20ÅR!!!!


Nu ska jag (lite sen) åka och se hockey, PUSSSS


En person du kan berätta allt för.

11e bilden


FREDAG

Dålig uppdattering från min sida denna vecka, dels pga att veckan endast har innehållit plugg och dels för att jag inte haft nått intresse att blogga överhuvudtaget.
Tentan i matte D är bortgjord, dock hade jag väl önskat mig att de hade gått liiite bättre. Ikväll är de mys i soffan hemma hos Julia. Vi är helt slutkörda i våra hjärnor efter idag. Med andra ord blir de en lugn kväll. Dags att åka. HÖRS SES PUSS



Slapp en söndag med hockey

Tanken var egentligen att vi skulle vara på plats inför den sjunde och avgörande matchen SAIK-LHC. Dock blev de lite ändrade planer när vi varit ganska sena med att köpa biljetter. Jag vill inte sitta på första raden och synas i tv, heller inte stå i klacken. Istället får de bli hemma i soffan. Man ser ju trots allt rätt bra då också, dessutom sitter man ganska skönt. Kvällen annars lär väl bli ungefär som de andra söndagarna, slapp i soffan med en stor klump i magen och ångest inför veckan. Den kommer nämligen endast bestå av plugg. Tenta i matteD på fredag. Vi hörs.

Mingel med vin



Sitter och väntar på Jen som gör sig klar för jobbet, ikväll ska hon slita på calles. Skoj. Själv sitter man och smuttar på rödvin, oväntat gott för att vara en mes som bara dricker vitt. Ska snart möta upp Julia för ännu lite mer mingel. Ha en trevlig kväll. PS. jag har inte grön ögonskugga


00:01

Idag fyller storebror 22. På mindre än två veckor fyller jag 20 och lillebror 16. Tiden går fort. Känns som de var alldeles nyss jag fyllde 18 och tog körkortet. Men nej, snart får jag till och med gå på systembolaget och köpa de jag själv vill. Sjukt men skönt. Grattis till big brother i varje fall.

Morgondagen verkar bjuda på någon slag uteaktivitet, på tiden enligt mig. Jag är ute i de friska alldeles för lite numera. Kanske blir de besök i någon slalombacke eller solning i en snöhög, möjligtvis pimpla om Pontus får bestämma. Vad de än bli, blir de bra.


Världens finaste vänner. Tack och bock.


myspys med erre

Hallå.
Nyligen hemkommen från säsongen och möjligtvis mitt livs sista hockeyträning. Återstår att se. Att träna hockey i både lösnaglar och löshår är absolut ingenting jag rekommenderar eller kommer göra om. Nu ska jag och Erre mysa ner i sängen och se på Sunes sommar. Puss på er.


Hej på er. Jag och Erica har alldeles just...

img_0386 (MMS)

Hej på er. Jag och Erica har alldeles just tyckt i oss en middag som kanske kunnat vara bättre. Ett gäng andra brudar är också här men eftersom vi kom sist (som vanligt) så fick vi sitta vid ett dejtbord. Lika glad är jag för de. Dags för mingel. Kram.


Hata tisdagar

Blogghumöret är inte alls på topp. Kan bero på att jag är dödstrött och hatar tisdagar. De är en lång och jobbig dag i skolan plus att jag jobbar på eftermiddagen. Imorgon däremot, då har jag sovmorgon till klockan halv ett samt att jag på kvällen ska på Olearys och bli bjuden på mat, MUMS! När jag var på stan för nån dag sen fick jag med mig lite nödvändiga prylar, bla två magtröjor ;) (dock är blusen i beige, linnet i svart och solglasögonen i rosa) allt från bikbok. Nu ska jag krypa ner, puss.








Ska krypa ner i sängen med min lilla fruktbricka och se Channing Tatum i Dear John. Efter de är de säkerligen godnatt.


Grillning i mängder

Trots bakfyllan tog jag, mina bröder och några till oss ut på en skotertur med grillning. Rätt imponerad över mig själv egentligen med tanke på gårkvällen. Härligt var de i alla fall och absolut värt de.
Igår bjöds de på middag hos Petra vilket var jättetrevligt. Ett och annat glas vin lyckade ju också slinka ner. Kan fortfarande inte förstå hur jag och Jen kunde gå in som tvåa i sällskapsspelet "men andra ord". Fullast och fattade minst. Kanske har att göra med min och Jennillas unika förmåga att förstå oss på varandra (?).
Alldeles strax ska jag tugga i mig grillat för tredje gången den här veckan, snacka om lyx. Kvällen är fortfarande ett frågetecken, tips nån?? PUSS.




Fredag

Ikväll är de minsta möjliga förflyttning och väntan på att de ska bli imorgon och ännu ett 20års firande. Idag har jag varit på stan med Julia och hittat mig några små nödvändiga saker. Även hunnit med en sväng på 360. Nu ska vi tanka en film och käka snacks. Puss.

Nagelförlängning

Gårdagens krök blev bättre än väntat. Trots att vi bara var ca 20 pers i huset som ramlade runt så verkar de som om jag ska vara rätt lycklig att kåken fortfarande står. Att elda i en badtunna har aldrig varit min grej, den som står på vår baksida har jag kämpat att få igång upp emot 100 gånger men aldrig lyckats. Därför överlät jag de igår till de andra gästerna. Vi kan väl säga som så att både ett och annat brann rätt bra.

Idag har jag städat, städat och städat. Tanken var att jag och Pontus skulle hjälpas åt, men han ligger fortfarande och sover (?). Jisses. Imorgon kommer mammsen och pappsen hem och jag skämtar inte när jag säger att de är finare nu än när dom åkte (bortsätt från badtunnan).

Nagelförlängning har jag också gjort. Bästa jag gjort i hela mitt liv (efter att skaffa en iphone). Dock blev dom inte så långa men de beror på att jag har så korta naglar. Om fyra veckor ska jag dit igen och då kommer hon kunna göra längre. Men nu måste jag kila, ska på 360 innan kvällens slutspelsmatch börjar. PUSS


Ikväll är de onsdagskrök  i sjö. Hadeee <3

img_0352 (MMS)

Ikväll är de onsdagskrök  i sjö. Hadeee <3


Kikade lite i Julias kalender och fann de ...

img_0345 (MMS)

Kikade lite i Julias kalender och fann de här. Hahaha.


GÅRKVÄLLEN

Matilda bjöd på bra krök, tack för en toppen kväll!!!!!!

















11:13

Nu har bakfyllan från två partydagar slagit in. Varför gör man ens så här mot sig själv? Trevligt har de i alla fall varit, de kan man som inte komma ifrån. Dock är jag jävligt sliten och vill ha nån mat. Sova går inte heller. Ska väcka mina vänner och tvinga dom att luncha nån stans. Igår blev de stigs, vad bliiir de idag??? Hörs.

Ikväll är de 20års krök haaaaaade

img_0333 (MMS)

Ikväll är de 20års krök haaaaaade


Så här ser mitt nya hår ut. Kanske verkar ...

img_0317 (MMS)

Så här ser mitt nya hår ut. Kanske verkar lite glest på bilden, men de är de inte. 1500kr fattigare men de var de lätt värt. Supernöjd är jag.


Igår panikfärgade jag och Julia mitt hår. ...

img_0316 (MMS)

Igår panikfärgade jag och Julia mitt hår. Trots att vi gjorde hemma (vågat javet) så blev jag ganska nöjd med resultatet. Anledningen till detta är för att jag ska sätta in löshår imorgon. Julia välkomnar mig till träsket. Så heeere I come!!!!!! Visar er imorgon. Kram.


10:15

Livet för en sjukling är inte speciellt skoj. Jag pluggar på dagarna och borde väl kanske vara tacksam över att jag orkar jobba på kvällarna. Snart börjar man sjukt nog längta efter att springa, gymma eller nån annan slags träning. Snart borde jag kunna börja om. Ikväll är de hockey vilket för min del betyder jobb. Efter de blir de avskedsmys med mamma och pappa som åker utomlands imorgon. Avundsjuk. Nu ska jag och Julia plugga skallarna ur oss. Tja.

RSS 2.0