Bilder från miniskotertur med Fanny.

  
  

så...nu.. GODNATT

AKEJ!

Vi vann med 1-0. Kung! Nu går vi vidare och har fler matcher nästa vecka tror jag.

Imorgon har vi samling 07.30. Vilket bertyder att jag måste upp 06.30.
Inatt sov jag 2timmar.

GODNATT!


080328

Hallå.

Jag ska inte sitta här. KOLLA VÄDRET UTE. Jag och Fanny kom nyss från stan nyss. Jag har pekat på vad jag önskar mig på måndag. Jag fyller 17 då :). Jag vet redan en sak jag ska få. Vettetusan om jag får så mycket mer eftersom det var ganska dyrt. Men jag får fan skylla mig själv. Skitsamma. Ska inte tala om än vad det är :). Haha. Nu ska vi gå ut, det är fan kanon väder ute!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Förresten, match ikväll mot Lövånger på Guldvallen. Femte matchen den här veckan ;). Önska oss lycka till.

LOVE.

09:37 Bygdsiljum med Sandra

Hejhej :).

Vi vaknade just jag och Sandra och till ovanlighetensskull är jag inte så trött. Kanske beror på att jag somnade klockan elva igår. Lilltjejen =]. Men egentligen är det inte så konstigt att jag somnade sådär tidigt heller. Vi hade ju fotbollscup igår i Skelleftehamn, Guldvallen eller nu vad det heter. Vi förlorade finalen mot CIF vilket gjorde mig, mitt lag och min tränare riktigt besvikna. Jag vet inte riktigt vad vi höll på med. Vi skulle ha vunnit. Nu ska jag och Sandra till Bygdsiljum med mamma, Elias och hans kompis. Det är inte kanonväder som jag hoppats på men det är bara att smällarna och tugga sig egenom dom. Jag vet hur man gör..

Ha det bra idag :). Hörs sen.

(8)

Please tell me why do birds
Sing when you're near me?
Sing when you're close to me?
They say that I'm a fool
For loving you deeply
Loving you secretly

But I crash in my mind
Whenever you are near
Getting deaf, dumb and blind
Just drowning in despair
I am lost in your flame
It's burning like the sun
And I call out your name
The moment you are gone

Please tell me why can't I
Breathe when you're near me?
Breathe when you're close to me?

I know you know I'm lost
In loving you deeply
Loving you secretly
Secretly

But I crash in my mind
Whenever you are near
Getting deaf, dumb and blind
Just drowning in despair
I am lost in your flame
It's burning like the sun
And I call out your name
The moment you are gone

Tomorrow
I'll tell it all tomorrow
Or the day after tomorrow
I'm sure I'll tell you then

Well I crash in my mind
Whenever you are near
Getting deaf, dumb and blind
Just drowning in despair
I am lost in your flame
It's burning like the sun
And I call out your name
The moment you are gone
The moment you are gone

080326 07:43

Godmorgon.

Just nu är jag jättetrött och fryser som aldrig förr. Dante sover fortfarande, vilken lyxlirare. Jag och Fanny har tvingat upp oss själva, nu är det fotboll. Är jättetaggad fast just nu bara lite trött. Måste nästan skynda mig lite har inte packat ellet nått. Hoppas det är bra väder idag, mycket härligare att spela då. För jag gissar att det säkert är jättekallt hur som helst. Önska oss lycka till och ha de så bra idag friends.

Förresten. Igår fick jag världens finaste sms, finaste ever. Det är hemligt vem det är ifrån :$$ men jag måste säga att jag vill att Sara kommer hem.

Love.

=D

Dante: "Elin, kan du sätta på ljudlös på ditt tangetbord?"

SKOTERTUR

image466

image467

image468

image469

image470

image471

image472

image473

image475

image476

Någon som kan spö Dante åt mig :)?

image479

image480

Dessutom lyckas jag alltid med det omöjliga. Det var den oboyen. Fanns bara en av oss som möjlgtvis skulle kunna dricka upp det, alltså använda väskan som glas. Jag har inte frågat personen men eftersom han dippade snö på ballerinakex, åt aska osv borde han fan kunna dricka det där. ELLER HUR DANTE?!

image481

TISDAG 25 mars

Godmorgon!!! Jag har legat och halvsovit i sängen nu typ en timme samtidigt som jag sagt till mig själv "Du måste stiga upp." Igår var jag så satans trött. Hann inte ens se de 5 första minuterna på filmen. Hann heller inte släcka lamporna och ta bort den stora prydnadskudden bakom nacken. Så när jag vaknade imorse var allt tänt och igång, jag hade dessutom en jävla nackverk. Jag klagar på alla som kommer till mig att man inte får sova på de där kuddarna och nu gör jag det själv :]. Haha.

Idag är det bra väder =D. Och vi som tog skoterkörkortet samtidigt ska på skotertur idag (H). Som man kan tänka sig är det inte jätte många tjejer som tar kortet så jag var ganska ensam tjej på en här tripen, vilket inte gör något. Jag känner alla. Men jag bjöd med Fanny ändå :). Ikväll kommer Dante hit och chillar med mig, lika härligt :). Imorgon är det cup också. Jag taggar och säger typ som vanligt "Jag kommer inte få spela något" För det känns om jag inte kommer få det. Fast på Morömatchen igår tjatade jag till mig en plats på innermittfältet så jag hoppas jag får spela där imorgon också. Nu måste jag smöra mackor och koka oboy. Lycka till, till mig :)

image463

image464

image465

Vincent - Miss blue
Takida - Curly Sue

:) (?)

SÖNDAG som känns som lördag.

Halloj.

Jag har nyss käkat och före det varit ute och löpt. Kanske bland det skönaste jag har gjort. Det var kallt men efter att jag klätt på mig mycket så var det bara härligt att springa. Även om jag blev riktigt trött. Sprang för det första inte alls långt, heller inte fort. Men jag var jätte slut=D. Haha. Nu ska jag duscha osv. för William kommer på ett tag. Fåse vad vi hittar på. Min faster åker hem imorgon och ville gärna att jag skulle basta med henne så vi kanske hänger på henne och pappa. Blir iaf att sova tidigt eftersom jag har fotbollsmatch imorgon (?). Fick ett sms av Viktor Morén igår, som är ihop med Fanny som har Mikael som plastpappa som är min tränare, "Du ska spela på måndag, ring Mikael om du inte kan." Blev bara lite, ni vet, sånt djur som hoppar, ELLER SKUTTAR runt. Han kunde väl kanske ringt? Iaf är det typ samling ganska tidigt.

Fick också sms av Sara imorse. ".. vet inte hur bra täckning det är dit vi ska. Men försöker höra av mig så mycket jag kan." Gjorde mig lite ledsen. Ringde till henne på momagen. Hoppas hon kan ringa någon dag IAF. Saknar henne redan fast hon har varit borta typ två minuter (en dag).

Bilder från igår.

image457

image458

image462

image459

image460

image461

Jag säger två ord, Kvalité och Rikemansbob!!

VB

Tjena hallå vänner :)

Jag är hos Sandra nu. Vi har varit och gymmat idag, inte så pjåkit. Eller hur :)? På en Lördag också. Nu ska jag vi styla oss sen på med täckisarna och jackan sedan till vitberget och åka madrass. Pappa brukar aldrig vara orolig. Men till och med han sa "Men Elin ta det lugnt med huvudet och knäet. Jag vill inte hämta dig och du gjort dig illa." Han vet att jag för ett tag sedan bröt armen när jag gjorde det där. Jag är nog inte så himla bra... ;). Haha. Sen vet jag vet riktigt vad som händer ikväll, vi får helt enkelt se :).

image456
Som sagt "Jag bjuder på premiärbilden "Fjortisar på stan"" HAHAHA

Och det bästa idag.
Alla barnen kissade ner sig förutom Sandra hon kissade på andra.
HAHAHHAHHAHAHAHHAHAHAA

BARA BILDER

Sitter hos Sara och myser :). Passade på att kolla i lite fotoalbum och hittade några av hennes fina sommarbilder. Kan inte sluta tänka på, SOL, GRÖNT GRÄS, BRUN, BADA. Kan inte vänta.

image425
Umeå - Stugan

image430

image426
Mina kusiner :). Ida och Sara


image427

image428

image429

image431

image432
Umelagun

image433
Sjöbo tillsammans med Fanny och Sara

image434

image435

image436
Midsommar i Hjoggböle

image437

image438

image439
Mackans stuga - Noret

image440

image442

image443
"Nere i bastun" Vårt hem både sommar och vinter.

image444

image445
Vattenskidor

image446

image447
Träskampen

image448

image449

image450

image452

image453
9an skolavslutning

image454

image455
Jag tillsammans med mitt High School Butter något och Patrik

ZOO TOUR pics

image419

image420


image422

image423

image424

Sådärja=)
Tack tjejer. Sara, Jennilla, Sandra, Fanny & Ida (L).

fredagmorgon =/

Godmorgonnnnnn =D=D.

Jag somnade typ halv sex imorse och sovit några timmar sedan dess. Jag är lite sliten idag känner jag. Igår vet jag inte riktigt vad jag höll på med =). Det var roligt men jag kanske fick lite för mycket av det goda. Haha. Förfesten var ändå härligast tillsammans med Sara, Fanny, Sandra, Jennilla och Ida. Det var inte meningen att skämma ut mig.. om jag nu gjort det.

DESSUTOM, den jäveln som tog ut min jacka igår fyfan alltså. Dålig stil.
Får skylla mig själv att jag tappade bort min lilla nummerbricka. Men att någon hittar den och tar ut jackan gör mig riktigt jävla   !!!!

Ikväll är det "finmiddag" hos Sara. Om jag lever så hade vi tänkt klä upp oss med kläning och grejer. Typ en lite släktmiddag är det nog. Sen blir det till att mysa natten lång eftersom hon åker bort på lördag.

Nu kommer snart mamma och hämtar mig, Sara och Fanny. Vi har sovit i Elias lägenhet vilket nog var lika bra =$. Jag ska soooova och äääta.

Skärtorsdag 07.04

image417

image418
Jag får alltid vara extremt cool tillsammans med de coola =O ;)  världensbästaboys, lämna inte mig

Godmorgon.

Jag är ingen aktivbloggare. Lika bra. Jag är jätte trött idag.. också. Har börjat "vänja" mig med att sova kortare än jag brukar. Funkar ändå med gör att jag bli jätte grinig vilket jag är tillräckligt av ändå. Igår på hockeyträningen var ALLA oseriösa vilket gjorde mig... När jag ringde till Sara då jag kom hem var det "Gick det bra och träna ?" "Joo, fast alla var typ oseriö..." "ALLA VAR OSERIÖSA och då blev du jätte irriterad osv osvosv" Exakt så var det. Jag vill inte ha kul på träningar, då ska man plåga sig själv. Kanske skulle åka på fotbollslöpningen istället. Skit samma. Idag är det en nyyyy dag :). Och jag kan inte annat än vara glad. Det har varit lite veligt om hur vi ska göra ikväll men är nog rätt bestämt hur det blir nu. Jag, Sara, Sandra och Ida käkar middag tillsammans. Sen kommer Fanny vid kanske halv åtta. Fast jag har massor av ostyrda saker ändå. Allt ordnar sig, förr eller senare.



Vad ska du göra ikväll :)?




TISDAG

Okej. Nu sitter jag här med brun/röd färgning i håret. Haha Sara vill skjuta mig för att jag bryter vårt "löfte". Men jag måste bara :). Det är massor av folk här eftersom Erik fyller 19 idag. Jag och Berg var och köpte ett jättefint armband till honom vilket han blev superglad över. Det verkade iaf så. Har fått tre kramar idag ;). Haha. Nu måste jag vara trevlig. Och hålla hårt om Sara. För hon åker bort hela påsk.

080316

Igår hade vi första fotbollsmatchen på elvamannaplan. Som var internmatch, av den andledningen fick jag vara med, har ju inte kunnat träna. Var jätte roligt. Gjorde assist. Men jag kan inte gå idag. Träningsverken jag har efter varje match gör mig lack. Jag kanske borde börja träna lite regelbundare. Nu är hockeyn slut så då är det bara fotboll som gäller. Känns ganska skönt eftersom det är mycket jobbigare med hockeyn och ja. Jag är trött idag, också. Jag måste plugga hela dagen. Har inte hängt med på sista tiden på spanskan. Och det gör mig......... Eftersom det är sjukt jobbigt att ta igen det nu idag. När jag också är trött. Ska lägga mig nu. Sen plugga i afton. Mamma är också på väg hem =). Lika bra.

image413

image414

image415

image416


Tur att man har vänner.

image412

Tack bästa vänner.


Tack också Sara för du tar hand om mig. Jag skulle inte klara det annars. Tack också för världens sjukaste och bästa grej. Helt idiotiskt men ändå bara bäst. Jag älskar dig.

fredag med världensbästa Sara

Hejhej.

Måste bara börja med att berätta att tanken att jag skulle somna klockan sju var väl inte helt tänkt. Ni vet, det bara blev (A). Ganska skönt att få sova igen lite grann. Vaknade där vid tre med somnade om efter ett tag. Det mest pinsama med den dagen var kanske att jag somnade i datasalen. Alltså jag vilade inte, utan jag somnade. Fick låna hörlurar av min englskalärare eftersom jag skulle plugga mellan tre och kvart över fyra då jag hade väntetid. Kände bara mer och mer hur jag ville lägga mig ner någon stans. Bara vila lite, lite. Stolarna i datasalen är ändå rätt härliga. Så jag viker när huvudet över en. Jag sitter alltså på en stol och ligger över med huvudet. Haha bara vilar........ tills jag somnar. HAHa, vaknar 45 minuter senare. Och då var det pinsamt. Fordonare satt lite längre bak och glodde när jag försökte vakna och fatta vart jag var. Insåg att jag hade lite bråttom så jag skulle lämna tillbaka hörlurarna. HAHA jag kunde inte gå. Hade så fruktansvärt mycket, haha, sockerdricka i benet. Så sjukt. Aldrig mer sova i datasalen Elin.

Ikväll blir det världensbästa Sara och tyvärr ingen Jensan. Dante kommer också sen ikväll. Jag saknar honom hela tiden.  Höll på skratta ihjäl mig när han viskade och sa "jag ska våldta dig ikväll". Haha, vad var det roliga? Sara hade knäat honom mellan benen när han sa det till hon igår. Haha Sara gumman. Det roliga var också att när vi satt på busstationen och väntade på bussen kom den en gamal kvinna och sa HAHA typ "nu måste ni flytta på er tjejer" HAHA. Dante bara "akej, tjejer =D?" Fyfan så roligt.

Imorgon fick jag vara med på fotbolls, eller internmatch också. Känns jätte roligt. Mikael sa om det blev närkamp så skulle jag dra mig undan eftersom jag inte vet hur knäet mår. Samlingen är halv 10 så det blir nog inte så sent ikväll. Sen blir det också AIK. Jag har peppat Sara och jag är jätte glad att hon följer med mig. Hon är bäst. Sen blir det nog stan med hennes kille osv. Chilla där hos honom. Hörs och ta det lugnt ikväll =).

image410





image411

Det blir nog inte bättre än såhär världensbästa kompisar =)

HAHAa

http://www.hockeyligan.se/index.php?menu=1&submenu=6&lang=sv

Det är inte att leka med =)

ONSDAG med openjam och Sara

Just nu sitter jag och Sara i Elias lägenhet på Moröbacke. Det var en imspuls att bestämma att vi skulle sova här. Vi har varit och kikat på OpenJam ikväll var oväntat bra faktiskt. Tänkte egentligen styra ner det där men när jag pratade med Sara igen så blev jag taggad. Har massor av läxa som måste göras. Har dessutom allt de hemma. Engelskaprov på fredag, yes, jag som är så himla bra på det. Bara att gasa.

Nej nu ska jag äta upp min glass sätta mig tillsammans med Sara i soffan med läxböckerna. Efter det ska vi se elfte avsnittet av one tree hill =) =).

Du, Jag älskar dig


TISDAG

Jag har som tagit en paus från bloggen känner jag. Orkar aldrig skriva något längre. Inte lägga ut några bilder. Ska nog kanske styras snart, men just nu orkar jag inte.

Måste bara säga att jag har sett världens bästa hockeymatch idag. Fyfan vilken jävla stämming. Och Skellefteå vinner mot HV. Fattar ni? Vågen gick innan matchen hade börjat. Härlig syn.

Idag har vi varit med skolan i Bygdsiljum, gick oväntat bra. Med tankte på vädret och själen så trodde jag inte riktigt att det skulle bli så bra. Men nu sitter jag här. Brännt en massa onödiga pengar också ikväll. Men jag fyller år snart, 31 mars. Dont forget that.



Vill också att du ska veta att jag älskar dig.

080309 Godmorgon

Godmorgon babes=)

Jag hade hockeymatch igår mot Luleå. Det var jämt. Vi gör 4-4 på slut signalen, det är lite cool ;). Det enda jag gräver mig för nu är att jag har träningsverk så jag inte kan röra mig. Det är smällar man får ta. Magen, armarna, ryggen. Allt jag behöver för att röra mig. Jaja. Ikväll ska jag träna fotboll också, det längtar jag alltid efter. Det jag saknar mest. Tänker på då man kan löpa ut i solen på en grön gräsmatta och krossa något fotbollslag. Precis så som det var i sommras. Vi var oslagbara =) =). Kanske världensbästa minne. Sista matchen vi spelade var inge vidare. Typ det enda jag tänker på av någon andledning. Jag och Josse hade typ tjatat oss från ett läger med klassen. Eller typ Kickoffen eftersom vi så gärna ville spela matchen. Och tillslut fick vi det. Vi var sena och hade bråttom. Jag måste ha extrem otur ibland. Klantar mig som en tjej och vrider ur knäet. Inte mycket att göra åt. Bara så typiskt., jag kunde hoppat över matchen. Jag kunde också varit lite lugnare på FLcupen då jag gjorde mig illa. Varför ska jag alltid på så arg och het :$$$$$? Skit samma.

Idag ska vi till Williams storasyster och fria henne med fika. Ska bli mysigt, hon gör alltid hundra olika kaksorter osv =) Tyvärr kanske det blir lite stressigt därför jag har träning halv fyra. Får se vad som händer efter det om det blir William eller om det blir vilning inför skolan. Har mycket de här två veckorna mellan sport och påsk.

HAHA, kan inte annat än skratta åt William. "Jag har ont i huvudet" Varför blir han alltid fullast? Jag orkar då iaf inte med att ha koll på honom. Älskling (L)

GLÄDJE

Glädjen =) Som jag berättade förut så har jag problem med knäet. Och har inte fått speciellt mycket hjälp eftersom jag inte har ont just nu. Men idag. Min hockeytränare är läkare och det hade jag aboslut ingen aning om. Så nu har han typ lovat att hjälpa mig. KISSAaa på Eva Strand!!!!!!!

Ikväll är det fest hos Mackan och Camilla. Jag taggar inte ur. Är fortfarande slut sen fjällen. Men jag har lovat Sara att följa så vi ska dit och chilla lite=) Ha det bra ikväll.


FREDAG

Hej.

Nu har jag nyss duschat och ska snart till stan. Mår bättre nu än vad jag gjorde för några timmar sedan. Beror nog mest på William (L). Jag älskar dig. Ikväll vet jag inte riktigt vad det blir, eller det blir iaf Sandra, födelsedagsbarnet, Lilli och Mosan =), vad vi hittar på det återstår att se. Ha en bäst kväll, för det ska jag!!!!!!!!1

080307

Godmorgon

Hade hoppas på att jag skulle sova länge idag. Skulle verkligen behöva det. Mår inge vidare nu, trött, hungrig och på dåligt humör trots att jag ska till Sandra ikväll. Hon fyller ju sjutton idag. William vaknade sju och kunde inte som vilket gjorde mig pigg också även om jag somnade om och vaknade vid tio någon gång. Mina krafter är helt slut, vill bara lägga mig ner och gråta så allt blir bra =) haha. Kanske ska vila lite sen måste jag klä om. Tänker inte ställa till med världens tillställning ikväll för jag har kanske match lördagmorgon. Eller jag har match men jag vet inte om jag får spela. Och även om jag får spela vet jag inte om det kanske är så bra att jag gör det? Har haft lite ont i knäet de senaste dagarna. Jaja hej för ett tag (L)

image386

image387

image388

image389

SLUTSPEL, SKELLEFTEÅ AIK



tjugoåtta

FJällen

Hej vänner.

Borta bra men hemma bäst.
Kan inte säga att det stämmer. Eller jo. Det är skönt att vara hemma. Men vilken jävla resa, sjukt bra och roligt. För det första känns det som om jag skulle vilja sova tre veckor. Har inte sovit ordentligt på jätte länge känns det som. För det andra är det slutspel som gäller också. Skellefteå AIK vänder om igen och vinner mot HV. Skulle mer än annan gärna velat vara där. Menmen vi anlände till Sjöbotten efter halv åtta och då var vi helt döda. Så jag hade nog ändå inte orkat. Jag säger som det är "Man ser ändå bättre på tvn". Jaja.

Som sagt Fjällen, Tärna har varit fyllt med en massa roliga saker.

Började resan med att på Söndag anlända lite senare än tänk eftersom släpen våran krånglade. Vi stod på en Pficka mitt ute i skogen med ett brinnande däck, eller vafan jag har inte en aning. Satt i bilen och glodde samtigt som Mackan låg under släpen osv. När vi kom til Tärna slängde vi in sakerna och drog på oss overallerna eftersom det självklart var en backjävel upp till våran stuga som vi inte kunde dra skotrarna på. Kände mig ganska stark när jag (& några andra) pressade upp släpen för backen. I alla veva kommer det flera bilar som också behöver hjälp. Men efter många om och men så får vi oss ut med skotrarna.

Måndag vaknade vi av att det var råbra väder. Ut med skotrarna, jävlar kanon väder. Vi kör 3 mil ungefär, nivet upp på berg och grejer. Aldrig haft det skönare (jag ljuger). Kommer fram till en stuga där vi fikar osv men inser att vi borde ge oss av eftersom det typ är på LITE snö. Vi körde kanske 1,5 mil på ett berg som vi nu på tillbaka vägen skulle korsa. Jag måste säga att jag gjort roligare grejer. Därför som jag håller mig till snowboarden i fjällen. Fattar också nu varför skoterkorsen sitter med jämt mellanrum, kanske 7m. Vi såg kanske två framför oss om vi hade tur. Kommer in, ställer till med käka och annat roligt =) =) =).

Efter en lång Måndagnatt vaknar vi på Tisdag och vill ut i backen. Det är jätte fint väder. Allt funkar bra förutom att typ alla är så bakis att det inte ens orkar stiga upp. Men bra som jag är her jag mig ut och åker. Kommer in och ställer till med samma kalas igen =) =) =).

Onsdag tvingar vi skidåkare alla skoteråkare att de måste åka slalom osv så efter många om och men så är alla vi ute i backen. Vissa bättre än andra. Måste säga att David gjorde ett grymt jobb, haha. Stannar inte av en minut utan åker till Hemavan och badar där jag träffar Olov som tydligen är på något jävla militärläger, jadu. Tävlar också i klätterväggen de har där. Ni vet ju hur kung jag är. Men hade jag veta vilken träningsverk jag skulle haft hade jag aldrig gjort det. Hur fucking jävla otränad är jag? Jag kan fan inte röra mig.

Torsdag vaknar vi av att det inte allt är så jävla bra väder. Vaknar också av att alla är helt galna och ska upp och städa. Fytusan vad jag hatar det, speciellt när stugan inte kunde varit skitigare. Her oss ut i backen åker lite. Sen är vi sugna på mat och hemgång.

Tack för världensbästa resa guys=)

Bilder kommer sen

080305 tärnaby

Hejhej=)

Tänkte bara tala om att vi har det riktigt bra här borta i Tärna. Igår var vi ute med skotrarna på fjället, mer att berätta sen och idag var vi och åkte snowboard och slalom. Imorgon ska det OCKSÅ vara bra väder så vi kanske ska åka till Hemavan. Beroende på om vi får någon skjuss, alla 18åringar festar ikväll så ja =)=). Nene nu ska vi kila upp till stugan igen. Saknar alla hemma speciellt min mamma (A) och Sandra som fyller år på fredag. Ses då=)=)=)=)

TAGGEN

Att jag sover första perioden av AIK matchen är faktiskt inte helt otroligt. Jag ser iaf den viktiga perioden, andra. Får se Mikael "Oxen" Renberg stänka in 1-0 och 2-1. Yes att AIK vinner :):). Pratade nyss med Jennilla. Tror hon tyckte det lät lite tidigt att vi skulle åka sex från Hjoggan. Alltså jag är inte att leka med i ressamanhang. Nu ska jag ta förävl av mamma och pappa plus Elias. Men han har varit så jävla spydig de sista dagarna så han får bara ett halvt. Erik får jag smsa eller väcka honom imrogon vid sex ;-). Rätt glad skulle han vara. Ha det bra Skellhell=)=)

LÖRDAG, fjällenfjällenfjällen

Har hög puls och hjärtklappningar, resfeber och stressigt. Känns helt plötsligt som om ALLT blev oplanerat. Jag har inte riktigt koll på vad som händer. Dessutom kommer det säääkert gå jätte bra med skotrarna på släparna, INTCH. Herregud. Killarna har kopplat fast och varit jätte duktiga. Nu måste bara allt ställas på plats. Allt in i bilarna så att är klart imorgon vid 7 snåret. Snart kommer William också och ser hockey med mig. Ha ett bra sportlov =)!!!! See ya tooorsdag!!!!!!!!!!!!!!!



"Känns som jag haft gipset sedan Januari"
Kanske också ganska troligt Ludvig. Eftersom du själv säger att du har haft gips i fyra veckor ;-) ?

RSS 2.0