Ojoj oj

Hallå vänner.

Ojoj vad jag känner mig taggad. Håller på packa nu för hela slanten sen blir det mathandling osv.

TÄRNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

GODMORGON, fredag

William åkte nyss iväg till skolan. Råkade försova sig. Var nog av andledningen att han var och hämtade sin pappa ett inatt. Var inte tillbaka hos mig vid två. Lillgubben. Jag har iaf sovmorgon till halv ett. har egentligen datakunskap men vi har ingen lärare så då är det värdare att jobba hemma för mig. Ikväll ska vi och handla mat till fjällen. Lär bli rätt lite mat, intch. Peppar riktigt mycket! Måste börja packa också, listan är klart men inga väskor framme och inga kläder ihop vikna ;-). Nu ska jag klä på mig osv sen äta en lååång frukost som jag lova Ing-Mari, hööhöh ;D.

image385

Snaaaaaaaaaart

TORSDAG

Sitter på skolan och jobbar med mitt fördjupningsarbete KUK SÅ TRÅKIGT. Varenda jävla käft har åkte från skolan förutom jag. För min buss går halv fyra. Ikväll blir det till att träna fotboll kommer ta det extremt lugnt. Men jag ska iaf dit.

Var också på hälsosamtal idag. Tror jag kan vara ganska bra ibland. Jag äter aldrig frukost på morgonen. Hon fick alltså raserutbrott på mig. Jag bröt den fina tränden i vår klass om att alla åt och tränade så bra. Nånå Ellan. Ska från och med idag börja att äta frukost. Tror jag kommer ha mindre ont i magen då också. Blir snabb middag nu iaf sen träning. Peppar ändå lite.

2 days left ;-)


Jag kommer nog inte klara av det, förlåt (L) 

ONSDAG

VINCENT - MISS BLUE

Slutar aldrig digga (H).


Det bästa med onsdag är att det är OTH dags=). Jag gråter seriöst i varenda avsnitt. Har hatat Lindsy hela tiden. Men idag ändrade vågen rikining. Fast kommer aldrig släppa att jag vill att det ska vara Peyton och Luc. Men det är väl gjort så. Nog pratat om OTH nu ska jag se film (L).

Kommit rätt bra med snö också =DD

SNÖSTORM & SCHEMA

För er som inte ser vädret utanför mitt hus är det snöstorm. Ser ut att blåsa och vara kallt. JA YES JJIIIPIE. Jag kommer frysa ihjäl idag.

Hejhejj för ett tag.


Månadsplanering

V.9
Måndag: -
Tisdag: -
Onsdag: Kost och träningprov
Torsdag:
Fredag: Fördjupningsuppgift inlämning
V.10
Sportlov - fjällen =D
V.11
Måndag:
Tisdag: FL frilufs i bygdsiljum
Onsdag: Matteprov
Torsdag:
Fredag: Inlämning av engelska "humans rights"
           Engelska prov
V.12
Måndag: Spanskaprov
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag
Fredag: Lediga.

TISDAG

Vad hände? Jag har prov imorgon i kost och träning och jag har fortfarande inte läst en mening. Jag borde börja nu. Men bara ett inlägg lite snabbt. Imorgon ska vi vara ute hela förmiddagen också. Har FL och då ska vi åka skidor. Förra veckan var alla i min klass helt döda efter vi hade varit ute. Men imorgon har vi ingen idrott och prov som sagt på kost och träningen så det blir inte så många lektioner imorgon heller. Idag har jag suttit på skolan och inte gjort någon mellan 10 och 1 eftersom jag bor ute i någon stans och får mig annars inte till skolan. Påtal om någon stans så pratade jag om det idag på mitt nationella prov engelska. OCH HÖR OCH HÄPNAS det gick bra. Jag brukar alltid kasta ihop meningarna så ingen fattar vad jag säger. Men det gick bra för mig. Tror verkligen inte att jag får MVG men "Ye, you did past the test" sa hon. När jag säger till folk att muntliga nationella engelska är det jobbigaste man kan göra så tycker alla att jag är konstigt. Men jag gillar det verkligen inte. Och nu har jag gjort bort det. 1 av 2 gånger. (A och Bkursen) WIOOO

Men nu måste jag gå och lägga mig, i min nybäddade säng och läsa med ljuset från mina nyuppborrade lampor.

TISDAG

Godmorgon vänner.

Jag har lite bråttom, vet inte riktigt när bussen går. Börjar iaf inte förän klockan ett. Vid två har jag muntliga nationella i engelska :(. Jag kommer skämma ut mig. I helgen bär det av till fjällen nu också. Känns bara bara roligt, ska och handla på fredag sen lördag är det in med allt i bilarna. Men jag måste gå nu, hörs senare (L)(L)

Godmorgon, bra väder --> ut =)

Godmorgon.

Min killes pappa undrade vad jag gjorde uppe. Jag brukar tydligen inte vara uppe bland de första i den här familjen. Men när jag vaknade såg jag att ljuset pressade sig in i kanterna av fönstret, det är kanon väder idag. Wio=) Jag ska till backen och åka, kanske till och med bli slalom, är iaf riktigt dålig på det. Haha. Igår kväll såg vi "I'm legend". Förstår inte människor som har sagt att den är dålig och dessutom slutar dåligt. Det var fan KUNG. Fast hemskt. Thihi. Nu ska jag skynda mig hem och på med utekläderna. Ha det bra idag. Pusspuss.

080222 yes, äntligen fredag

image384

Då åker vi då=). Hoppas att jag snart kan bli hämtad av William så vi kan åka till stan.

Ha en bra kväll !!

DET GÖR MIG JÄVLIGT PISST

Kom nästan nyss hem från hockeyn. Köade väldigt länge. Innan vi "ställer oss" i bilkön för andra gången ser vi en polisbil framför oss. Tecken, chilla mer än vanligt så vi inte blir tagna. Jag vet att det är jobbigt att stå i bilkö speciellt när man inte har bilar brevid sig som man kan käfta genom rutan med. Men DÅ, ALLTSÅ DÅ svänger POLISBILEN IN PÅ GÅNGVÄGEN och kör där. Alltså vilken jävla stil. Sånna där saker gör mig jävligt förbannad. Vad är det som håller på hända med världen egentligen, ALLTSÅ egentligen?????? Jag pallar det som inte. Kan inte någon bara hålla med mig om att detta är fel. När jag tar körkort blir det troligtvis bara körning efter gångvägar, SLIPPER MAN KÖA, ellerhur? Jävla poliser, inget jävla rätt gör de då!!!


080220 OTH & läkarjävlar

image383

Hallå=) Såg nyss ONE TREE HILL. Jag vet att alla tjatar om att det är jättebra, börjar bli lite jobbigt. Men jag måste få säga det. Det finns inget bättre. Har suttit här nu och typ gråtit i 40 minuter i sträck för att det är så bra. Vill aldrig att det ska ta slut, haha. Ikväll har jag också hunnit plugga lite. Satt och skrev sammanfattning till ett prov. Såklart slocknar internet av någon andledning och jag har självklart inte sparat. Så det är bara att börja om. Bara opeppande.

Idag var jag också hos läkaren. Måste få klaga. Jag vill verkligen spy över henne. Det här låter konstigt men ni kan fråga min mamma. Hon uppmanade mig till att göra mig illa igen. Och då skulle jag inte förebygga med saker som kylning, lindning och högläge för att de skulle kunna se vad det var. Hennes fel om jag förstör knäet för hela mitt liv. Då ska jag mörda henne, illa illa illa !!! 

Annars är det ganska bra med mig ♥

Elin Wiklund skämmes =))

En killkompis till mig skrev "Hilarie Burton - mumma". Hade inte en aning om vem han menade och när jag kollade på google.se så fick jag fort skämmas.

image382

080218 vågtång


image381

Pratade nyss med Jennilla, ska få låna hennes våg- eller locktång. Jag är less på hur mitt hår ser ut =). Fanny tyckte den var så himla dyr så hon undrade om jag hade lust att dela den med henne. Har typ lust till det nu om jag inte vill ha en egen, thi :$. Kan vara roligt att locka håret ibland. Kan också vara roligt att ha långt hår, haha. Synd att man inte kan bestäma.

Sara kommer också snart hit. Var ett tag sedan vi var med varandra. Vi har träffas men aldrig som blivit någon längre stund. Kommer det väl heller inte bli ikväll eftersom vi har träning. William kommer vid halv åtta och hämtar upp oss sen ska vi handla lite i Bureå. Började tänka på det också. Jag äter inte godis på veckorna (thih, sant?) Vad ska jag då handla då vi ska se film? Typ fika? Förslag tack


Oleary´s =D

Sprang på Julia idag när jag var på ICA. Möttes av en chock när jag fick se hennes Oleary´s tröja. Hon praoar alltså på vårt  ställe. Jag måste säga det, för det känns som vårt ställe. Fyfan vad roligt vi hade. Kom också på att tänka hur mycker jag saknar tjejan. Det är som allt sitter, alla pusselbitar, då vi träffas. Vi kan prata om allting. Undra vad som skulle behövas för att vi skulle dra upp näten våra från botten och fixa hålen lixsom...

080218 Lite smått shopping

Godafton.

Sitter här och chillar och kollar på sakerna jag köpt idag.

~ Snowbord glasögon, Stadium


~ Pensel till foundation, Kicks
~ Pensel till gel eyeliner, Kicks


Nu sitter jag och väntar på att hockeyn ska börja, Skellefteå - Färjestad. Skulle vara roligt om Skellefteå kunde ta någon poäng idag. Jag vill trotsallt inte att de ska spela i allsvenskan nästa år, även om de skulle vara bäst då. Vad gör du ikväll för roligt =)?

William: "Älskling, jag fattar inte hur du orkar ? Tar du kort på sminket nu?"
Elin: "Jag tycker det är roligt"

Så visst skratta ni, (ni får spö), men jag tycker det är roligt =)

Lika bra, lika härligt, lika obrytt :)

image360


image361

image362

image363

image364


image366

image367

Jag säger er det att det inte tog många hundradelar

image368

image369

image370

image371

image372

image373

image375

image376

080217

God morgon.

När jag vaknade imorse och kikade ut genom fönstret såg jag det här
image356

och då kände jag att "jag ska ut idag, varken någon följer med eller inte". När jag drog iväg sms till mina kompisar slog det mig att Fanny inte kommer kunna göra något idag eftersom mitt fotbollslag har match. Egentligen vill jag gråta när jag tänker på det. Jag vill verkligen spela. Skit samma, idag ska jag ut. Kanske klutmarksbacken? Bureberget? Holmsvattnet ?


Igår chillade vi. Haha eller vi såg först hockey hemma hos mig sen spelade vi tennis, SEN chillade vi =). När vi kom hem vid tolv var jag JÄTTE trött. Men nu är jag pigg.

 

080216 kvällkväll

Hejhej=)

Har inte haft tid att skriva, igår var det fan full rulle hela jävla dagen. Var sjuk från skolan så jag kunde ordna allt. Vi hade mycket att göra inför Williams 18 års fest. Har varit lite halft idag ;) men nu sitter jag i Jennillas soffa och har lite problem med tagenterna. Haha. Ska visa lite bilder sen också, blev en riktigt lyckad kväll med abolsut inga däckningar.

PUSS

Alla hjärtansdag (L)(L)

Idag är det alla ♥ans dag. Och självklart ska jag tillbringa den tillsammans med världens bästa William. Efter gårdagens underbara kalabalika så kommer William och hämtar mig snart. Då ska vi och äta, thihti=). Hoppas ni har någon underbar människa att fira den här tillsammans med. Nu ska jag slå in Williams presenter.

image355
Måste passa på att nämna att bilden är tagen på färjan "Helena Elisabeth"
några mil utanför Umeå. Påväg ut till Holmön tillsammans med
Sara och Markus. Memories never die (L)

Bevis på varför min kille är bäst

( Kanske inte helt detaljerat.  )Började med i morse när jag vaknade. Då ringde jag William för att höra om vi kunde göra något idag efter skolan. Fast han hade sovmorgon tänkte jag att jag ringer en signal, ser om han är vaken. Han ringer direkt tillbaka och säger att han var vaken. (Första tecknet varför han var uppe så tidigt, nervös.) Jag börjat bli van att höra frasen "Jag måste plugga, har prov imorgon." Så jag accepterar att han inte "har tid".(Andra tecknet) Sitter tillsammans med Jennilla och Fanny på skolan. Jimmy är jätte mysko och hemlighetsfull. Jennilla håller minen och säger ingenting, för hon visst tydligen också!!! När jag kommer hem heter älsklingen "Today is gonna be the day." Jag ringer Jimmy för jag får inte i tag på William. "WILLIAM HAR VÄL INTE UPPKÖRNING IDAG" (jag vet att han kan vara lurig och finulig.) Nejnej säger Jimmy och ringer direkt efter det till Jennilla. "Har du sagt till Elin att William ska köra upp idag??????" Jag märker iaf ingeting. Får tag på William och han säger de sitter och äter på max i Skellefteå (då äter de på max i Umeå) och att de ska på stan efter och handla alla hjärtansdag presenter. Lätt lurad som jag är fattar jag ingeting. Kvart i sju ringer William. "Jag hoppar på på bussen till Hjoggböle nu, kommer på en timme" då passerar han förbi med Jimmy i Sjöbotten med bilen. En halv timme senare rullar han in på våran garageuppfart. Mamma, pappa och jag trycker oss mot rutan för att se vem som kommer. Vi ser att William själv stiger ur bilen och kommer in. Jag får glädjetårar =D, min lilla gubbe har klarat körkortet. Han åker alltså till Umeå och kör upp, klarar det utan att aldrig i hela sitt liv kört bil där. Sjukast men ändå bäst. Jag älskar dig.

080213 fy ellan

Åh nej. Nu har jag gjort bort mig, igen.
Kollade på massor av youtube.comklipp om OTH. Hittade jag ett som det stod något att om du "inte vill veta vad som kommer hända kolla inte". Självklart blir jag rånyfiken och kollar. Nu vet jag ju också självklart allt det mest spännande som kommer hända :(. Typiskt mig.

One tree hill 05 08


080218 TAGGAR TÄRNA

image354Sitter här vid datorn och taggar i min ensamhet till fjällen. Längtar så det knakar i golvet. Har egentligen lite läxa som borde göras men finns inget jag orkar med. Kanske borde gå och baka en kladdkaka eller något annat gott. Förstår faktiskt inte människor som inte idrottar. Vad gör det på kvällarna när alla deras vänner är om tränar? Jag har då abolsut inget att göra och ingen heller att vara med. Kanske smällar i livet man får ta =).

080212 älskling klarat :))

Godmorgon.

William ringde mig nyss. Självklart hade han klarat teoriprovet.
Grattis älskling (L). Kör hårt på uppkörningen nu också=D. Elin älskar dig.



Nu ska jag åka till tråkiga skolan. Fast jag har typ bara en lektion och sen ett arbete jag ska göra. Det är så tråkigt nu när man inte kan träna. Det händer ingenting på kvällarna. Tex ikväll? Ska jag åka på träningen och kolla. Roligt, roligt..........

sol & presenter

Idag när jag slutat jagade jag solen eftersom jag tyckte det var så underbart väder.

image349

image350

image351



Varit hos William också. Och nu kan jag ju avslöja vad jag gett till honom. Hade redan sedan länge tillbaka bestämt att han skulle få en hotellnatt tillsammns med mig. Eftersom han nu, snart, kan köra oss osv :). Så helgen efter sportlovet blir det Luleå. Varför jag valde Luleå är för att det som är vårt ställe. Det var där vi som sådde kärleken mellan oss. Jag vill också ge honom något som han kunde använda, typ skämt grej. På teknink magasinet tyckte de jag skulle köpa en sån där, klone a willy, SKRATTA INTE har inte en jävla aning hur det stavas =D, man gör iaf en dildo av sin egen kuk. Men jag vet inte, kändes inte så roligt. Så jag köpte ett radiostyrt jet flygplan till honom. Och jag är riktigt nöjd. Det var riktigt roligt att köra också. Jag älskar grabben min (L)

image352

insperation

Godkväll =)

Fick en illustrationsbild av en kompis. Tycker den var riktigt cool faktiskt, måste till och med visa den för er.
image347

Han sa att han fick insperation från en bild i mitt album på apberget.


image348

Smått roligt ändå.

GRATTIS

image346

Grattis älskling.
Hoppas du får världens bästa födelsedag.
Kör hårt imorgon. Jag älskar dig.

080210 slapparsöndag

Hejhej.

Idag har jag hunnit med mycket

~ Kört skoter
~ Planerat fjällenresan i detalj ;)
~ Sett bio


Hyfsat mycket för att vara slapparsöndag ändå. Jag William Jimmy och Jennilla såg Alvin och gänget. Fy tusan vad bra den var. "Vad säger du om en pool inomhus?" =DDDD. Jag ringde också till min fotbollstränare. Han reaktion när jag sa att jag inte kunde komma på träningen idag för jag hade dragit ut ledbandet var:

- Det var som fan. Man ska inte spela hockey!

Funkar. Det är iaf gjort nu. Önska att jag kunde göra något åt det......


Nu är det ungefär 3,5 h innan William fyller 18. Han har räknat ner sen i lördags. Hoppas bara han blir glad över presenten =)). Nu ska jag vi spela guittarhero, jag är helt såld i det.

080209 Skoter

Godkväll.

Idag har vi kört skoter. Var inte så bra väder men ändå mysigt. Vi körde två skotrar sen satt jag och Jennilla i pulkan. Haha. Riktigt mysigt men väldigt guppigt. Vi välte bara en gång och det gick bara bra för mig. Fast för Jennilla var det nog värre eftersom jag landade på henne =). Nu på afton har vi käkat god middag och varit tillsammans med Fanny och Viktor. Vi snckat lite om imorgon. Då kommer alla som ska till fjällen hit och planerar. Känner att det kommer vara kaos till en början men sedan kanske reda ut sig och det trots allt blir väldigt bra=)). Orkar inte berätta något mer om dagen är jätte trött..

Vi hörs sen


080209 08:59 Godmorgon!

Klockan är nio och jag är vaken =/. Beror nog på att jag inte sov så bra inatt. Man kan som inte ligga på vissa sätt eftersom det gör ont i knäet då. Jag kanske borde ringa mamma och åka till stan. William fyller ju trotsallt 18 på måndag=)). Idag ska vi nog ut med skotrarna, vädret är inte jätte bra men det är ändå härligt att åka runt. Jaja, fåse. Ska ringa mamma nu.

(L) för ett tag

080208 =(

Hej.

Jag är deppig. Det var en vecka sedan jag spelade första fotbollsmatch sen jag gjorde mig illa i knäet just då skolan började, på sista seriematchen. Jag slutade också vid jul på REKO, verkligen trist att vara där. Hockey har jag tränat och spelat lite längre eftersom jag inte känt av det. Idag hade vi FL hockeycup. Alla klasser i våran linje var i Skellekraft arena och spelade, riktigt roligt stundvis. På något, måste säga jävlasätt, hamnade jag under en tjej och fastnade med vänster benet samtidigt som jag försökte dra och vrida lös det. Det blev nu alltså fjärde gången jag drog ut ledbandet, eller vad jag gjort, vet jag inte. Jag minns att jag skrek utöver mig, lite pinsamt, men ingen där förstod nog hur ont det tog. Det har aldrig gjort så ont, eftersom jag fastnade med benet, gick inte få loss samtidigt som knäskålen hoppade ur och i där. Allt går snabbt, men jag minns att det kändes som flera sekunder. Jag undrar hur många gånger till jag kommer göra det innan jag drar av ledbandet. Eller är det något annat fel? Riktigt tråkigt för nu väntar 4 månaders rehabelitering igen, plus kanske lite till.

Jag har ångrat mig om vad jag hatar mest i hela världen. Jag hatar mitt knä. Alla ni som känner mig vet att jag inte kommer klara det här. Jag hatar att sitta still...

HAHAHAHA

Haha. Hejhej.

Måste berätta om Williams storasyster. Han har två, två helt kanona. Om jag fick välja mina systrar skulle jag välja dom. Men till det jag skulle berätta iaf. Johanna, hon är en riktigt tuffing alltså. Jag hoppas min storie blir rätt nu :)

Johanna skulle köpa en träningmaskin, 2000:- på Stadium. När hon kommer dit är just den marskinen som hon ska ha slut. Killen som jobbar där ger henne ett kanon erbjudande. Att hon ska få cykeln som står i affären för bara 1600:-. Vilken jag nog skulle tagit. Men den Johanna hon är så börjar hon tjata om den bättre markinen för 3000:-. Nu ska ha hon ha den för samma pris som den hon egentligen skulle ha, 2000:-. Killen i kassan ger först med sig till 2800:- vilket också är ett kanonpris. Haha men som den Johanna hon är , :), så tjatar/diskuterar hon till sig den bättre marskinen för 2000:-. Killen hade tydligen inte orkat diskutera något mer eftersom Johanna hade varit bättre =D. Hahaha. 1000:-, det är mycket.

080206 15:46 =(

Nu har jag väntat 1 timma och 10 minuter. Bara 30 minuter kvar.

... det är helt underbart att ha väntetid efter skolan!!!

That´s not gooood

Det sista jag gör innan jag går och lägger mig, stänger av  datorn
Det första jag gör på morgonen, slår på datorn

- noerd!


Dagens glädje

image342 image343 image344

fétisdag =D

image337
Idag är det fétisdag, semeldagen. Eller jag hoppas iaf det.
Alla har sagt det till mig, men själv har jag ingen aning.
Men om det är det så vill jag lova att jag ska trycka i mig
en eller annan semla. Vi har nästan ICA II på Anderstorp
så självklart kan man handla semlor där. Vet jag inte heller
om det är sant, men =). Har iaf lite sovmorgon idag, blev
nog lite för sent igår. Men jag får sova
innan hockeyträning ikväll. Nu måste jag klä på mig=).

Ät till tusen :).

080204 debut för året

Vitberget tillsammans med bäst, även kallad Sandra.

image332

image333

image334

image335

image336

jag ställer mig frågan..

.. ska jag behålla dem ?

image331

William har rätt när han säger att de kommer vara skitiga och fula i kring 20 frebruari 2008 ungefär =/.

080203 15:33 söndag

Hallå.

Idag är jag trött. Sjukt trött. Väckaren ringde 10 över 7. Då skulle jag pallra mig upp och på hockey match. Fytusan. Men det gick iaf bra. Vann mot Pite med 0-7, min femma var bäst :), och förlorade mot Luleå med 1-4. Självklart gör de mål 19:59 i sista perioden. Men reslutaten talar faktiskt inte för hur vi spelade. För vi spelade bra :). Samma tjej som gjorde 4-1 sänkte också lilla mig, och då menar jag LILLA mig jämfört med henne alltså, jag får palla det. Men ont i knäet har jag ändå, jag hatar knän okej. Hoppas jag inte kommer ha mitt vänstra i mitt nästa liv.

image328


image330

Nu ska jag äääta. Har ätit två frallor och några dl yougurt. Jag måste börja äta bättre. Efter det ska jag och William ut med skotrarna :). Till jim och jen.

Första, andra, tredje..

Godafton =)

Måste börja med att säga Dixi Chicks, så fruktansvärt bra jag tycker dom är. Verkligen favvo. Måste in några sånna låtar innan imorgon så jag beger mig till Pite.

För det andra har jag idag upptäckt vem jag hatar mest i heela världen =)

För det tredje, ikväll har jag ätit chips och mysigt tillsammas med William, vi har också hunnit vara ute med våran, eller våran, min morbrors skoter och testat den. Den är iaf bättre än våran så det duger absolut.

För det fjärde, idag var jag på stan med Fanny. Gick som smort tills jag handlade ett par skor, haha, då hade jag inge pengar kvar. Jag måste nog skaffa mig ett jobb så jag får lite stålar så jag kan shoppa=)


< nya? gamla? >

För det femte hade vi fotbollsmatch i eftermiddags. Sara storspelade vilket var jätte bra. Det var hon som höll oss levande kan man väl säga. Kanske några av våra frilägen kunde ha suttit också, menmen. Förlust med 1-0 det suger. Men jag kan inte göra något åt det nu.

Och tillsist för det sjätte så åker jag till Pite imorgon. Peppar väl inte ur eftersom jag inte ens vet vem jag ska åka med. Vet inte ens om jag ryms? DESSUTOM är det samling kvart i åtta. JA!! Alltså sägen om inte allt så länge=).

JAAAAAAAAA !

Imorgon väntar kanske det bästa ever

stan och shoppning
sen snabba puckar och fotbollsmatch
börjar vara ett tag sedan jag spelade nu. jag taggar bara, ska sänka
100 stycken och göra 1000 mål. ni är välkomma att se på edda
klockan fem imorgon.

RSS 2.0