stugmys x2

Vi började vår lilla trip med att övernatta i Julias stuga.









Efter de rullade vi vidare till Jimpans stuga och krökade.



Nu ska vi sola, puss


blommor från plutten



Vi lyckades få till en väldigt trevlig för...

img_8691 (MMS)

Vi lyckades få till en väldigt trevlig förfest i fredags. Likaså fest och efterfest. Nu är jag, pojken och lillebror på väg hem från stugan och Umeå. Ikväll har jag sett mina första hela harryp-film, kan låta sjukt men sant.


14/7

Har haft en helhärlig helg i Tärnaby med allt från lekar och fotbollsmatch till bröllop. Hade inte förän jag såg Sara och Anders gå in i kapellet och längs gången insett att de verkligen var så att min bästa kompis gifte sig. Grät mig mer eller mindre genom hela cermonin. Och kvällen fortsatte sedan på hotellet med en massa tal och andra roligheter. Mer bilder kommer sen. Nu ska jag ha fika-date på Ainas. Kram.


Vattenfast mascara är king. Har haft värld...

img_9293 (MMS)

Vattenfast mascara är king. Har haft världens världens finaste dag. Shit vad jag gråtit. Shit vad fint allt var. Jag älskar min bästa vän!!!!!!


Imorgon är de en enormt stor och viktigt d...

img_9326 (MMS)

Imorgon är de en enormt stor och viktigt dag. Min bästa kompis gifter sig!! Inte nog med de, jag har en massa viktiga uppdrag att genomföra. Allt kommer gå toppen och allt kommer bli grymt. Kan lite sjukt inte vänta längre, godnatt. PS Dante din mobil gör mig galen!!!!


wieeee

Häär har ni toast master och toast madame för helgen!!! Har idag ägnat min tid åt att gå med Sara på stan och fixa massa saker (MED GLÄDJE) samt planerat inför själva festen tillsammans med min kusin Nils. Nu ska jag njuta av mitt kvällsfika på sängen av Pontus, godnatt.


Dagen efter, gånger fyra!!!

Efter hårt, observera hårt, krökande i fyra dagar är jag nu helt död. Var död när jag vaknade och 100 gånger värre efter en fotbollsmatch. Alla toppen dagar på stadsfesten flöt genast ihop till en enda lång dag. Men en väldigt trevlig dag. I veckan är de en massa saker som ska fixas och planeras. De här med början imorgon och de här eftersom de väntar bröllop i helgen, TOPPENKUL!! Nu ska jag sova, puss!


När fyllan tagit över.....


RSS 2.0