Friskt att de där händer direkt när man ko...

img_2678 (MMS)

Friskt att de där händer direkt när man kommer in på en nattklubb... Hello barfota. Hello använda tre gånger och kostar skjortan....


Våga prova!!

Här är lite bildresultat efter att Julia hade gjort foliéslingor på mig.

Före: Och de tåls att nämnas att jag inte hade nytvättat hår..blää







Efter: Yeeeeej!!






8/8

Igår var Julia supersnäll och hjälpte mig att fixa till utväxten, kan man säga var på tiden. Idag är de naglarna som äntligen ska få sig en omgång, konstigt hur man kan se fram emot sånna saker så mycket. Efter de ska vi mötas upp och planera Norge, många frågetecken som ska ha sitt svar. Nu ska jag kliva upp och fortsätta ha ångest över vårt höstväder i Skellefteå, kram.


PDOL

Livet rullar vidare. Helgen och PDOL var skoj, väldigt skoj. Dock kunde vi väl alla sex tjejer ganska fort konstatera att de lär bli vårt sista besök på några år. Känns lite som om man vuxit ifrån de. Folk var de väl heller ingen brist på, många kanske tyckte de var lite väl mycket. Att gå på en bajamaja var en timmes träningspass..

Idag har jag hunnit sola på sjöbo för första gången i år, åkt vattenskidor och nästan dödat mig själv, kört gokart med famlijen och vunnit över min lillebror(!!!!!), varit på café kajutan och käkat räkmacka likaså med famlijen och planerat Norge. Nu är jag trött. Men till alla som vill veta så bär de av mot Norge, antingen Trondheim eller Oslo om ca en månad. Hur länge vi blir där är fortfarande oklart. Nu ska jag krypa ner i sängen.








RSS 2.0