30 mars - jättefin bild med lite solpuder???

Kolla vad jag hittade Tjebbe.
WIEE. Hahahahah. Fyyyyyyyyyy



29 mars - Keep smiling, keep shining. Knowing you can always count on me, for sure.

Dagens träningspass var höjdpunkten på denna dag. Då kanske ni förstår hur händelserik och rolig dag jag har haft. Känns som fingrarna snart växer fast i tangentbordet.
Imorgon är det en kort skoldag, en lektion närmare bestämt. Efter de bli det till att fortsätta skriva och senare gå på hockey tillsammans med Idde. Wieee.
Nu ska jag springa tre varv runt huset så jag blir trött och kan sova. Igår låg jag halv två i sängen och var klarvaken. Vaknade dessutom av sms halv fyra och blev piggare än vad jag någonsin har varit en morgon. Däremot när väckaren ringde klockan tio, ja då ville jag inget annat än sova vidare. Sånt stör mig.
MONI.



Vi kommer klara oss bra i huvudstaden ♥ så de så!


29 mars - But I don't mind. Sleeping to dream about you and I'm so tired.



HEJDÅ i hundra år min bästa vän ♥....

Ett arbete avklarat. Nu börjar det andra och omöjliga. Märkligt att jag känner så när jag själv har valt ämne. Vågar inte ens säga vad jag valt för ämne. Det är så ogenomtänkt så jag skäms. Ha en fin dag läsare.  

Dagens klädsel: Träningsbyxor, zip och fula sockar.
Dagens låt: Som alla andra. Sleeping to dream.
Dagens frisyr: Man skulle nog kalla det en ful hästsvans.
Dagens smink: Än så länge utan.
Dagens händelse: Plugg? Fy så boring.
Dagens planer: Plugg och träning.
Dagens vill ha: En miljon så jag kan köpa vad jag vill.
Dagens saknad: En normal människa som jag kan hänga och plugga med.
Dagens tråkigaste: Ton skolarbete.
Dagens roligaste: Att jag druckit tre koppar kaffe på hela dagen och inte ätit ett skit.
Dagens finaste: Min outfit (Y)
Dagens måste: Plugga, men jag orkar inte.
Dagens köp: Inget än så länge, men de ska det bli ändring på. Studenklännigen ska beställas. 
Dagens sjuka: Nae, känner mig typ jättefrisk.
Dagens kärlek: Till Ida Brännström som orkar höra på mitt skitsnack.
Dagens mående: Helt utmärkt när jag fått träna.
Dagens personer: Alla som säger ja till att komma och mingelfika på min födelsedag kommer bli dagens person!!!! Återstår att se hur många de blir.
Dagens puss: Hejdå puss till Sara. (KOM FÖRBI INNAN DU DRAR SÅ FÅR DU EN)
Dagens citat: "Det ordnar sig alltid" och "Man lever bara en gång".
Nyss: Gjorde klart ett ena skolarbete.
Nu: Ska börja på mitt andra äckliga skolarbete.
Ser framemot: Att träna ikväll, blir klar med skolarbetet, få påsklov, festa och flytta till Sthlm.
Tankar: Alldeles för många.


29 mars - And don't tell me you're sorry 'cause you're not

Oväntade pengar är ganska härliga. Typ som semesterersättning. Jag vet knappt vad det är men älskar det ändå. Den ger mig några extra, fina tusenlappar den här månaden. Oväntat och jätteskönt. Tack och bock min chef!

Dagen har annars varit rätt bra trots att det enda jag gjort är att jobba. Kanske beror på att jag för första gången på väldigt länge sov mer än fem timmar på en natt typ.  En kort och härlig vecka med få lektioner, födelsedag(WIEE) och trip till Hemavan väntar härnäst. Dock väntar ett evighets skrivade då istället. Kan därför inte påstå att jag känner mig ledig imorgon fast jag egentligen är det. Några miljoner sidor historia A och B ska skrivas med b-ö-r-j-a-n n-u. HADE.
 


Det är skoj att se att man kan bete sig. Kaaan inte bärga mig till AAAAAAAAAAYA!!!!! 8 veckor kvar!!


28 mars - jag är less på snööö och kan absolut inte vara ensam om de

Jag finner inga ord som förklarar hur förbannat less jag är på snö. Snö som faller och är i vägen när jag kör bil. Att Skellefteå inte har några plogbilar gör saken fan inte bättre. Snart är det april och var är våren, soliga dagar med plusgrader? Åhhhhh.

Magen verker och ögonlocken är tunga som bly. Att jobba dagen efter fest måste vara det mest krävande som finns. Varje gång jag gör det säger jag till mig själv att de ska vara den sista. Men konstigt nog gör jag det helgen efter ändå.

Nu blev klockan helt plötsligt tre istället för två också. Dags för min kropp att natta. Imorgon ska jag sova ut för första gången på minst hundra dagar, JAA. Snälla ring inte och väck mig.
 


Gör mig brun tack. HEJDÅÅ

26 mars - BFFFFFFFs

Tjadå.
Idag har William köpt balbiljetter åt oss. Hihi. DAGENS ELOGE går till William som kom ihåg det, hejjjja!!!!!!!!! Till er som inte vet är det han jag ska vandra hand i hand med upp för röda mattan till station åttonde juni. Känns hur som helst genast mycket bättre. Kändes faktiskt lite osäkert att stå ute med flera tusen på balsaker när man inte ens hade en biljett in på kalaset. Imorgon bär det däremot av till station åtta för annat än balen, nämligen feeeeeeeeeeeeeeeeeest!!

Kvällen har annars tillbringats, som många andra kvällar, tillsammns med Sara. När vi sitter och skämtar om helt värdelösa saker och mobbar varandra och skrattar för vi är så fula, när vi snackar skit och när vi bara minglar med en kopp kaffe eller något annat, så tänker jag ofta på hur det kommer vara den dagen hon lämnar mig här.
Jag kommer alltid vara den som är lyckligast för att hon flyttar till den hon vill leva resten av sitt liv tillsammans med. Det vet hon. Men jag vet också att jag kommer vara den som gråter mest när hon packar sina väskor och vinkar hejdå. Försöker trösta mig själv genom att tänka på att det är jul en gång per år och då måste man träffas. Det är sånt släkt gör. Och ja, jag vet Sara, jag överdriver.



Nu ska jag sova. NATTTTTI!

23 mars - sleeping to dream

Har suttit och skrivit i tre timmar snart. Men nog fan har jag inte fått ner många rader nog. Vet inte riktigt vad som håller på hända. Allt plugg kändes plötsligt mycket jobbigare än vad de brukade. Imorgon är det 2 ynka månader kvar tills vi drar till aya!!!!! JAG LÄNNNGTAR SÅÅÅÅ HÄÄÄÄR MYCKET!
Nu ska jag dra och träna. Heejsvejs.


22 mars - aaaaannoyingggg

Det gör så ont i hjärtat att tänka på att jag kunde legat hemma i min VARMA, sköna, mjuka säng och sovit just nu. Hur kunde inte jag fått veta att vi var lediga idag? Hela dagen också. Sånt här är så irriterande. Känns dock inte så värt att åka hem och sova igen nu eftersom vi ska och träna på lunchen. Lika bra att börja med det här gigantiska arbetet. ÅHH vad skoj! ÅHH vad glad jag är! ÅHH vilken härlig start på dagen! HEJDÅ!


22 mars - Jag har inga starka armar att bära dig på.



Känns som huvudet väger mellan fem och åtta ton. Och därför säger jag godnatt nu. Jag ber till gud om att slippa huvudverken och alla andra problem imorgon. Hihi. Kvällen och bion var för övrigt riktigt greaat. NATTI.

21 mars - Jag kan inte ens gå, utan din luft i mina lungor. Jag kan inte ens stå, när du inte ser på.

Tjohejbara! Alla krafter jag äger har gått åt till den här helgen. Men det var det värt. Västerbotten lyckades sopa hem vinsten i helgens turnering. SKÖNT!!! Mår som en king trots att tröttheten och huvudverken dödar mig. 

För ett tag sedan var jag och Sara på flygplasten och välkomnade Quatsi hem. Känns skönt att hon är hemma. Känns dock mindre skönt att hon är mörkare än en pepparkaka i fejjan..... Ikväll ska vi alla tjejer mysa och gå på bio. Tills dess ska jag sova och plugga.


19 mars - You read my eyes just like your diary.

Det här med halsen, rösten och hostan dödar mig. Hatar att det är standard för mig att bli sjuk när det är viktiga saker, typ som lov och grejer. Det måste betyda att jag har noll nerver eller nått? Tror hur som helst att jag har ett krig framför mig i helgen. Fyra matcher, och inte för tänka på de två nätter jag ska sova i ett litet, äckligt klassrum. Kommer nog med mina hostningar få hela laget att vaka i helgen. Hejja!
Nu ska jag ta igen mig ett tag. Krafterna är sluttttt.

Favorit i repris. 2007. WIEE.









17 mars - Sleeping to dream about you. And I'm so tired of having to live without you.

Dags att tagga mot sängen. Imorgon ringer väckaren kvart över fem!!!
GODNATT!


17 mars - I won't be anyone's excuse to cry.

Borde absolut göra något vettigare än bara ligga i sängen vid datorn nu, exempelvis plugga. Men det orkar jag inte. Tappat rösten har jag också gjort. Blir till att sippa träningen i afton och vara åskådare istället. Imorgon går färden mot Umeå för check av högskolor osv. Tjingeling.


16 mars - If I hurt you then I hate myself. Don't want to hate myself, don't want to hurt you. If you only know how much I love you.

Blev en depparkväll utan dess like. Tror jag är sjuk, eller jag måste vara sjuk annars förstår jag ingenting, min energi brukar inte försvinna så här fort på så kort tid. Det här känns om något, jättejobbigt! Kommer sitta inburad i kopparhallen från fredagkväll till söndagkväll. Jabadaba! Är man sjuk då kan man kanske tänka att det kan bli väldigt jobbigt. Och påtal om söndag, då kommer Q hem. Detta tror jag ska firas. Fest söndag briiiids? 
 



16 mars - wiee

Äntligen kan man kanske tänka. 25 sidor senare och projektrapporten är klar, jag mår hur bra som helst!!!!!!!! Nu ska jag och Sara iväg och käka lunch. Hejhej.



16 mars - You and I both.

Tjena då.
Sitter med Sara och minglar i sängen. Och ja, jag vet att vi överanvänder ordet mingel. Men det är ganska skoj eftersom det är många som stör sig på det. Har hjälp henne att söka högskola och måste erkänna att jag själv känner lite panik. Imorgon var det tänkt att jag skulle åka till Bygdsiljum med hela FLlinjen. Men jag känner mig inte alls i form för det så jag ska vila upp mig på bästa sätt hemma istället. Tänker nämligen avolsut inte bli sjuk så jag inte kan spela i helgen. 

Har fått endel påhopp från mina kompisar angående mina tvättkunskaper. Allt ordnar sig tjejer. I Stockholm kommer vi troligtvis anlita någon som tvättar och städa åt oss. Eller får självaste städtjejen flytta ner, Quatsi ♥. Hihi.

Nu fortsätter kriget med projektrapporten som strax är klar, skönt!!!!!!!!!!!



Vad kan året ha varit? 2006?
Jag älskar dig precis lika mycket idag ♥.

14 mars - I know you well, I know your smell.

Då var sportlovet över. Känns som de gått två dagar sedan jag var i skolan sist. Just nu minns jag inte ens vad jag gjort allt mest hela veckan. Jag är så förbannat trött. Tanken var att jag skulle vila upp mig på lovet, men icket. Är mer trött nu än vad jag var när lovet började. Har i varje fall hängt med Idde varje dag och det mår jag så bra över. Mår också som en gud över att mamma och pappa kommit hem, att dom är bruna och fina är väl mindre skoj. King är även att Quatsi lever och har de bra i Alperna. Och att Sara kommer hem idag.

Nu ska jag antingen ta livet av mig så jag slipper skriva projektrapporten eller ta tag i mitt liv och skriva den. Hejdå.




13 mars - jambojamboo

MAMMA, jag saknar dig. Skulle tvätta igår för första gången i mitt liv. Var för de första rena kriget att få igång själva maskinen. När jag väl fick igång den och tvättat mina kläder fick jag lära mig att man inte bör tvätta svart och vitt ihop. Mina vita linnen är gråa!!!!! Dessutom är mina tights minismå. Lyckat. Jag är ju efterbilven.

Inatt har jag sovit 4 timmar och idag har jag tränat 3 pass. Ikväll väntar fest. Kan nog inte annat än sluta bra, eller? Wieee. Nu miiingel ♥.



11 mars - härligt härligt

Jag, Brännström osv har nyss minglat upp ur badtunnan. För mig och Ida var det en ren omöjlighet att få den varm, riktigt irriterande. Tur att de finns folk som är bättre än oss på det där. Nu ska vi snart lägga oss i sääägen. Hade hade. 


En härlig midsommarnatt ♥.

10 mars - how do you do

Haloj.
Idag tränade för första gången på alldeles för många dagar. Det har dock sina anledningar ju. Men skönt var det. 
Har också minglat med världens bästa Idde, dränkt våra sorger sedan förlusten igår.
Dessutom har jag hunnit ha videosamtal med Q från Frankrike eller nu vart de är hon befinner sig ♥. Nu ska jag slänga mig i duschen. Hade.



Babyyyyyy ♥

7 mars - keep on walking

Eftersom jag vägrat sova själv i SJH minglar jag hos Idddeee inatt, greeat.

När vi inte alls bryr oss på förfest babyyy ♥







GOOnatt!!!


3 mars - As we go on, we remember. All the times we had together.



And as our lives change, from whatever.
We will still be, friends forever.


Imorgon vid den här tiden kommer jag garanterat längta efter min säng.
Kul.
Det ska bli kul det här.
Jättekul.
Vintertältning nästa.
HADE.

3 mars - lever livet

Måste erkänna att jag mår som en gud idag, gipsfri! Grönblå men lycklig. Visste inte att man kunde vara så lycklig över att kunna klia sig på armen!!!! Börjar bli nervös över vinterT imorgon. Jag och Vallin lottade om vem som skulle få sova i mitten, gissa vem som vann? JO JAG! Kalla mig aldrig jumbo igen. Just nu är det ett krigsväder utanför huset, men de ryktas om -5° och sol imorgon, vore guldet!

Ikväll blir sista gången jag träffas mammi, pappi och elle innan de beger sig till varmare platser. Känns väl sådär. Man är fortfarande hjärndöd som inte hänger med. Skulle döda för en brun kropp nu. Men jag kommer ha det underbart hemma, på fredag flyttar Iddeb in huset. Mingelkvällar med vin osv <3. Nu ska jag packa innan Sara kommer hit. SARA TILL BIF! ♥♥ Hihi.




3 mars - already gone




Har insett en liten fördel med att ha gips - mamma syr om kläder åt mig. Hon brukar alltid tvinga mig att göra det själv om jag köper något som jag ska göra om. Själva proceduren idag gick som en dans ända tills hon skulle stryka tröjan. Då brann den upp. Skoj när man inte ens hann använda den!!!!!!!

Finns inte speciellt mycket att göra när man har en mamma som förbjuder en att göra allt. Köra bil var tydligen bara att glömma. Därför har jag minglat runt på internet hela kvällen. Klickat hem ett till par nya skor och hittat min studentklänning. Wioo. Nu ska jag sova.


2 mars - vinterTTTTT

Gipset kliar och handen har ont.
Redan igår var jag less på ha det här äckliga gipset klistrat mot min arm.
Det snöar och blåser ute, skoj att man mellan torsdag och fredag ska sova utomhus i snön. Har självklart funderat på sippa det här med tältningen, känns ju inte råball att tälta när man är handikappad osv. Men just nu verkar de som om det är jag som trampar snö när resten av klassen glider fram på skidor. Kan vänta mig en rätt stor skrivuppgift annars. Vi får helt enkelt se. Nu ska jag tvinga mamma att sy om min nya tröja som jag köpte i söndags, är nämligen för dålig för att klara de med en arm.


hihii


när man har världens bästa kompis ♥

1 mars - I just want to catch you if I can



Känner mig efterbliven när jag inte ens kan sätta upp håret själv, plocka upp datorn från golvet eller göra några andra simpla saker som jag brukar. Vaknade nyss och var på sämre humör än någon som inte sovit och ätit på två veckor. Måste hitta på något som får mig på bättre humör. Mingel brukar funka, men jag är konstigt nog inte sugen. Fattar inte ens hur jag orkar skriva med stor bokstav. Saken blir inte bättre av att Q är i Schweiz i miljarder år och att min storebror flyttar hemifrån idag. Hej då.


1 mars - you don’t laugh the way you used to

Helgen har varit lite blandad. Delat hotellrum med Erica på First Hotell i Sundsvall. Var de bästa mingel på ett tag, sömnmingel och så ♥. I Sundsvall har jag och mina lagkamrater gjort en massa roliga saker, bland annat matchat. Resultaten låter vi bli att prata om! Dock kan slutet på den här helgen varit bättre. För det är rätt annoying att sitta och skriva med en hand på tangetbordet och ha den andra ingipsad och död. De senaste dygnet har jag och mamma tillbrigat på akutet. Känns därför rätt skönt att vara hemma. Vad som har hänt i min lilla hand vet jag inte riktigt än. Ska röntgas igen snart. Nu måste jag sova. Vi hörs. Haddd.


RSS 2.0