29 augusti - sick

Godmorgon.
Jag mår inge bra. Träning ikväll och match imorgon. Och inte vilken match som helst utan en jätteseriös och som Mikael skulle säga "oERhört viktigt match". Samling redan vid 9, matchen börjar tre. Undra hur det här går. Ikväll ska jag sova! NKB första timmen, kill me.

LOVE

27 augusti - wHere do you go

Hej.
Idag tog det endast en och halv timme för mig hem från skolan. Ni som inte bor längst bort i utkanten av världen är lyckligt lottade. Enda bussen till mig går kvart över fyra. Jag vägrar vänta mellan 1 och 4 på skolan eller på stan nästan varje dag hela året. Fast det blir ju inte hela året dock. Om 7 månader & 4 dagar fyller jag 18 och planerar ha körkort. Idag har jag träning. Tror jag iaf, är lite oklart vilka som ska spela imorgon, U18. Och spelar man match ska man inte träna, är det sagt. Men jag åker och tränar. Har ändå inget bättre för mig. Nu ska jag nog gå och sova lite.



hittade lite bilder på mobilen från sommaren.

25 augusti - monday

Kanske världens härligaste seger i lördags. Vinst med 2-1 efter att vi gjort mål när det var 30 sekunder kvar. Viktig vinst :). Idag är det träning igen, känns drygt när det inte är något bra väder och kallt. Fick semesterersättning idag också. Dags att sprätta lite pengar. Dessutom, den andra lönen när kommer den? Skulle behöva den. Haha. Skolan har börjat om igen som vanligt. Det funkar.



världens bästa dante!

drog till med ett LITET leende


21 augusti - happ

Helg imorgon, fotbollsträning & match och fortfarande lite arg. Sara åker till Tärna i helgen, blir självklart tråkigt utan henne. Fast jag hoppas hon kommer ha roligt :). Skolan funkar, förutom att jag är hur trött som helst. Kanske egentligen inte så konstigt. Längtar till sommarlovet i alla fall.




Den här bilden är fortfarande min favorit. Vi har aldrig varit speciellt inriktade på att vinna när vi spelar spel etc. Eller? Även grattis till Viktor > som fyller 18 idag.

19 augusti - sista sommarlovsdagen

Sista dagen på sommarlovet efter en helt underbar sommar. Efter många omständigheter blev det inte alls som jag hade tänkt. Men nu när jag ser tillbaka så gillar jag de jag ser. Finns vissa delar som alltid saknas, holmön & klyva med vi sex. Haha världens värsta och bästa resa till Sundsvall. Men genom allt så finns det i mina tankar och i mitt minne. Nu startar ett nytt läseår. Kanske det jobbigaste men ändå roligaste. Vem vet? 18 i mars. Plus alla andra av mina vänner som fyller 18. 18års fester varje helg =).





midsommar

midsommar


studenten


studenten


moröbacke


boviken


klyva


klyva


klyva


klassfest


stockholm

klassfest


falun


stockholm

bara en minimidel av allt. tack!!

10 augusti - sova

Träskkampen igår. Måste säga att det var fruktansvärt trevligt. Byafest med musik och dans, haha. Började dra mig hemåt vid halv tre och kunde inte somna eftersom jag mådde sisådär=). Kvart i elva ringde väckaren. Satan så jobbigt. Väntade en bilresa på 10 mil. Och en svår fotbollsmatch. Började med att jag käkade frukost i bilen påväg till matchen. Försökte sova lite så jag skulle vara vaken när bollen slogs igång. Förlust 2-0. Egentligen inte så konstigt. De var bra och är bättre än oss. Jag måste sova nu.

9 augusti - DMfinal

DMfinal nästa!
1-1 efter full tid. 1-1 efter förlängning. 2-4 efter straffar. vinst, 3-5 =D.

8 augusti - happy facee..

Godmorgon. Blir aldrig riktigt som man har tänkt sig. Igår somnade jag lika fullt typ fyra. Stängde av datorn vid två och kunde inte låta bli att börja se PB s3. Nu är klockan tolv och jag har nyss vaknat. Och jag har verkligen inte sovit bra inatt. Känns som jag inte sovit alls nästan. Alla har skrivit sms, och det har jag vaknat av. Elias, min lillebror, har varit och sprungit runt. Vilket betydde att jag aldrig kunde sova. Måste fara och jobba lite idag, träskkampen imorgon. Men jag har typ, nästan, snart samling.


7 augusti* - i am thinking about you

Jag sitter hos Sara och "hjälper" henne att sortera kläder och städa. Hon steg upp halv sex och jobbade i morse så hon är astrött. Måste säga att jag också är jättetrött fast jag steg upp klockan ett idag. Jag har huvudverk och är bara allmänt slut i kroppen. Hade match igår som kunde dränka sig i älven. Var och dömde fotboll idag. När jag kom hem var krafterna slut. Kommer inte vara piggast imorgon när vi möter Myckle i DM. Rolig fredagkväll.


Hann ju med en sväng i boviken också!

6 augusti - fotboll fotboll fotboll


Foto: Patrik Lindgren                                        


Fotbolls match ikväll. För en gångs skull peppad också. Idag Rönnskär, fredag Myckle och söndag Fromheden. Undra om min tränare har tänkt att man ska spela alla matcher? Orkar man det? Jag tror knappast att jag gör det. Trots den hårda förra veckan som gav min kondis en jävla spark i baken. Den här bilden är från Klutmarks matchen som vi vann med 3-1. Bara att summera och inse att man inte är speciellt snygg när man spelar fotboll. Använder dessutom inte armarna utan jag täcker bollen, haaha ;D.

5 augusti - sthlm bilder

Heyho.

Sitter här i T-shirt och nyss kommit från Fanny, Bursiljum. Tar en jävla tid att köra fast moppen rullar på i 85km/h. Och inte nog med det, tappade grejen man växlar med igen. Till skillnad från alla andra gånger så hittade jag inte åt den idag. Får se vad min pappa gör åt den saken. Bara kvar drygt 7 månader innan jag fyller 18 så moppen borde kunna flyga sin väg. Egentligen bara bra när man ska på fotbollsträningarna. Men i alla fall gick det bra att rida. Nu är jag hemma igen och är så fruktansvärt rastlös. Alla jobbar eller är bortresta. Och vad gör jag? Sitter och låsas som om att jag har ett jobb, ett jobb som jag inte ens behöver vara på. Mamma tyckte att jag kunde baka bullar eller något imorgon. Det skulle vara bra för min hälsa. Hur som helst väntar fotbollsmatch imorgon.
















gumman.





Kom i full galop och var på väg ner. Vände fort och sket i att ta tunnelbanan.

RSS 2.0