30 december - tääääärnaby

Kan väl säga att det mesta är ner packat och klart. Och det är skönt. Måste dock göra ni andra som åker i min bil lite besvika och säga att ni inte får ha med er så mycket packning som jag. Man skulle nästan kunna tro att jag skulle göra en jorden runt resa med tanke på min packning. Sanningen är att jag ska vara borta i fem dagar. Termometern i Sjöbotten visar -24,4° och man beger sig väl inte precis mot varmare ställen, känns lite oseriöst sjukt bra. Tror vår nyårs resan till Tärnaby och Hemavan kommer bli kanon. Ni som är hemma i Skellefteå - lycka till att få det skoj. Moha. Vi hörs. Hade.




29 december - I try to forgive but it's not enough to make it all okay

Det börjar närma sig onsdag vilket betyder fjällen. Och jag måste väl säga att det är som det brukar för oss inför såna här resor. Ingenting planerat. Ingenting packat. Ingenting handlat. Eller nästan. Jag är nog som vanligt den enda som känner paniken. Vi har ju trots allt bokat biljetter till nyårsafton och det är väl kanske det enda som behövs kan man tänka. Taggad och peppad är jag i mängder just nu. Imorgon väntar absolut allt annat än sovmorgon. Så had.

 

28 december -let me hold you for the last time

Plogkanterna i Skellefteå är snart högre än vad jag är lång. Hela natten och dagen har det vräkt ner snö. Inte konstigt att jag hade svårt att hitta min bil imorse när jag skulle till jobbet. En liten backspegel var de som stack fram. Men efter några kilos snöskottning så hittade jag bilen och kunde tyvärr få mig till jobbet. Detta var nämligen en av de dagarna då jag kände mig för trött för att vara trevlig med folk.

Station igår var okej, lika som allt det andra omkring. Kände mig dock sliten efter den här kvällen och då började jag undra hur jag kommer känna nästa söndag efter fyra såna här kvällar. Vi brukar säga att man bara lever en gång.


25 december - love you 'till the end

Quatsi borde inom en snar framtid vara i mitt hus för ikväll ska vi gå på bio och se Avatar. Verkar inte ens i närheten vara en film som varken jag eller Fanny skulle gilla men ändå har vi bestämt att vi ska gå och se den. Den ska ju tydligen vara bra. Nu har jag sminkat mig klart och ska välja kläder. Hadehade. PS. Gör inte som jag. Löp aldrig i -15° för det är ganska kallt. DS. 





















25 december - att älska julafton

Vilken härlig jul jag haft i år. Är glad över varenda pryl jag fått. Kläder, smink, pengar och träningssaker. Vad kan jag mer begära? Imorgon väntar en sista dag av lugn och stillsamhet sedan tänker jag utnyttja de lediga dagarna till max. Fest är det.


Ungefär så här fin var sara som tomte ikväll ♥ hahaha. Jag älskar dig.

24 december - god jul

Jag är så dålig förlorare så jag vill kräkas. Och jag hatar julklappsleken mer än själva livet. Nog fan var jag den som satt utan julklappar idag. Efter lekens avslut skrek jag ut att jag aldrig mer skulle köra den förbannade leken. Antingen var mormor orolig över att det aldrig mer skulle bli någon lek eller så ville hon bara vara snäll. För självklart gav hon mig en av hennes alla julklappar. Haha. All min kärlek till henne ♥.

Då var det julafton då. Tomte ska man vara också. Varför är jag och Sara dom svarta fåren i släkten som alltid måste utsättas för sånna saker? Trodde det fanns en oskriven regel som sa att den yngste skulle vara det.

23 december - halojbara

Jag älskar julen. Lite oseriöst bland de bästa tidpunkterna på året. Det är så mysigt. Att alla samlas och är glada. Äter, dricker och skrattar. Så är det i alla fall hos oss. Just nu springer alla om var annat och lagar mat, slår in julklappar och är glada. Haha. Nu ska vi äta oss feta på julmat, ha julklappsrace och spela bingolotto. Jag ska dessutom försöka få ihop det där förbannade pepparkakshuset som jag kämpar på med varje år. Hadehade.




Snart bär det av till Tärna igen Quatsi.

23 december - morning after dark

Ganska snart bör vi börja bege oss söder ut. Helst till varmare platser. Men först - nyårsafton, tärnaby och fylla. Godnatt.



22 december - caught you in the middle

Ikväll har jag hängt med Sara, hon som har ett förbjudet smeknamn. Ni andra tjejer får roa er med att kalla henne det men inte i min närhet, för då kräks jag och ni vet varför. Hade. Nog snackat om det. Vi har ikväll vevat in julklappar i papper och druckit tre koppar kaffe plus kaka. Även haft videosamtal ♥ med Quatsi och snackat lite skit om ett och annat.

Nu ska jag vika ner skärmen och igen ögonen för imorgon ska jag och mamma ut och kriga i julklappskaoset på stan. Har inte ens nästan handlat alla julklappar..







21 december - here you come again

Blev påmind i helgen om hur tråkigt det är att åka buss. Och hur ont man får i ryggen av alla olika sorters ställningar man har när man försöker sova. Hotellnatten, hotellmiddagen och hotellfrukosten var då något jag uppskattade. Jag valde dock att stänga av väckaren så att alla i mitt rum försovde sig och i princip missade frukosten. Lyckat. Något mer som blev mindre lyckat var resultaten på matcherna.

En annan sak som är nämnvärt är att Clemens herrar fick bo i Kiruna på vandrarhem, samtidigt som Clemens damer fick bo på hotell i Sundsvall under denna helg. Hahahhade.


19 december - larger than life

När alla tjejkompisar sitter med vinglas och dricker är det rätt surt att ha en nykter helg och köra. Kvällen var dock ändå kanonbra. Vi krigade på med julklappsleken och den slutade självklart igen med att jag inte fick de jag ville ha. Men jag är glad ändå, ett träd med godis i är ju aldrig fel att ha, Matilda Fransson! Hade.




Alanya 09

17 december -

Dundercupen blev en dunderflopp. Och det är något jag kommer måste skämmas över i ett halv år till, tills jag gått ut trean. Istället får väl vi tjejer glädjas åt våra killar som spelar semifinal imorgon.

http://www.youtube.com/watch?v=xaNOu5ZW__E
Kika in på det här om ni vill se FL3 ♥ 

Att lämna Skellefteå för att åka söderut ett tag känns rätt bra. Hur bra som helst faktiskt. En annan sak som känns hur bra som helst är att det i princip är lov nu. Imorgon väntar julklappsleken med tjejerna. Gissar att det om inte annat kan bli ett krig utan dess like. Sjukt skoj.


16 december - vi drar till fjällen

Ikväll har jag för första gången kört julklappsrace. Lyckligtvis tillsammans med mina klasskompisar som är lika ivriga och tävlingsinriktade som jag. Att man skulle slita djuret ur sig och kriga för något som endast kostade 20 kronor trodde jag aldrig. Självklart fick jag heller inte den saken jag ville ha. Påtal om kriga så är det dundercupen imorgon och jag måste erkänna att jag är grymt taggad. Inte bara just på dundercupen utan också på det som väntar efter det, jullov - julafton och nyårsafton.




15 december - hade

Att ha sovmorgon till tjugo i tre imorgon kändes bättre än någonsin. Längtar efter att ta igen den förlorade sovtiden. Tvådagars tär på kroppen. Känner mig lite oseriöst fortfarande trött och bakis.



Nu ska vi ta tag i att boka Gotlandsveckan och ett antal flygbiljetter till Stockholm.


13 december - att hata bakfylla

Är lite småförvånad att jag ens vek upp mina ögon imorse. Känner att jag inom en kort tid måste ha en nykter helg. Minns lite oseriöst inte senast jag hade det. Så mina tjejkompisar, kom inte på att vi ska gå ut på fredag. Att åka och jobba om några timmar känns väl inte heller så skönt. Inte heller matteprovet imorgon som jag inte kan.

 


10 december - hero of war


9 december - I wanna wake up with you

Att Sara får ut 30 000 kr i försäkring och väljer att köpa en tvättmaskin för pengarna istället för att följa med oss tjejer till Ayia Napa är inte acceptabelt. Säger som Quatsi skulle gjort "Nae nu jävlar!!!!!" Haha. Sanningen är i och för sig att hon inte har tänkt köpa en tvättmaskin, men hade säkerligen gärna gjort det om hon inte vetat att jag hade blivit galen.

En annan sak som inte heller är acceptabelt är denna träningstid. Att komma hem klockan tolv från träningen är inte så jävla härligt. Nu ska jag krypa ner under täcket och sova.




Att få 30 000 kr för ett litet sträck på halsen. Hadee.


8 december - meet me halfway

Att slopa första lektionen för att sova och sedan istället göra arbetet klockan tolv på kvällen är ingenting jag rekommenderar. Heller ingenting jag kommer göra om. För satan så dåligt det blir och satan så irriterande.

Lördagen då, mycket trevlig. Söndagen då, mindre trevlig. Man kan kanske tänka att det är den näst värsta dagen i mitt liv efter en fest. Ingenting kommer slå dagen efter stadsfesten i sommras. Då var jag helt slutkörd och hade sår på hela min kropp som jag inte hade en aning om vart de kom ifrån. Det får jag dessutom sota för idag. Ärret på mitt ben från krocken med idab och cykeln försvinner inte i första taget. Hur som helst. Att städa en lokal efter en 18årsfest är jag glad att jag slipper göra mer, förhoppningvis i alla fall.




5 december - if I ain't got you

Nu ska jag drömma mig bort efter världens tristaste kväll. Satt och såg Idol för första gången med egen vilja. Det suger. Och det suger ännu mer när man inte alls har hängt med. Jag har i alla fall hunnit med en massa nödvändiga saker ikväll, som att locka hår. Pappa höll och jag lockade lite oseriöst. Som sagt. Ska lägga mig och tagga inför morgondagen. Tänk er en astaggad person. Så är jag - fast 3 gånger mer. Hade.





4 december - bad romance

Det är ju bra att jag utnyttjar fredagen bra. Just nu ligger jag hemma i soffan och gör ingenting. Här lär jag ligga resten av kvällen också. Skittråkigt kommer jag att ha. Tanken var egentligen att vi skulle gå ut och dricka vin ikväll. Alla var dock så trötta och taggade på imorgon så vi beslöt oss för att ge upp den idéen.

Imorgon drar jag till umeå och käkar mig fet på julbord med mormor och resten av släkten. Efter det åker jag till lokalen och festar, om jag gör! Fest fest festtt!



Vimmel från toxicbar.

3 december - varje gång jag ser dig

Jag har inte haft lycka de tio senaste minuterna i mitt liv. Slog nyss i armen och nu hittar jag inte åt min bankdosa. Lätt att veta hur mycket pengar man har då? Och skoj att armen bara pulserar.
Men trots omständigheterna mår min lilla arm som fick spruta idag rätt bra. Jag har kunnat träna och det är väl i princip det enda viktiga. Hatar kvällar då det inte händer någonting. Återstår att se hur jag mår imorgon helt enkelt. Dö av svinet kommer jag då inte att göra. Förhoppningsvis.


Äntligen kan vi gå ut tillsammans.
Grattis på 18års dagen tjejjan. I love you ♥.





2 december - someone new

Idag har jag vaccinerat mig. Gjorde det till större och värre grej än vad det var. Ett litet stick och lite smärta sedan var det över. Oroar mig dock över morgondagen. Min lillebror ligger nerbäddad i sängen med feber, huvudverk och ont i magen. Och han tog sprutan igår. Imorgon kan inte jag sitta hemma och vara sjuk, då ska jag på födelsedags middag hos kakan och idab. Funderar lite oseriöst på vara hemma hela dagen, vi har trots allt bara en lektion.

Ska man kanske tänka att man tränar ikväll då? Återstår att se. Jag vet i alla fall vad jag ska göra nu - se one tree hill. Hade.





1 december -

Godmorgon.
När jag vaknade alldeles nyss såg det ut så här utanför fönstret.
Lagom till första december.



Nu ska jag göra mig redo för fika med Sara ♥.

30 november - en del av mitt hjärta

Är det bara jag som inte förstår hur man kan bli så besatt av one tree hill? Jag ska snart starta mitt tredje avsnitt för ikväll och vill bara se mer och mer..

Idag har vi tjejer varit på stan för att handla present åt Ida. Hade gärna berättat vad de var om jag inte vetat att Ida läser min blogg. Det får med andra ord vänta tills efter festen i helgen. Vi har gjort så att vi köper present åt varandra för 500kr, så något bra blir det då säkerligen.

Imorgon har jag sovmorgon till tre, känns rätt skönt att få sova ut ännu en dag för jag känner mig fortfarande rätt sliten i kroppen sen igår. Träningsverk var ordet. Detta betyder att jag och min bästa kompis kan åka iväg och fika imorgon och handla julklappar. Mysigt.

I helgen är det tjejhelg. Torsdag är det födelsedags middag hemma hos Ida. Jag har till och med tagit ledig från jobbet för det. Fredag ska vi allihopa gå ut som 18åringar för första gången och dricka vin. Och lördag är det fest, fest och fest.

Nu ska jag och min morgonrock fortsätta se one tree hill. Du må hadeee.



Svar till Anonym:
Min jacka är köpt på vero för några månader sedan.

RSS 2.0