In med det nya, ut med det gamla.

God morgon.
12 timmar och 20 minuter kvar tills vi ska fira in det nya året ;).
Det är mycket som kommer hända 2008.

2007
                  

stress, fyfan :/

Orkar egentligen inte skriva. Hade nyss skrivit och ALLT försvann, idag igen. Fy fan vad jag är less. Vaknade 12, halv ett var jag i stallet för att ut och rida med Fanny. Tio i tre vad jag hemma, käkade några mackor, brassade till Bure, träning halv fyra. Måste säga att jag var medvetslös efter 40 minuter fys och 50 minuter vanlig träning. Åkte hem, såg AIK förlora mot Djurgården med 2-3 med 28 sekunder kvar. Just då tutade Herr och Fru Lindquist i bilen på uppfarten. Åkte till William, åt och SOMNADE!!!! Nu taggar jag till imorgon.

Gott nytt år vänner.

image216

image217

image218

image219

Och nej, jag är ingen hästtjej. Rider bara ibland för det är chilligt.

Jag tackar mig själv. Dessutom dig, stenen föll hårt från axeln (L)

00:18 myskväll med "syning"

Både igårkväll och ikväll har jag och Sara mys tillsammans=). Igår åt vi chips och såg film, bestämde även lite saker om nyårs. Måste säga att vi inte kom fram till något. Ikväll har hon hjälpt mig med mitt löshår. Efter två veckor börjar det gråta och vill lossna. Men inte ger jag mig för det, tusan det ska fast igen. Så nu sitter det som sten igen. Faktiskt lite oskönt måste jag säga. Måste även nämna att jag har sytt ikväll. Var på Ohlsons idag och köpte sidentyg till en kjol. Kanske blev lite kort, men va tusan. Resultatet:

   image207

image208

Ska vi säga, haha, Dagen Outfit.


Jag vill gråta :( HAHAa



Idag var jag och Sara också på stan tredje dagen på rak. Det jag åstakommit de här dagarna är..

~ Väska, H&M
~ Tunika, Cubus
~ Strumpor lila, Lindex
~ Strumpor röda, JC
~ T-shirt, Gina Tricot
~ Tyg till kjol=D

Nu blir det inge mer stan innan nysår eftersom jag ha många alternativ av vad jag ska ha på mig på nyårs. Jag är faktiskt ganska less, fast nöjd. Imorse skulle jag upp kvart i åtta eftersom kvart över skulle jag på träning i kopparhallen, träningen började nio. Kvart över nio vaknade jag helt paff. Jag har alltså försovit mig, vilket aldrig förut har hänt. Fanny, min kompis försovde sig i förrgår kanske hade det för mycket i hjärnan. Iaf missade jag träningen men masade mig upp ändå. Jag då med Sara och några till in till stan.

Sesas =)=)

27 december, dags att sova?

William ligger brevid mig och nästan sover redan. Jag är faktiskt inte så himla trött än. Måste bara berätta något roligt, eller roligt. Det var inte roligt det var jätte hemskt, men slutade lite roligt.

Jag och Fanny var med varandra samtidigt som Wiliam, Viktor och några till var på plaan. När Viktor kommer hem och jag och Fanny sitter och väntar säger han att William åkt hem till mig för att duscha. Vilket funkade bra. Efter ett tag så säger Viktor att Elin, du behöver inte bli orolig nu men William fick en puck i huvudet. Det blev inte så mycket, eller det blev ett jack i pannan. Men det är lugnt, inget du behöver oroa dig för. Vilket jag egtligen inte behövt ha gjort. Lillhuvudet mår bra nu, men det var lite otäckt. Min mormor höll på få hjärtattack när William kom hem, alldeles blodig i ansiktet.

Men det roliga var att för några år sedan så stog min pappa i Bureå och kollade på hockey. Just när hemmalaget gjorde en ränsning ur egen zon så åkte pucken ut över sarjen - i pappas panna - och ut tillbaka på isen. Så nu har vi alltså två Harry Potter eller som pappa säger, pucknickare. Haha.

261207 mellandagsrea

Hallå=)

Idag har jag varit på mellandagsrean och trängs med en jävla massa folk. Dessutom hunnit tappa bort William två gånger. Det var till och med så mycket folk att en tjej på Gina idag svimmade. Eller jag är inte säker på att det var därför, men jag måsta säga att det var väldigt mycket folk där så det borde bero på det. Stackars henne. Jag måste i alla fall åka imorgon också, eller inte måste, vill. William vill inte så jag måste hitta någon annan. Vill du ? Ikväll blir det inte nova som planerat, orkar inte. Utan det blir kompisarna=).

PUssen!

Sandra, vi åt eran mat idag, "Sandrarätten" heter den. Tänkte på dig, haha. Jag har fått en ny mobil, mitt gamla nummer men slår inte igång den förän jag får mitt simkort kanske till helgen.


Vet ni, om man vet att en person mår väldigt dåligt och man då frågar personen hur den mår och den svarar dåligt. Vilket man redan visste. Då drabbas man av en fruktansvärt konstig känsla. Jag har testat !

Julaftonsbilder =D

image199

image200

image201

image202

Mer bilder kommer snaart

JULAFTON

Många av mina kompisar klagar jämt över att det inte är något speciellt med julafton. Att det är överskattat och att det inte alls är roligt. Men jag håller fast med det jag tycker. Jag tycker fortfarande att det är roligt och spännande. Jag vet att det kan ha mycket med att göra att jag firar julafton med min bästis, men ändå. Dessutom i år fick jag jätte bra julklappar. Brukar alltid få något som man; varför fick jag det här? när fan ska ja använda de här?. Men i år fick jag inte det. Allt var bra.

Nu har jag nyss kommit hem från Sara och ska börja kika närmre på mina julklappar, ganska mysigt. Har ju dessutom blivit en nattuggla de sista dagarna så nu är jag inte ens trött.

Hoppas ni alla har haft iaf en någolunda rolig julafton med fina julklappar.

GOD JUL 24 december 2007

Uppesittar hos Lindquist

image192

image193

image194

image195

image196

image197

image198

Från mig till dig, God Jul

23 december eller 22 december

Hallå :)

Ikväll har jag, William, Jimmy, Jennilla, Fanny och Viktor mys tillsammans. Sett lite tv, ätit gott och spelat spel. Det var jätte roligt. Inte jätte mycket mer att säga om det.

Imorgon eller idag är en dag kvar till julafton. Jag har inte handlat julklapparna klart. Nu börjar det bli panik, men jag kan inte komma på något ? Imorgon skulle mamma och mormor åka till stan så jag får väl åka med och handla klart då. Imorgon ska det även sättas upp pepparkakshus, städas och slås in de sista julklapparna också. På kvällen blir det uppesittar med fam. Lindquist ännu ett år. Skit mysigt. Sen är det julafton. I år blir det hos bästa kompisen, därför kommer det bli en kanon jul.

221207 mysmysmys

Igår hade jag världens bästa dan före dan före dan före doppare dan, eller nått=) Hela familjen var hemma plus min lilla ängel. Började med att William kom till mig vid sju och var skit snygg. Skulle egentligen tagit kort på honom, fyfan. Fast det tyckte han inte själv.

Vi slog iaf in julklappar och startade en liten rimstuga vilket jag är sämst på. Eller det är William som är så duktig så alla tror att jag är sämst =D. Visade sig iaf att min lillebror fan var grym. Efter det skulle vi baka pepparkakshus. Vi hade sökt, nivet, redan gjorda delar överallt, ica kvantum, coop, alla mackar på söder och konsum bure. Men ingen hade. Så vi fick lov att göra egna delar vilket kanske är grejen med att göra pepparkakshus, haha. Jag ville bara gråta. William var sämst och jag fick lov att börja om 3 gånger. Men då kom mamma och då ordnade sig allt :D. Vi har inte hunnit sätta ihop det eftersom att klockan var elva när vi var klara och då skulle vi äta ost och kex.

Så vi satt oss vid tv och myste.

Jag är vaken nu därför vi snart ska åka till stan och handla de sista julklapparna. Jag kände verkligen hur mycket folk det kommer att vara på stan idag.

Ikväll ska jag äta middag med vännerna=)

20 december med bandy och klippning

Idag hade vi innebandyturnering på skolan. Var typ ändå hysat roligt även om det inte gick jätte bra. I kvartsfinal mötte vi lärarna som inte ens var bra och förlorade. Tyvärr råkade jag armbåga min idrottslärare i mellangärdet så hon föll ihop. Får nog inte ett mvg ändå =) haha.

Efter turneringen var jag till Emma och klippte till håret. Emma var jätte duktig, borde fixa en skylt vid väg kanten nu direkt.

4 dagar kvar till julafton. Jag kan inte vänta =D

image189

image190

image191

071912 leeedig=)

Godmorgon alla=)
Idag är jag ledig. Alla lektioner gick bort så vi slapp åka dit, jätte skönt eftersom jag kom hem jätte sent igår. Idag ska jag på REKO sen gå på stan och handla de sista julklapparna, antingen med William eller med Sara. Vet inte riktigt vad jag ska ha för frisyr idag har längtat hur länge som helst efter långt hår och du kan jag inte bestämma mig. Stina har förresten lovat att klippa mig. Nu måste jag fixa mig.

HÖRS!

071218 skolkaren (A)

Måste bara börja med att berätta om igår, måndag. För första gången skolkade jag. Trodde jag, haha. Ska sluta vara cool och berätta hur det egentligen var. På måndagar efter lunch har vi engelska och svenska. Före engelskan så gick jag och Johan till vårat svenskaklassrum och skulle kolla om våran svenskalärare hade satt någon lapp på dörren eftersom hon varit hemma de senaste lektionen. På tavlan stod det:
SPFL1
Special pedagogutbildningen är inställd kl.14,30.

Det tolkar vi som att vi är lediga. Vi går till engelskan och är jätte glada. På engelskan kilar några i min klass iväg till receptionen och frågar om vi har någon lektion vilket hon säger vi har, det står iaf: Lektion fixad.
Alla blir jätte arga därför alla i min klass är så fega, jag med, så ingen av oss vågar skolka. Vi säger iaf att ingen ska gå på lektion utan alla åker hem. Jag går till bussen och lika fullt stannar några. Jag känner mig cool, fast har dåligt samvete redan (A). 30 minuter senare får jag veta att vi inte hade någon lektion. Synsk tror jag det kallas ;)

Döda mig inte Sandra Lundqvist.
Idag var jag hos Lilli=). Hon gjorde förlängning i mitt hår. Vi lyckades typ med färgen men måste nog klippas till lite grann. Thihi. Moa och Emmeli kom också förbi och myste lite.

Hockey bilder.

image184

image186

image187

image188

Säger bara
kobent åkare, höhö
liten elin
och söt sune och hannis

16 december

8 dagar kvar tills julafton.
Och igår körde min lillebror den här:

Mamma: Elias, om ni barn läger ihop allas pengar så kan ni ju köpa något dyrare.
Elias: Men vi har ju redan gått ihop om hårtorken.

Vad har jag egentligen för familj =)=)?

071215 en lördag med monopol och shopping

Hallå.
Idag var jag på stan och handlade julklappar, hittade faktiskt rätt mycket. Har bara kvar till pappa, William och Sara. Fast problemet är att jag är bankrutt något. Ungefär likasom vad jag blev när jag gick på kungsträgårdsgatan i monopolet just. Hur jag ska göra med julklapparna vet jag inte eftersom på tisdag gäller det=) longlong long song. Men i monopolet började jag gråta. Varför måste jag vara en sån jävla dålig förlorare. Speciellt när det är William som jag möter också. Jag vill bara döda, alltså det finns inget annat i mitt huvud när det går dåligt i tävlingar. Slutade med att vi fortsatte och nu sitter vi här efter typ 3 timmar. William vann, grattis grattis. Men fan vad tråkigt det var :( eller ?

Imorgon, Piteå. Jag flänger då bara!  Men imorgon ska jag inte vara back. Det vägrar jag. Jag ska göraaa mååål=)=)=).
Förresten är det inte så många dagar kvar innan julafton. (8)
Hejhej för en stund.


umeå

Jag har som gjort det till en vana att skriva blogg varje dag vilket är ganska störande. Eftersom att jag längre inte har så mycket att skriva om, haha. Men nu är jag iaf i Umeå på födelsedagskalas med typ 10 killar och 3 tjejer. Det funkar =D? Haha imorgon är det julshopping och då ska jag fan köpa julklappar.

Pussssssssssssssssssssssssss all night loong (8)

071213 lucia

Idag är det lucia. Inte så stor tillställning nu förtiden, när man har blivit äldre. Tycker jag är tråkigt eftersom jag gillar julen och alla tillbehör =D. // Imorse var vi i aulan och såg på anderstorps luciatåg. Det var riktigt bra. Hahah. Hade också velat vara med men tyvärr är jag nog inte tillräckligt bra. Så jag fick bli åskådare iår. Efter skolan var jag och kollade om julklappar också. Fjärde dagen i rad och jag kan väl inte säga att det går jätte bra för mig. En julklapp än så länge. Men jag knallar på eftersom det blir Umeå imorgon. Galaj imorgon och på lördag shopping. Kanon helg=) Dessutom snart julafton.


071212 luciavaaka

Halloj=)

Hade planerat värst bra inför ikväll. Hade tillochmed en reservplan. Men självklart blir det inget. Nu vet jag inte riktigt vad som händer. Har just pluggat lite och ätit. Vet inte mer vad jag ska skriva. Hoppas iaf att det inte blir så jobbigt på skolan imorgon=). SES !

071211 skolarbete just innan jul

Hejhoj=)

Nu har jag slutat, härligt. Ska på stan idag också och köpa julklappar efter som det bara är 13 dagar kvar tills julafton och jag har inte hadlat en enda julklapp. Fick igen prov idag och jag har aldrig varit gladare=). Hoppas mitt betyg nu hoppar in lite fint=). Ikväll är det träning (L) (L)

Skriver mer sen=) stan nu!

HAHAHAH

elinwiklund säger:

mamma och jag gick på cubus

jag pekade på kofta jag ville ha =) en grå kofta

William säger:

Aaa

elinwiklund säger:

mamma åker upp

elinwiklund säger:

jag går till elias och momme på CO. just när jag kommer är de klara och vi går på intersport bara tvärt.

elinwiklund säger:

när vi kommer ut ser vi mamma i kassan på cubus hahahhahaha

elinwiklund säger:

mammsen (L)

William säger:

Hahahahahah (L)

William säger:

Min mamma kan inte hålla sig heller, även fast jag visste om det. Hon ba "Jag har köpt en julklapp till dig idag och de var så snälla att de slipade dem"

elinwiklund säger:

HAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA


Visst är mammor underbara =D?


kolla här zänd!

Förresten

Sandra jag drömde om dig igår natt. Du kom hem.
Du hade bara lurat mig om att du skulle vara borta i fyra veckor.
Jag önska du kunde veta hur glad jag blev. Haha.
Hoppas du har det bra i Thai lillan. Jag tänker på dig. ♥
 

PS. Negra inte för mycket
 eftersom då säger jag upp vänskapen. 
Jag inte vill vara ett spöke
brevid dig. Varför vet jag att det här är sant :(? DS

071210

Kan väl säga såhär. Kanske väldens värsta måndag. Var trött, arg, sur, det gick dåligt på engelskan, ovanligt? Idag var det alltså stora problem, vem vet inte att det heter I was, you were etc. Man kan alltså inte göra fel på det. Och jag gör det? Pinsamt, pinsamt. Blir nog aldrig ett VG i engelska ändå.

Men jag är bättre på andra saker. Te.x byta tillbaka söndertrampade skor. Vet inte om jag berättade att mina ny skor, köpta på lördag klockan fyra=D, var sönder natten till söndag? Varför måsta alla trampa och kliva över mig mig? Haha gick iaf dit utan kvitto och sa att de var sönder, ni vet, drog till med en och annan historia. Det visade resultat och jag fick nya. Haha.

Förresten hade vi ju match igår, hahaa, vårat lag är sämst när det gäller. Allt hade varit mycket roligare om jag inte hade varit back och aningen piggare. Med det är de man får ta.

Ikväll blir det mjukiskläder, dator och chocklad.  ♥ ♥

071209 z000 t0ur

Haha, ja. Några timmar kvar innan bussen åker.

Var på ZOO ikväll. Hade först inte tänkt fara, ruskigt opeppad var jag. Men det blev trotts allt en helt okej kväll med väldigtmycket folk och bra musik, hööh=). Hann också knyta några nya vänskapsband det är också alltid roligt.

Imorgon åker jag alltså till Luleå. Vad håller jag på med ?
Dubbelhockeymatch, man undrar ju egentligen.
Har varit "sjuk", haft ont i halsen och är nu förkyld. Lovade tjejan på reko att inte spela match för mitt knä men ändå ska jag med. Hela dagen går åt också. Vi får väl se imorgon.

Nu blir det natten, det ligger en full medvetslös människa i min säng. Gissa vem gottfolk

071208 juuuuuulbord

Åtta dagar av december har gått. Och inte jätte många kvar tills julafton. Haha, jag har inte börjat handla julklappar än =D. Vet inte ens om jag har pengar till allt. Men vi hoppas på det bästa =). Jag känner mig inte så sjuk så det blir nog ZOO TOUR ikväll. Men frågan är om det blir match på söndag ?

Förövrigt idag så ska vi på julbord. Sen borde jag försöka kontakta Julia för att se vad som händer ikväll, om jag fortfarande är bjuden :]. Sen måste jag höra med Fanny vad hon har tänkt=). Nu ska jag börja sminka mig!!!! 

Idol vinnare 2007

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/idol2007/article1422007.ab

image176

Helt rätt !

Jag tycker inte Amanda är dålig men Marie är bättre.
Jag hoppas att hon lyckas här i världen.

hahah "dagens"

Elin och William åker ner för rulltrappan i ck en fredag eftermiddag. Där nere hinner Elin först se Williams bästakompis och hojtar till gansk högt, tillräckligt högt.

- Jimmie!?!?!

 Och då reagerar William. Han ser sin bästa kompis där nere och skriker.

-JIMMMY LALALALA...(???)

Något mer som jag inte förstår hur jag kan missa. Jimmy verkar skämas eftersom han står tillsammans med sin mamma och mormor. Men vi kommer ner och Jimmys sällskap försvinner fort. Iaf Fortsätter vi gå, Jimmy följer men han och William hamnar lite på efterkälke efter Elin. Elin lallar på och inne på Stadium ser hon hennes gamla tyskalärare (Robert). Vi hejar och jag går vidare. Så småning om passerar William(/Åke(Williams pappa)) ,och som vanligt lite efter, och ser inte riktigt hans också gamla lärare från bureskolan. I sista sekund innan han passerar ingången....

-Tjena tjena tjena tjena

Jag undrar, vad tänkte du? Egentligen varför häslade du inte 4-5 gånger till ?

071207 sjuk för första gången

◊ Jag och William har varit tillsammans i tjugofem måndaer idag. ♥
◊ Jag är sjuk idag (det händer inte!!!)
◊ Det är ingen snö ute (?!?)
◊ Idolfinal ikväll
Varför kunde inte min dröm varit sann? Himla typiskt.

Tjatja=)

Som redan talat om hur mitt liv och min dag ser ut idag. Men jag är somsagt sjuk idag, har bara engelska och jag måste erkänna att jag redan hade bestämt mig för att vara hemma igår även om jag kunnat åka till skolan, men då hade jag måstat lega i sängen hela helgen och det vägrar jag. Ikväll ska jag vara med William först på stan, sen äta middag. Sen ska vi har väldens mysmys ♥, jag förstår att ni bli avunds. Sen imorgon ska jag på ZOO TOUR. Jullan övertalade mig att komma på någon förfest. Men vad fan gör jag om jag inte kan åka. (?) Sen på söndag väntar väl kanske det viktigaste ;). Hockeymatch, min första hockeymatch den här säsongen. Fruktansvärt ute känner jag mig. Och då får det inte hända att jag ligger i sängen hela helgen. Jag måste vara frisk.


  ο Jag hoppas att det går bra idag ο

071205 bonde söker fru

image172
Jag skrattar aldrig så mycket än när jag ser den här mannen. Jag skäms så grymt och bara vill gråta. Har inte alls sett många avsnitt av bonde söker fru, men jag tror jag aldrig har skämtes så mycket för någon förr. Det är allt han gör, hans beetende och hur han pratar. Kan nog inte kolla nästa vecka när de ska välja sin partner sattsäga=).





Först när jag kom hem efter skolan var jag jätte trött efter den långa dagen med FL vid kinabron och redovisning. Dessutom visste jag att spanskaprovplugg väntade. Iaf så tog jag tag i städningen i mitt rum innan jag kilade till William. Helt plötsligt hade jag vänt helt uppochner på hela rummet. Bestämde mig för att möblera om. Det hade dessutom börjat bildas spindelnät på mina prydnadssaker och då är det dags att städa. Har väl gjort häften nu så jag sa åt mamma att hon inte skulle gå upp dit, om hon helst inte ville ha en hjärtattack.

Jag åkte iaf till William vid 6. Då var han råtaggad på att KOKA knäck, vilket vi gjorde. Mmmmmmmmmm, vad gott !! Blev faktiskt helt prefekta och det var ändå älsklingen som höll i sleven så visst var han duktig=)? Olyckligt nog var vi jätte sega på att he det i formarna så när vi var i slutet så fastnade knäcken, typ som i sunes jul =D=D=D=D.

  

071204 träning sent

Hi=D=D=D)))

Nu sitter jag här. Komme nyss hem från träningen. Det är fan sent att ha träning till klockan tio om man heter Elin och säkert många andra namn. Okej att jag kommer hem nu, somnar ändå inte före halv tolv. Men problemet är nu att jag inte kommer somna förän ett-två. Jag är inte ens lite trött, ni vet, man är som uppsparrad, vill inte alls sova. Det var iaf roligt på hockeyträningen. Har tänkt mig börja om med det nu, match till helgen ;). Seriöst eller? Fotbollen får vänta till efter jul någon gång. Kommer ändå bara göra mig illa inomhus så det är lika bra att vänta.

Nu måste jag käka. Men jag tänker på dig Sandra. Hoppas du har det bra skruttan=)

Tycker dessutom synd om pappa nu, haha.
Han jobbar alltså dubbel varje dag. Först på
 jobbet, sen hemma på vårat lilla ombyggnadsområde.
Jävla kök. Men fint blir det!!! (ska det bli)

en sen första advent

Nu tändas tusan juleljus (8).....

image163

image164

image166

image167

image168

image169

image170

image171

blod, svett och tårar

Lite fina foton av Sara från igår på plaan.
Wiliam Lindquist debuterar
http://plaan.info.se
   
Nummer 21           Det kallas     Viktor Morén alldel-   Säger bara: kanon
Erik Wiklund &      orutinerad =)  es förlång utanför    killar =)                    
nummer 21                                  sitt vanliga ställe,
Erik Wiklund ?                             målburen


gosigosgos!!

Sitter här i soffan med täcke om mig och William brevid mig.
Myser framför hockeyn tillsammans med min vällingmugg i ena handen.

Nice somfan ♥.
image157

071203 skolarbete

Tjabba Tjena Hallå=)

Känner att jag inte är så aktiv i min blogg. Lägger inte ut några fina bilder eller så. Det har ju sina andledningar, haha. Har typ aldrig tid att sitta vid datorn längre, har så mycket annat för mig. Tex. skolarbete. Tror du inte att lärarna trycker in hur mycket prov, redovingar och inlämningsuppgifter just före jul. Jag kommer inte ens ha tid att handla julklappar, är det kanske så det ska vara eller? Har iaf slutat nu, har väntetid som vanligt och då är det lika bra att göra skolarbete så jag kan träffa William ikväll. Igår hade jag fullt upp och jag har tagit massor av bilder fast har bara inte tid och lägga in dem. Men jag lovar sen, håll ut=)

Skriver mer sen läsare=)


Puss ♥ ♥


teckenspelande och förlorande

Hallå :)

Ikväll har vi gjort en massa. Exempel spelat tecken. Haha först hade jag och Fanny alldeles försvårt tecken, typ att man skulle pilla sig i håret och det klarade vi inte av att se på varandra. Så vi fick lov att byta. Men inte fan gick det bättre för det. Slutade med att Fanny gav upp och att William och Viktor vann med jättemycket. Hahah. Vi var också på hockey. Jag ville helst gråta, de tappar ledningen igen från 3-0 till förslut med 3-4. Jag lyckas inte höra Emmas lilla meddelande och måste betala för att komma in till skitmatchen. Jadu fan. Haha, men jag är glad ändå=). Sikentuuuur!!!! 

Imorgon väntar mycket =D=D. Första advent, skyltsöndag, klippning, hockeymatch, fotbollsträning, bakning, you name it ;). Kommer troligtvis inte hinna med allt så jag kommer nog måsta radera något av det. Tänkte också bara på Sandra ikväll. Just nu ligger hon kanske på playan och solar sig till en pepparkaka. De är ju 12 timmar före eller efter så klockan är väl 12 mitt på dagen nu i Thai.

                                           

071201 första december och hockey

image152vsimage153
Idag ska vi på hockey. Var ett tag sedan nu så det känns
jätteroligt. Hoppas jag kan smyga mig in så jag slipper
 betala (A) thihih. Ikväll blir det antingen kompisarna
 eller bara chilla. Allt är så jobbigt och konstigt
 nu så man har inte jättelust. Nu är det iaf AIK AIK AIK !!!
Förresten, första december. Grattis eller något. Nu är det
julklapps handling och mys. Sandra har landat i Thailand också,
 för nästan 12 timmar sedan, efter 12 timmar flygresa.


Jag tänker på dig kusin.

RSS 2.0