30 september - nattorientering

Efter skolan idag övertalade Jennilla mig att stanna kvar på skolan och sedan vara med henne. Först hade vi tänkt åka på buggen, men övervägde att köpa chips och se hockey istället. Hann också förbi stan och köpa hårfärg så nu har vi båda fixat till utväxterna. När jag var inne i stan passade jag också på att köpa garn. Satte mamma i arbete så nu får vi se vad det blir för något. Kan knappt vänta för att se. Nu de senaste timmarna har jag packat inför imorgon. För den här tiden imorgon virrar jag och min klass omkring på vitberg och letar kontroller. Känns så jävla ball!!!

Nu måste jag sova så jag orkar imorgon.

30 september - don't matter

Är faktiskt inte ett dugg sugen på skola idag. Bla. prov och engelska. Tror jag ska lyxa till det och gå på stan efter skolan idag. En i min klass, Jenny Furberg, hade en tubhalsduk som hennes mamma hade stickat åt henne. Ska nog köpa garn åt min mamma och överraska henne. Eller kanske jag rent utav försöker mig på det där själv (?) Nu måste jag till skolan. Bussen går snart.

LOVE

29 september - she is


Hannis & Ellan på hoockeyy

Humöret går verkligen som en berg- och dalbana upp och ner. Ber om ursäkt till alla er som måste leva med mig då. Ikväll har jag ändå tuggat på bra. Hunnit vara ute och promenerat med Sara och efterrättat med Saras storebrors daimtårta. Nu ska jag lägga mig och plugga lite till, man vet som aldrig när det sitter. Imorgon ska jag leva livet för då har jag gjort bort samhällsprovet och fått tillbaka mina "borttappade" pengar av mamma. Haha.

29 september - when I go

Hallå.
Finns som inga utvägar från den här kvällen. Samhällsprov imorgon vilket innebär plugg idag. Kanske går en promenad med Sara ikväll, ska bara börja med plugget så jag kommer igång. Känns dock som lite oklara instruktioner. Lite anteckningar och 30 sidor i boken. Jag lär mig absolut ingenting om jag bara läser. Måste komma på något bra sätt att lära mig på. Nu ska jag tanka någon bra musik och sedan plugga.

Måste bara säga att lilla Ludde är jätteduktig, provanställning på fredag =))) pözzz

28 september - you can light up the dark

Hej, jag heter Elin och jag skulle verkligen behöva plugga.

Dante: "Varför pluggar du inte?"

Har inget svar på frågan.

Har varit på buggen ikväll. Från början när man kommer dit är man alltid ringrostig men mot slutet börjar det bli roligare. Beror mycket på vem man får bugga med också. Nu ska jag väl käka lite sedan lägga mig i sängen och plugga. Har en massa trevliga ämnen att välja mellan.

Imorgon har vi 2000 också. Måste vara värre än englska högläsning. Och till alla som inte vet så är engelska mitt svagaste ämne. Jag klarar inte pressen därför står jag över imorgon, min lärare får säga vad hon vill.


Tänkte bara visa upp min älskade vän, kusin & granne. Du är bäst.


28 september - happen to me

Både idag & igår har jag tagit det lugnt med tjejerna. Ganska härligt ändå. Snackas redan om vad som händer nästa helg, gissa? På lördag nästa helg åker jag dock på hockeyläger så vi får väl se om det där. Imorgon har jag träning sedan bugg. Känns skitskoj, borde dock behöva plugga till mitt samhällsprov på tisdag. Hinner jag inte imorgon. Resten av veckan består väl av läxa, prov och oförberedda prov - som vi redan fått veta? Haha. På Onsdagnatt har vi nattorgientering med skolan. Treorna ska busa med oss samtidigt som vi ska springa runt i natten och hitta röd/vita skyltar. Halv ett slutar vi på vitberget, innan jag är hemma, innan jag duschat och innan jag somnat är klockan säkert jättemycket. Halv nio börjar vi dagen efter? Jag är riktigt arg att de lägger allt vi gör så sjukt dåligt.

      
Lite bilder från stugan :).

27 september


sommar, sol, påväg mot stockholm, en bra bok, kaffe & SARA


27 september - free night

Ikväll har vi tjejer bara softat runt. Käkat middag, kollat på kläder och uppvisningar och allt möjligt. Har dock inte shoppat något. Är riktigt trött nu men har haft en trevlig kväll med tjejerna.


I really hate this feeling.


25 september - it's hard to believe

Känns som det finns många fel nu och lite rätt. Skulle vart hemma från träningen vid åtta idag, kom dock hem alldeles nyss. Hade tänkt plugga till vårt äckliga samhällsprov nästa vecka.

Både mamma och pappa tjatar om att det det ska skjusas hit och dit. Sanning. De har skjusat mig varje dag i veckan på en träning. Men det är ju inte mitt fel? Hatar att vara unfriends med dom.

Träningen idag gick inte alls bra. Var för mig sista träningen på gräs den där säsongen. Är helt slut i kroppen efter igår. Frågan är egentligen varför? Var bara en viktigt fotbollsmatch. Imorgon har jag ingen träning, tåls att nämna. Ska jag vara med bästa tjejerna och mysa. Käka någon stans och ta det lugnt på den här frikvällen som ska vara. Jag orkar inte plugga. Har tankat OTH och tänkt se det. Kommer försöka sedan, men det lär nog inte gå. Är så himla trött och slut. Glatt inlägg eller (?)

24 september - dm silver

Vi har vunnit DM silver och jag är inte ens lite glad. Inte det minsta. Är självklart arg för vi förlorade, men mest är jag nog arg på mig själv. Jag sög. Varför kan inte jag vara bra som alla andra när man verkligen måste?

Idag var vi ute i skogen med barnen, det gick riktigt bra. Och var faktiskt riktigt roligt. Imorgon är det tillbaka till realytiiie, skolan! Dessutom ett berg med läxa som jag måste göra. Blev som inte gjort så mycket när jag var ledig. Kan ändå inte somna nu, likabra att plugga.

23 september - a part of me

Varit hemma hela dagen och inte kladdat ner ett enda inlägg. Kom nyss från fotbollsträningen och känner att jag har panik! Imorgon ska vi hålla i en "frilufsdag" för sunnanåeleverna. Och vi är så oplanerade. Det gör att jag får fruktansvärt ont i magen. Slängt iväg lite sms till mina klasskompisar så jag hoppas vi har lite bättre koll.

Min sträckning kändes bra på träningen. Övervägde att träna utan utrustning idag på hockeyträningen men blir nog ändå med allt. Träningen börjar klockan 10. Vilket betyder att jag är hemma säkert efter halv tolv. TJENA!



hurts


i miss you

22 september - never easy

Sitter jag vid datorn igen. Ibland inser man så fruktansvärt tråkigt det är. Och just nu är den en sån gång. På en timme ska jag se hockey, förhoppningsvis med Jennilla och en kludddkaka ;). Vet ni vad en annan sak? Nackdelen med att vara ledig en dag är att man bara hamnar efter. Imorogon är vi lediga. Två av lärarna var borta så då blev vi lediga från den tredje. Mängder av läxor. Det suger. Jag får sova ut, kanske det enda roliga. Somnar alltid så jävla sent på kvällarna.

Som jag redan skrivit så steg jag ju upp extra tidigt, onödigt tidigt idag. Hann med att FIKA. Stora grejen. Men faktiskt också VID TVN. Har inte hänt mig på, jadu, sedan jag kan minnas. Jag fikar aldrig. Men måste nog börja. Min pappa säger att man blir tjock om man inte käkar frukost eftersom man småäter innan lunchen. Men det gör inte jag. Jag äter inte godis på veckorna. Är för att det blir så sjukt mycket godare på helgen då. Men nu för tiden hinner jag knappt med det. Har så uppbokade helger och det suger ibland.



svårt att måtta




Du får mig så sjukt levande. Vad vore jag utan dina ord?

22 september - dont know what to do

Godmorgon :)
Nu har jag snart varit vaken i 45 minuter. När jag stigit upp och börjat sminka mig kom jag på att jag fan hade en liten sovmorgon imorse. Mamma har möte halv nio så jag skulle få åka med henne vid åtta ist för 20 i åtta ;). Betyder att jag får ganska mycket tid på mig idag. Har idrott första timmen så jag gör dessutom allt förgäves.




21 september - härligt härligt, men farligt farligt





Jag vet att jag är riktigt fel ute. När jag och Jensan var ute och promenerade igår började vi snacka om fjällen. Tänk en solig & varm dag. Nysnöat och vi är i tärnaby tillsammans. Det är svårt att nå något sånt igen. Började också snacka om hur fan vi skulle bära oss åt i vinter. Våra spekulationer är hemliga. Men till fjällen ska vi för det är så jävla härligt! Förresten, ganska härliga bilder va :)))


21 september - städning

Godmorgon.
Kan inte minnas senast jag sov länge än elva. Så himla härligt. Sjävklart när det är bra väder så måste jag vara inne och städa. Annars skulle det vara ganska härligt att fara ut och springa. Vi fåse vad jag hinner idag. Nu ska jag iaf börja städa mitt äckliga rum.

baby



































20 september - bilder

En lyckad gårdag.


Elin & Sara


Jennilla


Fanny & Elin


Jennilla, Ida & Elin


Ida & Elin


Ida & Elin


Ida, Sara, Julia, Hanna, Moa, Elin & Matilda




Matilda, Sara & Fanny


Varje dag hela veckan har jag & Jennilla varit på stan. Bakis idag tog vi oss en promenad in i stan. Mådde så illa så vi mest satt stilla, haha. Måste bara påpeka att vi drog till med en jävla frukost också. Efter att somnat rätt sent, kanske vid 6 och vaknat 10 så var vi jättehungriga. Letade överallt och kom fram till att vi skulle göra plankstek. Haha. Ogott! Ikväll har jag varit med mina vänner. Måste sova nu. Har tre träningar imorgon, alla ligger på exakt samma tid. Jag måste bort med de två minst viktiga. Vilka? DMfinal onsdag!


19 september - (D)


Godafton.
Nyss tvättat bort sminket, tagit av mig klockan och satt upp håret. Nu ska nytt smink läggas på sedan kommer tjejerna. Räknade ut att det var jättelänge sedan jag & Sara festade tillsammans. Men idag!! SeeeEES !

18 september - taggaar

Nu väntar sängen. Måste ta igen ett antal timmar som jag tappat de senaste dagarna och veckorna. Tror ni jag lyckas med det på en natt?







lätt bäst på fest imorgon

18 september - lön, vilket menar shopping

Missade första perioden av AIK-Rögle. 1-0 till Rögle efter första. Varit ute på en promenad med Sara som max skulle vara 30 minuter. Fick egentligen inte ens gå ut och gå för mamma, men det slutade med att vi var ute en timme. Skulle behöva städa mitt äckliga rum också, när ska jag hinna det? Var på stan i eftermiddag för tredje dagen i rad. En mer lyckad dag idag. Fått lite sponsring av mamma till skorna och jackan. Efter att ha gjort ett kontoutdrag insåg jag att jag fått min lön =D. Gick jag direkt och köpte mina skor (De här nere fast i svart). Beställde dessutom hem jackan här nedanför. Var slut i Skellefteå så en ny från Umeå kommer nästa torsdag.












17 september - sträckning

Den här dagen blev inte alls lyckad ju. Less på bara skriva tråkiga saker i min blogg!
Hade tre lektioner idag, höll på somna på alla. Åkte på stan med mamma och Jennilla, handlade en jacka och en mössa.

Funderar på köpa en jacka från BIKBOK.
Vad tycker ni?


Åkte hem från stan påväg till fotbollsträning. Började 5 minuterna hyfsat bra. Sedan sträckte jag mig i rumpan, riktigt mycket. Känner mig som en mes, men hellvette så ont det tog. Försökte träna i ungefär 45 minuter men gick av sen. Tänkte "jag har ju hockeyträning, måste spara mig". Stressar hem, packar och käkar lite. Blir sen till hockeyn. Men får mig ändå ut på isen första gången den här säsongen, funkade. Men också där, efter 40 minuter fick jag lov att gå av. Nu sitter jag här med värmebyxor. Skitont. Jag hoppas jag inte gjort detta till en långtidsskada. Jag har match i helgen!!

so sick

sick of love songs
en vikt som väger mer än jag orkar!



tärna -08

16 september - livet är inte en dans på roser

Började min dag perfekt eller så inte (?) Försovning. Hade 20 minuter på mig att välja kläder och sminka mig. Blev ju sådär. Nu har jag nyss kommit från stan. Varit med Jennilla och Fanny på waynes och stan. Hittade en mössa. Kan inte bestämma om jag vill ha den i svart eller vitt. Svart passar till allt men är tyvärr ganska tråkigt. Vi får se vad det blir.

Imorgon är det skola. Vi ska hålla i någon frilufsdag för sunnanåskolan nästa vecka så imorgon på hålet tror jag att vi måste åka och reka i falkan där vi ska vara. Kändes jobbigt. Det är jättekallt ute. Efter skolan väntar stress hem och sedan till fotbollsträningen. Efter det måste jag nog hem, käka och packa. Kvart i nio ska jag vara på is. Känns riktigt roligt. Jag vet iaf att det finns en som är avunds på mig ;D.

15 september - en bortgjord måndag

Tjatar alltid om att jag har så bråttom hem från skolan och sedan till träningen när vi tränar sex. Nu sitter jag och bloggar. Vad gör jag riktigt av min tid?

Värsta dagen på veckan bortgjord. Veckan ser dock inte heller så jobbig ut ändå men. Kom och tänka på det också, med tanke på helgen som kommer. Det första jag frågade Jennilla om idag när jag träffade henne var vad hon skulle göra i helgen? Ska man verkligen börja planera det på måndag? Har i princip planerat min helg redan & det är måndag! Illa. Nu ska jag åka på träning.


Sandra Lundqvist. Inte bara en dag i veckan. Utan varenda. Jag saknar dig hela tiden.
Jag älskar dig.

-


Jag önska jag var lycklig varje dag.

14 september - fattigt

Förlorade seriöst den viktigaste matchen. Det suger så fruktansvärt mycket. På en timme kommer William och hämtar mig, då ska vi alla på buggkurs. Ser just nu inge roligt i det. Nästa helg är det DMfinal mot sunnanå. Blir tufft men vinner vi inte slutar jag. Hockeyn drar igång nu också, blä på allt.





















































Kan tala för Jennilla och säga att det här är det värsta vi gjort i våra liv. Jag är
inte ett dugg karusellrädd. But I was när den aldrig stannade!!!!!!!!!!!!!!!!!










klyva -08

14 september -

Blir som lite less på alla rykten i som sprider sig väldigt fort i lilla Skellefteå. Nu måste jag sova. Full proppat schema imorgon. Efter fotbollsmatchen ska jag på bugg med killarna från byn, Sara, Ida och Annika. Sedan är det bara att hoppas på en bra vecka framför sig. Is på onsdag, kan bli och kommer nog bli skoj.

Nu väntar min härliga säng.



Åndå smårolig bild. Konstigt att Jensan skrattade när jag & Sara visade att vi bränt oss ganska regält på baksidan av benen. Bland det värsta jag har varit med om. Jag skämtar inte.

13 september - myssss

Hej hallå.
Mår bättre nu än förra gången. Just nu är jag med Sara och Fanny. Jag och Fanny har käkat och nu står Sara och stökar bort våran mat samtidigt som jag bloggar. Haha. Världens finaste. Nu ska vi sätta oss i soffan och bara slappa och fortsätta snacka. Måste upp åtta imorgon. Träning 9 och match klockan 2. Sitter vid Elias dator. Kunde inte låta bli att lägga ut en bild på min söta chinese kid bror.


13 september - sliten krigare

Har tagit igen några timmar som jag förlorade inatt. Helvette. Fortfarande lite illamående. Nu ska jag & min lillebror försöka göra mat. För övrigt var jag inte jättepeppad på att gå ut och käka. Jag orkar inte ens göra något. Så jag ska ha tjejdepparkväll hemma hos mig. Får se vilka av tjejerna som orkar pallra sig hit. Igår var det FL-fest också. Riktigt lyckat tror jag. Hoppas alla tyckte det. Bilder kommer sen. Nu ska jag duscha mina vänner.

16:24 fredaaaaaagkväll

Lets party!

12 september - FL fest

Godmorgon.
Nu på morgonen är jag lite seg, eller inte bara lite, jätte. NKb första timmen idag, fy och fan. Ikväll är det FL fest, ska nog inte breaka vart det är eftersom det är jag som bokat lokalen. Började spåna på det där. Om stället vi ska vara på brinner ner, är det jag som står för bygga upp det igen? Haha. Dagarna bli på något sätt lättare och lättare. Kanske dock inte imorgon. Iaf ska vara med tjejerna och gå ut och äta. Kommer bli jättetrevligt. Förövrigt tjuvgymmande jag på friskvårds igår. Ångest?

I love you girl


Ure not gone!

11 september - skolfoto

Någon nästan alla hatar. Jag hatar det. Idag är det skolfoto iaf. I afton ska jag vara med Jensan och träna. Sedan vet jag inte. Prov idag också, fan jag har inte pluggat!

Förra årets skolfoto där jag satt längst ner, gör jag gärna idag också =).

9 september - be strong!!!

Love and pain yeah we share the same feelings
Mothers are crying all night long waiting for their kids to come home
Does anybody see that something´s wrong, yeah
Earth we´re living on today is never ever gonna be the same
If we don´t wake up and make a change, someday

Am I all alone

EMD - alone.mp3



be strooong!

9 september - alone.mp3

jag har ingen lust med nått,
utan allting
skyll dig själv hora!
får gör det
jag ångrar allt
jag måste klara av att hålla tårarna tillbaka

7 september - polkan!

Var ju i Umeå och hälsade på Idha, Isse och Polkan! Helt underbar unge!





6 september - you're all I need

god morgon




så länge jag har dig.

nu drar jag till umeå, puss

5 september

god afton igen.
sitter och halvsover vid datorn nu. ikväll har jag varit och sett mamma mia på bio för andra gången. vissa kallar det ovärt ;) men det är bra, riktigt bra. imorgon ska jag & william åka till umeå och hälsa på lilla polly. kan inte hejda mig. jag måste sova nu, william kan komma allt i från 10-12, minns inte när vi bestämde.. nattti

5 september - jag lovar dig, härliga frilufslivare!











älskling älskling, älskar du mig?







idag hade vi också inspark för ettorna. efter många om och men så bestämde vi oss för att ta med både a och bklassen. gick riktigt bra =). de fick tävla mot varandra i burträsk bingo och klädorm. riktigt lyckat, hoppas ettorna tyckte de också. bingon gick ut på att hämta saker som, dans 3a, fordons 3a, BH/kallingar osv. sedan körde vi klädorm, haha. alla ni som varit på anderstorp vet hur lång korridoren är. folk bara slängde av sig kläder, bla alexander eriksson i bara kallingar. allt för att vinna. vinnarna straffades dessutom. först proppade vi i de sockerbitar. sedan stoppade vi in såna där röda saker som man får hos tandläkaren för att se hur bra man har borstat tänderna =D. med ögonbindel efter de gick de genom anderstorp och sjön våran söta lilla visa "noshörningen kom fram till mig och gav mig en puss" lalalaa.

that´s true

  
ellan

4 september - going down

Två dagar fyllda med
•genom blöta kläder
•kalla kläder
•fattig frilufsliv mat
•många timmars paddling
•blöta tält
•en voltad matte ur kajaken
•mysiga lekar vid elden m.m
& världens bästa FLklass.

Passade självklart på att regna när vi var ute. -Blött, blött och blött.

Jensan 17 idag. Grattis lillan. Bara ett år kvar. För en själv är det då bara halva ;).



7 eller 17, 17 eller 7 ? GUMMAN!

1 september - orkar inte vara sjuk

Haha. Ingen träning fredag, ingen match lördag, ingen träning måndag, ingen träning onsdag.
Partayet i lördags gjorde inte min förkyldning bättre. Dog när jag kom hem och vaknade ungefär i eftermiddags. Imorgon måste jag försöka ta mig på skolan. Onsdag ska vi ut och paddla med klassen. Det kommer bli skitroligt. Förkyldningen kommer dock inte bli bättre när jag måste sova ute. Hade glömt hur jobbigt det var att vakna upp mitt i natten och ha jätteont i halsen och inte kunna andas. Förresten fyller Jennilla år på torsdag. Kan du låta oss ha kalas för dig eller?!?!



bäst på fest!

RSS 2.0