25 oktober - haaaadehadde hade!

Hur skönt är det inte?
Nu drar jag till Gotland sedan Stockholm. 
Ses på en vecka. HADE!


24 oktober - I gotta feeling

Fick nyss ett sms av Ida. "Sitter på en bar och dricker ett glas vin". Alltså hur avundsjuk är jag inte? Själv springer jag runt hemma och slänger saker omkring mig. Nästa helg är det VI som sitter på en bar och dricker åtta glas vin ska jag säga er.

Imorgon väntar flygresa. Absolut inte min favorit del i detta äventyr. Har hur som helst checka-in i stolen brevid Julia så jag slipper sitta ensam. Mitt mardröms senarie. Hittade en väldigt rolig bild från Alanya också. Funderar på om Filip försöker muta Ida eller nått. Ida hatar att vi älskar den. Haha.




24 oktober - back to bed

Sitter här och är stressad. Som vanligt när jag ska bege mig ut i världen. Kom ganska nyligen hem från Umeå och nu måste jag packa. Funderar på vad jag kan behöva. Tanken av att jag kanske glömmer något gör mig galen. Haha. Nu ska jag försöka få ner några saker i väskorna och lägga mig och sova. Håller på dö så trött jag är. HADE.



Jag och Johan på första FLfesten.


22 oktober - that's what friends are for

Jamen tja.
Imorgon drar Ida till Stockholm och Matilda till Göteborg. Måste erkänna att jag är lite avundsjuk, själv ska jag vara hemma och jobba och träna innan jag får åka iväg på söndag. Ikväll ska det plockas fram kläder både för vandring och för fest. Imorgon åker jag till Umeå och kommer inte hem förän lördagkväll. Söndag drar jag som sagt så packningen måste ske ikväll.

Riktigt skönt också att jag är klar med min utredande uppsats. Är stolt över mig själv att jag slipper sitta kvällen innan och slita med den. Istället kan jag åka och träna med Quatsi.

Mest av allt saknar jag Sara.
Tur att hon också kommer till Stockholm på onsdag. Hhahadee.



Stockholm nästa.


 

22 oktober - standing strong

Elin ♥ Huvudverk ♥ Sena träningstider.

Fy. Borde sova så jag orkar de kommande dagarna. Borde dessutom ta och plocka fram alla väskor och kläder jag ska ha med mig till Stockholm. Är lite lur på att jag kommer överskrida maxvikten på 20kg. Min vadringsväska väger nog säkert minst 15kg med tanke på hur många kg varma kläder jag ska ha med mig. Dör hellre än att frysa säger jag bara. Nu måste jag sova innan huvudet sprängs. Du måårå hale.


21 oktober - FL3

Hejhej :).
Nyss kommit hem från skolan och ska bara vända tillbaka till stan. Måste bara byta kläder och packa träningssaker sedan bege mig tillbaka till Julia och alla tjejer i klassen som ska käka middag hos henne ikväll. Trevligttrevligt. Du må hade.



FL3 ♥

20 oktober - utan dina andetag

Sitter hemma hos Julia myser i soffan. Har alldeles nyss tryckt i oss en kladdkaka och en chai. Detta förtjänade Julia som varit och tränat idag. Men aboslut inte jag som legat och sovit i eftermiddag. Tidigare ikväll har vi färgat hår och sett på tv. Eller Julia såg på tv och jag pluggade till vår omöjliga redovisning imorgon, haha. Nu ska jag fortsätta på min utredande uppsats. Hade.

 

20 oktober - I'll be missing you



Trött och slut. Borde plugga men vill sova.
Ikväll ska jag kika på Elias som ska spela gitarr.
Sedan ska jag åka till Julia.
Trevlig kväll. Hade.


19 oktober - visst finns det dagar som de kan göra ont att se dig ramla här omkring

Tror konstigt nog att jag hade besöksrekord idag, en måndag? Skoj med nya läsare hur som helst.

Funderar på lägga mig och sova, huvudverken stör mig som vanligt. Imorgon ska jag kika på min söta lillebror som jag spela gittar i kyrkan, trevligt. Efter det bli det till att färga utväxten, då har jag det gjort innan Stockholm också. Hadee.




19 oktober - all that she wants

Ny leggings blev det aldrig, för det fanns det inte. Men pengarna tillbaka fick jag efter några blå lögner. Känns dock surt att jag lämnat tillbaka dom. Nu har jag ju inga överhuvudtaget. Skit samma. Orkar inte bry mig. Sitter hur som helst och sliter med min utredande uppsats om varför så många ungdomar lider utav ätstörningar. Får se hur det blir i slutendan. Nu ska jag träna med Q. HADE.


18 oktober - caught in the middle

Hemma efter, måste säga, en ganska tugn helg. Fest igår tillsammans med tärnabygänget vilket var riktigt roligt. Tror det kommer bli riktigt skoj över nyårs också. Kan dock inte minnas senast jag mådde så dåligt som jag gjorde igår kväll. Däckade ihop några timmar före tolv tror jag. Kände sen att det var dags att resa sig upp och försöka sig på en utgång.

Självklart gjorde jag sönder mina nya leggings när jag skulle hoppa över Pontus staket. Fråga Quatsi varför jag skulle över. Funderar på göra en favorit i repris och reklamera dom imorgon. Mamma skrattade när jag berättade det. "Alla kläder du gör sönder i fyllan reklarmerar du Elin." Jag har ju trots allt bara använt dom två gånger.

Dagen schema har varit fullproppat. Steg av någon konstig anledning upp halv elva imorse och for och tränade bakis. Sedan åkte jag och jobbade och nu har jag nyss kommit hem. Trött är bara förordet. Någon som känns grymt skönt är att nästa vecka sen här tiden har jag anlänt till huvudstaden!

Veckan framför mig verkar inte heller vara störtjobbig. En redovisning och en inlämning än så länge.




17 oktober - bump in the road

Klockan elva imorse vek jag konstigt nog upp ögonen och var pigg. Tillbringade lite tid med mamma vid frukostbordet och tvn innan jag gick iväg och träffade min gravida "storasyster". Haha. Det är min granne som i alla tider varit och skött om mig, hon har varit den personen som jag alltid sett upp till och vela vara som. I Februari är det hon som blir mamma och jag bli lillmoster, känns jätteroligt :).

Nu ska jag iväg och squasha sedan till idaab!
Ha en bra kväll, det ska jag ha (D).
HADE!!

Stockholm -08
Brun ♥ Elin


17 oktober - she will be loved

Hallå.
Hemma efter en ganska härlig dag. En skoladag utan migrän är värt att nämna. Efter skolan åkte jag och jobbade sedan till min bästis Sara ♥.

En ny mobil måste också inhandlas. Min kolapsade nyss vilket inte är så konstigt. Den ligger mest på marken och det är inte meningen. Den ramlar alltid ur fickan och slår i golvet. Hur som helst är det squash som gäller imorgon sedan party (D). Du måå hade.

IDDEB, SVARA I MOBILEN NÄR JAG RINGER DIG!!!!!!





15 oktober - wanna be loved

Hade tänkt försöka vara lite duktig och plugga så här efter middagen och skolan, men nix. Huvudverken bara dunkar och dunkar, får fan inte en lugn stund. Borde kanske lägga mig och vila tills träningen på någon timme. Datorn är ju dock rätt lockande.




15 oktober - the killers

Konstigt att klockan alltid lyckas bli så mycket innan jag kommer mig i säng?

Ikväll har jag hur som helst varit duktig. Lockade med mig William till Arobicsstudion och spelade squash. Hade glömt hur roligt det var. Att dessutom få komplimanger utav honom att man är duktig gjorde det faktiskt mycket roligare. Efter det tvingade jag faktiskt in mig själv på gymmet också. Gym är och kommer aldrig bli något för mig.

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Drygt en vecka kvart tills vi sticker till Stockholm, sköönt säger jag bara.
HADE.


På de viset de ska vara.


jag blir varm i hjärtat och glad

..när jag kollar på alanya-bilder och lyssnar på Erik Hassle.
Kos -10, här kommer vi.






14 oktober - don't bring flowers

Godafton.
Idag har min lillebror insjuknat och är nästan död tror jag. Han går i alla fall inte att få kontakt med, han bara sover och sover. Hoppas det inte är influensan. För då kommer jag måste flytta hemifrån ett tag. Jag kan inte bli sjuk. Då skulle hela våran resa till Stockholm bli en flopp.

Vår musikvideo är klar också. Inte speciellt skoj att se sig själv med i en video så där. Lyckligtvis så är jag inte med speciellt mycket. Alla andra gör ett jättebra jobb. Speciellt Jimmy som klipp ihop hela grejen.

Nu ska jag sticka och spela squash(?) HADE.

14 oktober - kungsholmens hamn

Kom nyss från träningen. Funderar hur jag ens kan åka och träna den här tiden på kvällen. Kommer inte vara trött förän om några timmar. Trots detta så är jag lycklig. För jag har sovmorgon imorgon och börjar inte förän klockan tolv.

Funderar på hur jag ska utnyttja min lediga kväll imorgon. Om den nu är ledig vill säga. Gör allt jag kan för att boka upp den och förhoppningsvis går det bra. Haha. Nu ska jag lägga mig och plugga. HADE.


Fest i helgen, oja!



12 oktober - never say never

Jag har längtat efter den här dagen. Och faktiskt ibland undrat om den någon gång skulle komma. Känns fruktansvärt skönt att äntligen tappa de där 5kgs stenarna på axlarna och känna sig helt fri. Ska mycket till innan jag klagar över att någonting är jobbigt igen alltså. Ni som känner mig vet hur jag blir och är.

Ikväll var tanken att jag skulle fira. Funderade lite oseriöst på att festa. Men istället blev det arbete med fotbollen. Min tränare ringde en morgon och frågade om jag skulle spela nästa säsong. Nästa säsong, vart befinner jag mig då? Förhoppningsvis är jag påväg till Stockholm. Men det lär nog bli mer mot hösten då vi alla har jobbat ihop lite pengar, haha.

Men före det Stockholm på höstlovet, 1 vecka och 6 dagar kvar till er som vill veta. Känns riktigt, riktigt skönt.

Som sagt - dagens humör. Lycklig. Värt att nämna. Living the dream.


11 oktober - we build then we break

Hemma efter en lång helg. En helg som inte varit speciellt rolig bortsätt från höstfesten igår. Jobbat, jobbat och jobbat. Tror jag blir rutig av allt jobb. Men jag ska väl vara glad antar jag.

Imorgon är det en ny vecka vilket betyder plugg och träning. Försöker peppa mamma att vi ska åka på 360 och träna på onsdag tillsammans med Sara och hennes mamma. Skulle kunna bli riktigt skoj faktiskt. Haha.

Avrundar med en rolig bild. På höstfesten satt jag och åt jordnötsringar och kom på att det var riktigt roligt att sätta dom på fingrarna och leka med dom. Plötsligt skriker Sara: "KOLLA, inte alls bara jag som gör så där". Typiskt oss. Förstår förövrigt inte hur jag kunde gå omkring och se ut sådär i håret hela kvällen. Festa aldrig när du nyss slutat jobba!


11 oktober - how do you do

Godmorgon.
Kom nyss hem från födelsedagsfika från Sara, eller egentligen var det Nils födelsedag som firades. Var ganska bra bakismat, haha. Gårdagen var skittrevligt faktiskt. Höstfest i Sjöbotten.

Nu ska jag sticka och jobba sista dagen för helgen. Jobbat fredag, lördag och nu söndag i helgen. Jobbigt men jag har märkt att jag är jävligt bra på göra av med pengar. Så det behövs. Åker till Stockholm på två veckor och ändå har jag handlat en hel del saker i Skellefteå. Jag tänker ju inte efter så speciellt mycket.

Hoppas ni får en bättre söndag än vad jag får.
HADE.

Livet är en fest.

9 oktober - one step closer

Mår riktigt illa över att jag sitter hemma ensam vid min dator en fredagkväll. Har dock valt det själv och det är inte likt mig. Slutade jobba för en timme sedan och sen stack jag bara hem.
Nu sitter jag och är lite småglad över min nya spotify. Måste sätta mig och fin slipa på ett arbete som skulle varit inne tidigare idag, skoj och så. Borde dessutom föra över lite stålar till William som lagt ut 6000kr till våran nyårs resa.

Jasi. Fest imorgon kanske?



Jag är lyckligt lottad, FL3.

8 oktober - the way you make me feel



Från vår cykeldag på skolan. Vi gör allt roliga saker alltså.
Idag gick vi vilse i skogen..

Skorna spelar det egentligen ingen roll om jag vill ha eller inte. För dom fanns såklart inte kvar idag när jag skulle testa dom. Bestämde mig för att det skulle få vänta till Sthlm eftersom det börjar närma sig, två veckor och tre dagar, jag är lite taggad. En lektion imorgon - har nog inte mått bättre. Du må hade.

6 oktober - två veckor och fem dagar tills stockholm

Min kväll har väl inte varit speciellt intressant. Såg hockey och somnade, vaknade, såg att AIK låg under med 5-0, sket jag i att se resten. Försökt plugga lite matematik, vilket var omöjligt eftersom det är hur svårt som helst. Just därför är det väldigt skoj med prov på fredag.

Imorgon är det hur som helst full rulle. Sovmorgonen till tolv känns skönare än livet. Efter skolan ska jag kila förbi på stan med Jullan. Har hittat ett par skor som jag är sugen på köpa. Måste även ha lite andra småsaker. Efter stan så åker jag nog runt lite på olika ställen tills träningen klockan tio.

Mina föräldrar har suttit och sagt hela kvällen att det ska ösa ner snö i Skellefteå imorgon, skoooj. Nix.

Köp eller inte köp?
Är frågan.





5 oktober - this is your life

 
  
 


ALANYA 09


5 oktober - I was made for loving you

Fick nyss en utskällning av Q för att jag, hur ska man förklara det, är jävligt tråkig. Det enda jag gör på dagarna är plugga och träna. På helgerna jobbar jag och super. Hinner aldrig med att göra något roligt och det vet jag, och det suger. Varför är alla lärare så dumma och ger en massa läxa och prov? Fram tills jag kan läsa i min kalender har vi minst ett prov och en inlämningsuppgift varje vecka. Blir inte bättre utav att jag är världens ivrigaste människa som inte kan låta bli att tänka på allt jag har att göra.

Men jag lovar att jag ska bättra mig. Jag vet inte när, men jag vet att jag ska.



Quatsi älskar mig, speciellt i fyllan i en gummibåt på midsommarafton.

4 oktober - songs for you, truths for me.

Första snön har landat i Skellefteå. Och hur kunde jag säga att jag längtar efter snö och vinter? Jag funderar på sitta inne tills jag fyller 19 i slutet på Mars och det börjar bli varmt. Det är alltså 4 oktober och det snöar. Vart bor jag egentligen?

Psykologiprov imorgon också. Lägg aldrig ett prov på en måndag. Började nyss plugga. Och slutade nyss plugga. Undrar riktigt hur det kommer gå.

Har några jobbiga veckor framför mig i skolan sedan är det Stockholm som gäller. Mår faktiskt riktigt illa av tanken att jag ska sova ute i tält på Gotland om en månad. Tror seriöst att jag kommer frysa till döds. Dock mår jag bättre av att veta att jag ska tillbringa ett veckoslut tillsammans med mina bästa kompisar i Stockholm.



Den lyckade stationkvällen...... Konstigt nog var jag lite hängig.


3 oktober - so unhappy but safe as could be

Ska berätta mer om gårdagen senare.
Nu ska jag sätta mig i bilen och köra till stan, för att där bli hämtad av Emma. Vi ska till Pite och och ha seriepremiär, nervöst.
Min mobil är sönder.  Så om det är någon av mina kompisar som är sugen på att göra något ikväll, hör av er på något sätt.
NI MÅ HAD!


3 oktober - we belong together



Årets klasskort utav SPFL3.

RSS 2.0