VALBORGS

Valborgs med middag i Saras killes lägenhet tillsammans med tjejerna. Sen är det väl bara att köra ;-)?

LOVE.

FREDAG igen

Hallå :).

Sitter på skolan och har engelska. Nu i slutet, eller slutet och slutet.. det känns som om det är slutet, har vi tema arbete med svenskan och engelskan, tror faktiskt inte att det finns en enda här inne som gör något. Alla spelar spel, hör på musik och leker. Jag skriver blogg. Borde egentligen börja skriva min analys annars kommer jag vilja döda när jag sitter med den sista dagarna innan lovet. Vi har dessutom ganska mycket mer, tex. Samhälls. Vi har inte börjar än och jag är redan nervös. Iaf ikväll blir det mys med Palle, Dante och Jennilla. Patrik och Dante; nu fick ni veta det :). Vi ska chilla och äta chips, fetta oss. Imorgon är det match så det blir inte jättesent ikväll. Vet inte riktigt hur det kommer gå. När jag vaknade imorse hade jag jätteont i halsen. Har jag fortfarande och att spela med förkyldning eller ont i halsen är jättetråkigt. Man orkar ingenting. Hoppas iaf det blir bättre.. ska klä mig som fan :).

Ha det bra =)=)

Prickiprick.

TRIP

Igår tyckte jag och Olov att det var lika bra att slänga sig på inlinesen, åka två mil, köpa godis på OBS och åka bil hem :). Lika bra den där mannen lär sig innan han börjar FL. Idag på fotbollsträningen kände jag av det i rumpan, miho..

TISDAG

Hallå vänner.

Nu sitter jag i Saras killes lägenhet och äter makrillmacka. Sara har redan åkt till skolan. Jag börjar på en timme. Jag känner nu när jag sitter här hur skönt det är att vara ensam ibland. Jag tror jag ska flytta ihop med Sara om ett tag. Jag vill inte vara ensam hela tiden men när man står där framför spegeln eller sitter vid datorn är det ganska skönt att sitta i sina egna tankar. Nu måste jag skynda mig. Ha det bra.


(L)

image536

image538

krigarbilder.. vi har aldrig varit inriktade på att vinna.... eller hur william?

image539

image540

Every day


LÖRDAG

Hejhej :)

Nu är jag och Sandra snart klara. Då ska vi bege oss till Jullan. Är redan lite slut efter matchen idag, förövrigt vinst med 2-0 mot Nysätra. Sol, härliga bollar och konstgräs ;). Behövs inget mer för att göra mig glad. Iaf är jag slut, men det ska ändras på =). Ha det bra ikväll. I will babes.

Love.

FREDAG

Godafton :).

Jag har fått skäll av Sandra att jag aldrig skriver på bloggen längre. "Minst två inlägg per dag" Ahokej. Säger hon de så måste jag väl iaf försöka. Ikväll ska vi och bowla tror jag. Om Sara kan få tummen ur röven och bestämma sig om hon ska låna pengar av mammsen.

Det har dessutom varit jättebra väder igår och idag. Så jävla härligt. Jag och Julia har två dagar i rad suttit på torget och käkat mjukglass. Kan inte vänta, sommar (L) =D.

image524


image526

image527

BABE

image528

image529

TISDAG

image522

image523

Spelade match i söndagskväll. Inte speciellt noga. Alltså fyfan. Bland det värsta och konstigaste jag har gjort. Sommar nu, kom igen.

FREDAG

Hallå.

Fredag vilket betyder helg. Ikväll skulle jag inte göra något. Eller hade planerat att chilla och hade dessutom köpt en kjol som jag kom på att jag kunde sy om :). Men nu ska jag och Jen48 till Ursviken :):). Snart tacos, wio.


image519

the worlds greatest

Sommar, ja tack :)

Ta en titt ut genom fönstret i Skellefteå.
Ja, det var jättejobbigt att löpa i både mot- och medvind idag. Speciellt i ändå lite djupsnö. Nu är det iaf gjort, tack.

bloondie

image516

Släng bara fram en hårfärgs burk och lite fakehår så blir allt bra.

TISDAG, åttonde april

Sitter på skolan och vill baara sova. Har ett litet svenska arbete som jag skulle kunna göra bort men jag orkar inte. Känner mig rätt trött och har känt mig så de senaste dagarna. Idag har jag inte huvudverk, inte än iaf, det tar verkligen kål på mig. Igår när jag och Sara låg i min säng tittade jag mot dataskärmen som kanske är några meter bort, då flimrade det som tusan. Var nästan som om allt gjorde en vålt först fram, sedan tillbaka. Känner mig också faktiskt lite som en glasdocka, brukar alltid säga att jag inte är det. Men de senaste dagarna har jag bara känt mig som det. Så stöt inte till mig!

Ikväll ska jag sova tidigt :). Sen skulle jag vilja börja planera helgen :$ Någon som vill göra något?


också..

NÅGON SOM HAR NÅGON BRA KÄRLEKSDIKT SOM JAG KAN ANVÄNDA TILL MITT SVENSKA ARBETE =D?

~

image509

Ta mig bara tillbaka till mitt vanliga liv!


HahaHA

HAHAHAHA!

Vill ni veta en sak?
Jag har snackat i telefonen med den snyggaste ordningsvakten på CK =D. HAHAHA. Tack Jennilla utan dig hade jag aldrig genomgått det =O Du måste fortsätta tappa bort din mobil på Cubus. HAHA.


Förresten Grattis till min LILLA LILLEBROR som fyller tonåring idag och har storlek 42 på skorna. Lilla gubben min, du kommer aldrig bli äldre i mina ögon =D (L)!

2 april

Jag är på skolan nu. Sedan typ en halv timme tillbaka. Det är så satans irriterande att jag aldrig kan utnyttja sovmornarna. Okej, idag var det inte speciellt länge men ändå. Trodde jag skulle måsta gå upp till Vitberget där vi ska vara hela i dagen. Men nu får jag skjuss av lärarna :$. Ikväll måste jag plugga & träna. Ska också försöka hinna färga Saras hår :D. Hoppas också att jag få mig hem några minuter tidigare än kvart över fyra. Idag på Vitberget ska vi åka längdskidor, det är FL 2orna som håller i det. Och okej, det är skitbra väder idag. Men kommer typ vara 10+ vilket betyder inte speciellt mycket snö kvar. Kommer säkert dessutom vara blött. Men det är bara att tänka positivt, annars får vi spö av lärarna.

Love.

Ellan 17år

Tack för all uppvaktning =). Ni är världensbästa kompisar.

image490

image491

image492


image493

image494

image495

image497

image498

image499

RSS 2.0