26.09.2011

En första, tänkt lång, arbetsdag blev till en väldigt kort och tråkig. Har varit ledig från jobb sedan klockan elva, dock fick jag och de andra tjejerna betalt til kl fyra. En lite besvikels faktiskt, var sugen på göra min första dag på jobbet. Men men, kommer nog vara där tills jag kräks ändå. 

Sitter faktiskt för första gången och längtar hem lite. Efter tre veckor, inget oväntat egentligen. Mesig som jag är. Tjejerna som kom tillbaka från Sverige igår verkar ha haft de bra. De gjorde mig lite avundsjuk. Hade bett mamma att skicka med några få saker jag glömt. Emelie kom släpandes på en hel kasse med saker. Mamma och pappa hade tryckt ner allt de kunde i en platspåse. Bland annat marabou, vin och kakor. De är sånna saker jag inte kommer köpa här eftersom de inte är något jag behöver EGENTLIGEN. Jag och de flesta andra tjejerna har gett upp chips, godis, läsk och bytt ut de mot hårdbröd, tubost och vatten. Förövrigt kommer vi b-rundar på Østersund gate 15 väldigt bra överens, ikväll har vi krismöte, städ- och tvättdag. Haha. Jag trivs, absolut inget tvivel.


kompis de går bra nu

För första gången på tre veckor kan jag sitta vid datorn, online, i min säng. Jag och Jennilla ska ha en lugn morgon för första gång på rätt länge. Eftersom vi båda två nu har fått fast jobb så är man rätt trött jämt. På helgerna kommer jag extraknäcka på ett hotell som servitris. Så arbetstimmarna på en vecka lär bli många, men de gillas.

I eftermiddag ska jag och Jen på stan och gå i affärer, shoppingen är king här. Men de suger att man inte kan handla så mycket. Efter de är de jobb 15-00. Hörs!

PS. Vi har bildbevis på paltbakandet haha. Ska lägga upp de!










vi trivs bra

Hallå!
Trondheim här. Man skulle nästan kunna tro att jag gått under jorden. Mer eller mindre kanske jag gjort de. Flyttat till Trondheim och börjat jobba. Efter en vecka här jobbar jag med lite olika saker. Hoppas på att inom en snar framtid få något fast.

Så länge vi inte har något internet i lägenheten så lär denna blogg förbli död. Inom en vecka lär vi ha det. Ska mingla vidare på donken men Hanna, Maja och Jen. Ikväll ska vi på bunnpris och handla strimlat kött så vi kan göra palt, friskt!! Hadeeeeee och kram!




1 september

Bloggen står mer stilla än aldrig förr, detta till skillnad från livet. Livet står allt annat än stilla.
Bokat en enkelbiljett till Trondheim på måndag, säger väl kanske egentligen de mesta. Tanken var ikväll att börja packa, men lätt.. Var börjar man när man ska packa för 4 månader? Tror istället jag tar på mig löparskorna, löper en runda och rensar hjärnan. Uppdatteringen lär bli bättre när jag kommer till Norge. Kram.


RSS 2.0