MIDSOMMAR, mer bilder seeen!!


Hahahah friskt!!!!!

img_0108 (MMS)

Hahahah friskt!!!!!


GREKLAND OCH RHODOS

Vill bryta ihop när jag kika ut genom fönstret och tänker på vilken dag det är imorgon. En regning midsommar känns inte så kul, speciellt när tältet vi försökt sätta upp i tre dagar och som vi också ska äta under imorgon ligger i en hög på marken. Behöver heller inte oroa mig över vilka kläder jag ska, har bara en overall.. blir som enkelt då. Ömsa skinn gör jag också KUL, jag som trivs att vara brun................ nuu sova OCH TAGGA MIDSOMMAR!!! TJAOO

























hej vi har fräknar




22 juni!!!







Här är några bilder från Grekland och Rhodos för er som inte varit där. Ska ladda upp fler bilder senare som är något roligare. Men nu måste jag åka till träningen. Ikväll ska de smidas planer för midsommar. Hörs senare, puss.

Hemma bra, borta bäst?

Att landa hemma var självklart skönt. Dock hade jag kanske förväntat mig att de skulle vara lite varmare än nollgradigt. Kan de bara bli bättre väder så ska nog de här bli en härlig sommar ändå. Idag måste jag ta tag i alla de jobbiga sakerna, som träna och packa upp väskan..vi hörs. Inom en snar framtid ska jag ladda upp bilder!!!


De är roligt men framförallt ganska märkli...

img_5251 (MMS)

De är roligt men framförallt ganska märkligt att folk orkar klicka in på min blogg fast jag inte skriver nått. Haha. De här har varit sovplatsen för inatt, inte speciellt skönt och har heller inte kunnat sova så mycket. Rhodos var grymt. På 2 timmar går planet mot skell. Nu ska jag väcka björnen och gå på donken!!


SOLIGA DAR

Hej hallå.
Har ägnat hela veckan åt att sola, mesta dels i varje fall. Hunnit jobba ihop lite pengar och fått skatteåterbäring också. Livet är trevligt. Jag och Jen gav solande på en bakgård ett försök i början av dagen. Men svetten och paniken spred sig, så de slutade med att vi hamnade i falkträsket. Första doppet gjort! Kallt men skönt!! Nu ska jag göra nått utav denna kväll. Puss.


Vi firade med några glas














JAG ÄR LYCKLIG



För första gången på väldigt länge känner jag mig så jävla glad och så jävla fri. Tekniska basåret är klart, jag gick felfri igenom utan en enda omtenta. De kanske inte låter så jobbigt att läsa FyA FyB KeA MaD MaE, men tro mig. Att läsa och framförallt lära sig matematik e på två månader är jobbigare än vad man tror. Ikväll ska jag möta upp några härliga tjejer för att fira med ett glas vin. Dessutom ska jag avundas på Julia som åker till Kreta imorgon. För att slippa må allt för dåligt ska jag boka mig en egen resa, men innan de bär av väntar andra roligheter.

RSS 2.0