30 september - just wannabe happy

Idag har jag cyklat Skellefteå-runt med en massa ettor och tvåor. Skönare än skola i alla fall.
Nu ska jag piffa till mig lite sedan bege mig mot Josse där vi ska käka midddag. Dock ingen fest ikväll vilket gjorde mig besviken!!!!


Här var det lite små tugnt må jag erkänna.
Ska också berätta att alla olika biljetter är bokade och betalda nu.
Väntar vi bara in 25 oktober då!

HAD

 


29 september - together we cry

Trots omstädnigheterna mår jag ganska bra just nu. Kanske inte behövs läggas in på psyket hos dig Johanna ;). Kom hur som helst alldeles nyss hem från första träningen på ett tag. Mina lagkamrater måste tro att jag var galen. För jag tror jag får något sorts rus av att träna. Sepciellt när det var första gången på ett tag.

Imorgon är det mysfest med klassen. Middag och vindrickning, känns grymt trevligt måste jag säga.

Jag måste också nämna vilka underbart vackra vänner jag har. Ni är de bästa i världen och ni vet vilka ni är. I vissa lägen märks det vilka som är de bästa. Tack för allt stöd.



Påhittiga som vi var så gjorde vi en dans till Matilda på hennes 18års fest.

If you wanna be my lover, you gotta get with my friends,
make it last forever friendship never ends (8).


28 september - cirka en månad kvar tills sthlm och jag kunde inte längtat mer

Funderar ganska stark på att ta livet av mig.
Skolarbetet tar alla krafter jag har.
Försöker sova, men det går inte.
Blir att nöta grammatik istället. HAD.

27 september - All you have to do is close your eyes

Godmorgon.
Efter att ha jobbat 9 timmar igår så vara jag helt död efter min arbetsdag och efter att vi spelat in min scen som full i musikvideon. Haha. Ganska roligt det där. Frågan är bara hur det kommer se ut när det är klart. I helgen har jag i alla fall jobbat 22 timmar, vilket betyder pengar, pengar till living the dream i huvudstaden, hehe.

Nu ska jag stiga upp och göra något vettigt. HAD!

 


26 september - Is not the words I want to hear from you

Måste erkänna att jag mår sådär efter att alla skellefteås ungdomar förutom jag, mfrans, idab och Q är ute på station och super skallen av sig. Ångrade mig grymt mycket. Imorgon är det fullt upp, som vanligt kanske vi ska säga. Har svårt att få ihop allt och hinna med det jag vill göra. Helgerna framöver är redan uppbokade. Eftersom jag aldrig hinner festa på helgerna lutar det åt att festa på onsdag med tjejerna i klassen. Låter väl inte helt fel? Haha. Nu måste jag lägga mig och sova innan jag somnar sittande. HADE.

















24 september - keep you much longer

Då var inspelningen av musikvideo bortgjord.
Funderade stark innan vi började vad jag egentligen hade gett mig in på. Huvudperson i en musikvideo (?). Vi lär väl se hur det ser ut när det är klart om cirka tre veckor. Men skoj var det i alla fall. Nu måste jag sova lite, blev inte speciellt många timmar sömn inatt. Sedan blir det att ta plats i soffan och se AIK köra över Luleå. HAD.


23 september -

Pengarna bara ryker iväg från mitt konto.
Bokat och betalat flygbiljettet ikväll.
För 25 oktober är det jag som drar till Stockholm.
Först blir det Gotland i några dagar tillsammans med Vallin och Jenny och göra projekt arbetet.
Sedan blir det shopping och fest tillsammns med Sara, Idab och Mfrans resten av veckan.
1 november kommer jag tillbaka till äckliga Skellefteå :).



Skoj att man såg ut att vara 14 på sin 18 års fest!


23 september - more than words

Ganska skönt att jag vaknade av egen marskin imorse, en kvart före väckaren ockå. Nu ska jag bege mig till skolan och planera projektarbete så vi kan boka flygbiljetter ikväll. Förstår inte varför jag egentligen sätter mig i den här sitsen. Jag hatar att flyga och mår dåligt när jag gör det. Ändå ska jag flyga igen för tredje gång inom loppet av fem månader. Det gick ju dock bättre när vi åkte till Sthlm i augusti än när vi åkte till Alanya i maj. Förhoppningsvis kanske det denna gång går att åtminstonde se när vi lyfter, fast det är frågan. Att hålla för öronen är ett måste och kanske låter konstigt för er som tycker att flyga är skoj.

Ni få hade. För nu ska jag till skolaaan.



Hittade en bild på Erik och Angelica från balen.
Fick lov att lägga ut den. Dom var så fina.
Inte heller varje dag man ser min bror så där uppklädd, haha.

21 september - right now



På idrotten förra veckan insåg jag att golf aldrig kommer vara något för mig.
Har för dåligt tålamod och verkar puta ut för mycket med rumpan.

Idag har jag varit duktig. Fick en skrivuppgift idag på psyk och den är nästan helt klar, 3 sidor. Dessutom hunnit med att göra en hel del engelska. Allt har nog att göra att jag sippade dagens träning. Mamma var stolt över mig och tyckte det var rätt beslut. Känns liksom bättre när mamma och pappa säger att det är okej att hoppa över träningen. Känns dock inge bra att hoppa över träningen.

Efter att har försovit mig och virrat runt rätt bra imorse så ska jag göra en tidig kväll. Mamma tjatar hela tiden att jag ser så trött ut och att jag borde sova. Så ikväll är jag mammas lilla flicka och gör som hon säger.

Som 'styrare' i gänget har jag ringt runt till nästan alla mina tjejkompisar ikväll och försökt spika den nya Stockholms tripen som denna gång även går över till Gotland några dagar. Har skrivit i min projektrapport i fyra veckor att jag ska boka flygbiljett så det börjar vara dags att göra det.


19 september - du är den som får mig minnas



Hittade en bild på Patrik Nilssons facebook. Var sista dagen i Alanya när vi var slitna som djur. Bilden är tagen från Patriks balkong och var kanske fem minuter före jag somnade eller däckade av en klunk vin. Jag var så envis och skulle dricka varje dag och jag har blivit så mobbad av Ida att jag inte pallade med mer än en klunk. Jag har nog aldrig i hela mitt liv varit så sliten. Ni ser ju bara - brända tjejjjjer från skell. För övrigt det roligaste jag gjort i hela mitt liv.

Är som sagt egentligen på hockeyläger i helgen. Men jag kände inte för att sova i en äcklig sovsäck i en natt till denna vecka. Därför åkte jag hem. Måste jag istället stiga upp tidigt och åka till första ispasset imorgon vid halv åtta. Men det är det värt. Har saknat min säng i veckan.

19 september - du får inte knacka på min dörr om du inte är beredd att komma in

Skaffa aldrig en ny laptop för då sitter ni bara vid den. Det gör i alla fall jag. Klockan är tre och jag borde ha sovit för flera timmar sedan med tanke på vad jag gjort i veckan och var jag kommer göra resten av veckan. Nu måste jag kasta iväg och krossa min nya dator så jag inte använder den något mer. Du må had.


Bjuder på en gammal bild från studenten förra året.


17 september - 'bit och sug'

Hej. Otroligt, men jag lever. Jag är nästan stolt över mig själv. Har sovit i tält i tre nätter. Låter kanske inte speciellt - tycker inte jag heller. Men efter att gått totalt mer än 4 mil och vaknat av att tältet nästan blåser omkull och när du stiger ut så snöar det utanför. För det gjorde det. När jag vaknade kvart över sex i morse hörde jag en i min klass skrika 'vafan, det snöar', och sant. När jag steg ut ur tältet så snöande det och blåste hur mycket som helst. Med träningsverk i hela kroppen drog jag på mig alla kläder jag hade vilket var fyra par byxor och tre tröjor.

Men genom allt (detta är bara en litet del i allt som hänt) så har vi haft det grymt bra. Jag är lyckligt lottad som får ha en sån bra klass med underbara klasskompisar. Just nu sitter jag här med mina nya dator, försöker lära mig den vilket nästan är omöjligt eftersom jag är trögast i världen ikväll. Hur som helst har huvudverk och tror nästan att jag är sjuk. Dock kan jag inte vara sjuk i helgen eftersom imorgon är det hockeymatch mot löven. Sen i helgen väntar träningsläger och jobb på söndag. Imorgon på min lediga dag ska jag försöka bege mig till skolan och plugga lite också. Visst är jag dum.




















13 september - as we go on, we remember

Börjar vara dags att sova. Imorgon ringer väckaren 04.30 och då ska jag vara ute i fyra dagar. När jag stod i duschen nyss kändes det lite äckligt att tänka på att det är ett tag kvar innan jag får duscha igen. Men kul ska det bli - så ni må då hade.



FL3

12 september - utan dina andetag

Kvällen har varit helt okej. Typiskt mig, Ida och Matilda att spräka en vinflaska och några cider dagen innan partyt. Som sagt, imorgon är det 18års fest för Jennilla som fyllt 18år. Firas med middag, presenter, utgång och jävla massa vin.

Får ont magen när jag tänker på allt jag ska hinna fixa på kort tid. Varför är jag världens ivrigaste person som måste ha allting planerat för mig? Hur som helst.

Söndagnatt eller måndagmorgon, kalla det var du vill när du måste stiga upp halv fem och bege dig till en buss som går 05.40. Börjar fundera på om det ens ger något att sova? Så småning om anländer vi i alla fall till Ammarnäs och kommer inte hem förän tordagkväll. Att vara ledig på fredag känns riktigt skönt, mindre skönt känns det att måsta åka på skolan ändå för att ta igen all matte jag missat.

Du må hade.


10 september - sånt är livet

Dålig uppdattering. Det är fan jobbigt att ha fotbollsträning, fys och hockeyträning samma dag. Speciellt när sista träningen slutar elva och man inte är hemma förän tolv. Imorgon blir det att plugga matematik för på fredagmorgon väntar prov. Nu ska jag lägga mig. Hade!



Matilda sa att hon var taggad på sthlm snart.
Om jag är på alltså? Jag bokar flygbiljetter i
veckan, åker i slutet på oktober ;).



8 september - one wish



Idag har jag hunnit med mycket skolarbete känns det som om... kanske inte så konstigt om man har haft hål i tre timmar och suttit på waynes i tre timmar och pluggat konstant. Känns som om jag jobbat matte hela dagen. Haha, de här kortet är tagit idag på waynes med Fannys dator. Tycker det var ganska roligt att man kunde ta kort sådär med datorn, haha. Strax efter detta blev jag jävligt tvär, fan vad less jag blev på plugga. Synd bara att det alltid går ut över samma människa jämt. Efter det begav vi oss till buggen - helt okej!

Jag hejjar på mig själv och ska klä ut mig till katt imorgon - skolfoto nästa!
Du må haD.

7 september* - verkligheten hinner ikapp

Hemma efter en lång kväll med både hockeyträning och fotbollsträning.
Fem stycken på fotbollen, kunde inte vara skoj. 20 stycken på hockeyn, kunde inte vara tråkigt.
Imorgon väntar dans - sugen, taggad, peppad.
Före det ska jag försöka pressa in lite grammatik i form av engelska i min lilla hjärna.
Good Luck Elin, omöjligt?




Alla hotellgäster och all hotellpersonal var nog överlyckliga när vi lämnade alanya.
Vi landade som ett bombnedslag. Eller hur Quatsi? Du har alltid vetat hur man ska göra entré.
Haha.




6 september - vad är "septeber"?

Snart en ny vecka med nya utmaningar.
Lär faktiskt vara i veckan vi bokar våra flygbiljetter till stockholm för att sedan åka båt till Gotland. Vi har planerat att åka någon gång i början av november och hur det här blir det vet ingen, säkert jävligt ball. Lär också bli i veckan vi måste boka boende i hemavan till nyårs. Känns skönt att veta att när jag gjort bort den här veckan får jag vara ledig hela kommande vecka. För då är det FL3 som beger sig ut på fjället för att överleva i ammarnäs. Jag, Vallin och Häggen delar tält och det kommer bli så ball.

Imorgon väntar träning, först fotboll sedan hockey. Så ni må hade.



6 september - break even

Idag är det en sån här göra-ingenting-dag. Önska att någon kunde få mig på bättre hurmör.  Jag har legat över en timme i sängen och har inte lust att göra någonting. Börjar snart jobba så det börjar väl bli dags att stiga upp.
Vll inte att de ska börja en ny vecka heller för då väntar en massa plugg i matematik och en jävla massa träningar.


6 september - before the worst

Gör aldrig så att ni sitter klockan tre en natt och är pigg.
Hur fan mådde jag när jag vaknade halv två imorse?
Har väl inte hänt sedan jag gick i åttan och var dum i huvudet.

Ska hur som helst bege mig i säng, jobb väntar imorgon.

Nästa lördag är det fest för hela slanten för denna tjejja som fyllde 18år igår.
Det är då vi mår som bäst. Ni må hade!

Sluta fjanta er

William här. Använder åteigen Elins skyltfönster här på erlinoblogg för att framföra mina åsikter.

Svininfluenshysteri råder i Skellefteå, Sverige och resten av världen. Alla gnuggar handsprit, tvättar händerna 24/7 och undviker fysisk kontakt med omgivningen. Frågorna är många: När kommer vaccinet? Kommer jag att bli smittad?  KOMMER JAG ATT DÖ?

Sluta upp med tramset. Svininfluensan är så upphausad att folk tror att det är the end of the world. Visst, jävligt många kommer att bli smittade. De flesta faktiskt. Men vad gör det? Svininfluensan är inte värre än en vanlig influensa. Det är inte omöjligt att ni som läser det här inlägget redan har haft smittan, men förväxlat det med en vanlig förkylning och bara gått vidare.

Symptomen för svininfluensa är att man får ont i kroppen, plötslig feber och man är sjuk i ca en vecka. Därefter är man fit for fight, lyckligt lottad och allt är frid och fröjd - precis som när man har en vanlig influensa. Om man drabbas av svininfluensan, som väldigt många kommer att göra, är det mindre än 1 på 200 000 att man dör. Att träffas av blixten är ungefär 1 på 576 000.

Så simma lugnt. Ni kanske kommer att bli smittade, men det är inte hela världen.
Det är trots allt bara en vanlig influensa.


5 september - out from under

Ilska kan inte ens vara förordet idag.

Hur som helst. Ikväll festar mina tjejkompisar. Fick ett samtal för några timmar sedan av en Ida som jag tror skrek, grät, skrattade, hyperventilerade och var överlycklig. Gjorde mig glad också. Hon sa "Du bryr dig inte ens? Säg något." Jag satt bara i telefonen och skrattade, kunde inte annat än vara glad över att mina bästa vänner mådde kung.


Jag och William ska käka tillsammans imorgon. Vi körde sten, sax, påse på msn. Den som förlorade skulle betala. Oväntat att det blev jag?


Lika bra mår jag, speciellt i Alanya -09 med Sara.

3 september - att ha en nedlagd blogg



vi älskar att leva livet..
..på gotland under projekt arbetet
..i hemavan på nyårs
..i sthlm nästa sommar



RSS 2.0