27 februari - födelsedagsbarn=)

Skönt med en ledig dag, ikväll är det dans och det verker redan i knäet. Idde skickar några riktiga äckliga bilder till mig på msn, så nu vill jag helst kräkas. Mat är inte det jag längtar efter nu trots jag bara ätit två mackor idag.



Grattis till min underbara Matilda som fyller 18 år idag.
Troligtvis - du & jag, snart på krogen!

26 februari - signle ladies

Efter en riktigt jobbig dag på skolan så har jag nu sportlov. Tåls faktiskt att nämna flera flera gånger. Började dagen med en timmas skidorientering och avslutade med ett matteprov. Känns skönt att bara släppa allt i skolan. Har börja inse att jag fan suger i skolan. Ettan gick mycket bättre, anting har jag blivit sämre eller har det blivit svårare. Eller både och. Hur som helst ska jag troligtvis inte röra några andra böcker än teoriböckerna på lovet.

Imorgon ska jag en tväris på skolan och bli fotograferad. Vad sa vi, 80-tals modell? Måste börja slänga ihop lite saker. För nu väntar först fotbollsträning och sedan hockey.



♥♥♥

25 februari - angels

Snabb uppdatering.
Nöter gleerups.se. Jävla matteprov imorgon.
•Slutade tidigt idag vilket betydde att jag var hemma halv tre. Jag har aldrig kommit hem så tidigt tror jag.
•Tränade tidigt så jag har en jävla massa tid över just nu.

Och just nu går också andra kvadrerings regeln, faktorisera, konjugat, andragrads ekvations osv osv osv bara in och ut i mitt huvud. Tvivlar egentligen på om det ens går in.

Snart sportlov och jag ska inte till fjällen. Det var alltså tanken men vad som händer nu vet jag inte. Pratade med Iddeb för ett tag sedan och då bestämde vi lite olika saker vi ska göra. Matilda fyller 18 på fredag också, skönare så.

Annars händer det inte så mycket i mitt tråkiga liv just nu. Oskar ratade mig för hockeymatch. Nu för tiden ses vi ju hela en gång i veckan. Träningar tar över våra liv. Jag kanske överdriver, vet ej.

PS. Jag fyller 18 om 1 månad och 3 dagar. OTROLIGT SKÖNT!



Ellan och Iddeb

22 februari


Dagens humör:
Trött men glad.
Dagens frisyr: Ihopsatt med indianband.
Dagens klädsel: Mjukis byxor och linne.
Dagens borde: Allt jag nämnde tidigare. Plugga, träna.
Dagens planer: Äta nu sedan ingen aning..
Dagens vill ha: Pengar.
Dagens längtan: Min 18års dag. 31 mars.
Dagens beroende: Inget, eller?
Dagens tråkigaste: Plugga körkortsteori.
Dagens person: Oskar.
Dagens irritation: Min enorma träningsverk.
Dagens händelse: Jag gjorde sallad till vår middag.
Ni märker vilken händelsrikdag.
Dagens onyttiga: Cheesecake.
Dagens middag: Tacopaj och kyckligpaj.
Dagens bästa: Oskar.
Dagens ont: Hela kroppen.

22 februari - because I love you

En cv skulle det göras.
Läsa igenom alla kapitel till nästa körning.
Kolla på den förbannade mattehemsidan. Vad är adressen?
Öva"redovisningarna" som jag har på skolan.
Äta något så jag inte svimmar av hunger snart. Blir troligtvis cheescake.

Ser på mitt gamla cv - nog fan är det inte konstigt att jag inte har något jobb. I fredags var jag och mamma och betalade in de där 700 till min utlandsresa som man tydligen måste. Resten av pengarna ska in i början av maj tror jag. I min familj är det mycket snack just nu. Erik och Angelica har bokat en utlandsresa. Mamma, pappa och Elias håller på. Jag har också bokat en. Mamma säger att dom ska vara borta 18 dagar. Och Erik har redan börjat paxa dagar han ska ha huset. Jag är lite på efterkälken känner jag. En bil ska jag få låna också, en liten golf. Återstår bara att se om jag har ett körkort i handen? En 18års fest ska det också styras, dock lovat mamma att inte ha den när dom är borta. Haha jag förstår henne efter Eriks 18års fest. Nu blev det mycket på en gång för oss alla. Tur att februari inte ens är slut!!

Nu måste jag göra något. Löpa sa min tränare.

21 februari - I saw you

Jag sitter och chillar vid datorn hos matildafraanss och diggar gavin. Alla sitter inne i tvrummet och ser på äckliga saw 6 eller nu vad det är. Matilda är nog den som är mest taggad på se den. Men icket jag. Jag hatar såna där filmer, blir illamående och vill kräkas. Därför sätter jag mig vid datorn istället. Fanny erbjöd sig att spela kort med mig, jag skulle sitta med ryggen mot TVn. Så det lär bli så. Idag spelade jag hockeymatch, skoj vi vann 2-1 mot ett killag i bureå. Sedan följdes jag och Fanny på wook n roll och käkade middag. Imorgon har mitt lag fotbollslag match och jag får inte spela, jävla knä. Varför är livet så orättvist?

Nej. Nu får jag sluta tycka synd om mig själv och spela kort med Fanny.







Hittade lite bilder på matildas dator från förra helgen då vi softade i sjöbotten hos mig=D. Haha.

18 februari - someone to hold

Jag har varit nära på somna flera gånger idag på skolan. Börja dessutom med att försova mig så jag åkte med hål i jeansen i -20 eller -30 eller nu vad det är. Efter skolan satt jag och väntade på bussen tillsammans med Oskar. När klockan var 10 över sa han "Gå nu så du inte missar bussen, du kommer bli så arg om du missar den". Självklart missar jag och Lovisa bussen. Men smart som jag är hoppar vi på Burträsk via Hjoggböle och åker till Bodan där vår buss väntar. Kom mig hem idag också.

Ikväll har jag löpning - utomhus i -20. Vi har tydligen ingen köldgräns. Men OM det var för kallt skulle vi vara inne. Sanning. Jag vill bara sova.

Mat nu. PUss.

16 februari

Tog ett tidsfördriv från Idaab.blogg.se

 

1. Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga.


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Vi åker från stan nu.

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
I know :)

3. Vad är det första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Haha ja och jag har fan sökt över hela stan .. Men nån känner av lågkonjukturen.. :(


4. Vilket sms blev du mest berörd av?

Jobbigt läge.

 

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Klart snart ? Hur går det ?
 

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Ja man ska baka sen ska man sälja =D

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Haha alltså kakan.. Åh det hade jag också velat :)


8. Vad vill du höra mest av allt?

Jag är vid flyget. Behöver jag komma? ;)

 

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt? 

Ha en bra alla hjärtans dag =D önskar Dante =)

 

10. Din romantiska replik?
Jo de kan du väl få. Du kanske måste tvätta dom först. Nej det har de inte vad jag vet.

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Okej är det bra eller :) !?

16 februari - a part of me

Efter dagens träning är jag helt slut. Såna där saker som core är mycket jobbigare än en vanlig träning. Kanske bara jag som tycker det eftersom jag mest softar runt på fotbollsträningarna. Kollar vi på veckans schema så ser jag ut att vara ledig från träningar på fredagkväll och då har vi FLhockey så du kommer jag spela hockey hela dagen. Haha.

Imorgon slutar jag tidigt, skönt för dom som bor i stan och lite oskönare för oss i byarna. På kvällen ska jag på buggen och jag måste erkänna att jag längtar. Var två veckor sedan jag dansade. Hoppas bara inte att jag kommer ha ont i knäet.



Det är skönt att ha en bästa vän till hands och i huset brevid
när man får låna personens byxor för att man själv verkligen inte ha några egna kläder
när man får kaffe och semla för att det inte finns i ens eget hus
när man vill bli kliad på ryggen
när man bara vill ha allmänt mycket uppassning
när man vill höra ett glatt "HEEJ" när man passerar dörröppningen
när man går upp på personens rum och ser en stor tavla fylld med bilder bara på er två
och när man vill känna sig glad och lite extra betydelsefull

allt detta hann min bästa vän gör på mindre än 30 minuter idag.
Världen vore underbar om alla hade en bästa kompis som jag har.
Sara Wiklund ♥



16 februari - hold this heart when I go

Hej. Snart väntar core och träning. Fy så opeppad jag är nu, fast så småning om kanske det ändras. Sökte på vårt hotell på internet för att hitta lite bilder också. För nu är det ju faktiskt bestämt att vi ska åka utomlands till fattiga Alanya, eller? Jennilla kommer dö när hon ser dom här rosa luckorna. Hon ville att vi skulle byta hotell för att hon hatar rosa. Haha.



Var typ ändå ganska gulligt även om det aldrig skulle falla mig in att, för det första måla ljusrosa och för det andra blanda grön och rosa. Har fått för mig att standarden är ganska dålig i Turkiet överhuvudtaget. Så det kanske är en av dom anledningarna till att det ser ut såhär.

Nu ska jag snart på träning men före det må guld över att vi inte har något prov i veckan. Har inte inträffat sedan före jul. Go FL2!

15 februari - never easy..

Hej. Jag har inte orkat blogga på flera dagar.

Idag är jag trött pågrund av mig själv. Igår kväll var jag hemma med några av mina vänner. Mamma och pappa är i Luleå och borde väl snart komma hem tycker jag. Jag har faktiskt ägnat hela morgonen åt att städa och framförallt diska. Tur att jag har världens finaste vänner som hjälper till också. Fattar inte hur man hinner stöka ner så mycket på en kväll, bara på några timmar. Jag lova att det var tacochips över allt. På alla golv i nästan hela huset. Men som tur nu är borta.
Har fotbollsträning om några timmar - inomhus. Jag får inte spela någe mer inomhusfotboll för min tränare och det suger. Måste ändå åka dit och röra på mig lite.

Igår var jag och Oskar ute och körde skoter också. Jag fick faktiskt lov att tvinga honom upp ur sängen och ut för att köra. Han hade aldrig kört skoter förut vilket han nu verkar tycka är det roligaste som finns.

Nu måste jag skriva mitt geografi arbete klart. Fy


Hejja FL - hockey på fredag!

10 februari - halken

Hej.
Humörsvängarna går upp och ner. Fort upp och fort ner. Väldigt typiskt mig och det vet ni som känner mig bra. Sitter och plugga nkb nu - invecklat är det enda jag har att säga.

Idag var jag på halken också. Klockan 05.45 ringde min väckare och därför är jag trött nu. Till er som snart ska göra det eller till alla som egentligen inte gjort det och är nervös. Det är asball. Jag var där med tre stycken jag kände var av två jag kände väldigt bra. Och sedan två till. Kanske kan ha inverkat att jag körde tillsammans med en jättebra kompis, Patrik.

Jag började chockas till en början när de här bilarna kom inrullande.
Rätt nya bilar som typ gick att göra till cab's som vi skulle använda som halkbilar. Jag hade förväntat mig en sönder krockad volvo som knappt gick framåt.




Patrik såg glad ut.







Vi hade riktigt skoj idag. Satt i våra racer bilar och dunkade musik (?) Haha. Gjorde i alla fall en omkörningsövning i 70km/h bland annat. När man sitter i bilarna har alla i wakietakie så när han eller vi pratade så hör alla vad man säger. Enligt instruktrören som var väldigt bra var det inte meningen att man skulle klara det vilket kanske tål att nämnas. Jag kom i alla fall i 70 knyck och sa till Patrik "Nu jävlar, nu fan ska jag inte kapa något jävla konjävel." Pang. Och konen ligger. Samtidigt som jag står på bromsen förbi konerna där ledarna står drar jag världens svärhistoria INNE i bilen samtidigt som jag kör förbi. Eller jag skriker, inte högre än jag brukar, men tydligen högt, en massa svordommar. Någon sekund senare säger vår ledare i wakietookien som förövrigt var asball "Det var en jävla svordom" :$. Hur kunde han hört det undrar jag!

Godnatt

9 februari - wow wow

Sitter och lyssnar på Martin - Du är så yeah yeah wow wow. Blev ganska tvärglad där.
Känner fortfarande att jag är lite irriterad på min homie på resia (alltså min homie på resia?). Han sa att han inte bokade vår resa eftersom det inte var vad vi ville. Och idag får jag hem inbetalningspapper. Åh. Vi har ju bestämt att vi ska byta hotell och lite grejer. Nåde honom om det inte går. Då får han med mitt arga jag att göra!

Så imorgon efter halken är det jag som traskar dit för att ställa detta till rätta. Lär kanske bli som när jag för några sommrar sedan tänkte skälla ut parlino . Jag och Sara gick efter vägen och jag brann av ilska, jag gick bara och svor. När vi väl kom fram så var jag trevlig, trevligare än vanligt. Varför? Det gör och gjorde mig irriterad.

Efter skolan var jag och klippte mig som nu för tiden inte är speciellt skoj. Även om mitt hår är betydligt fräschare nu än för några timmar sedan. Undra hur många år jag måste vänta till håret växt ut. Klipp aldrig page.


En bild utan page.

8 februari - botten är nådd

Lite trött så här dagen efter. Speciellt när man tvingas stiga upp tidigt för att ens pojkvän har hockeymatch.

Gårdagen. Både positivt och negativt.
• Spelade alla matcher oavgjort på cupen. Negativ.
• Gjorde två mål på samma byte. Ändå positivt.
• Gjorde illa knäet igen. Har ett kasst ledband. Vad händer nu? Verkligen negativt.
• Förfest med mina klasskamrater. Positivt.

Vad mer har jag att säga? Jag är så trött att jag somnar i stolen. Och nu måste det pluggas naturkunskap B. Ni som inte läst eller läser det har ingen aning om hur mycket tråkiga saker det är man ska lära sig. Har dessutom ett geografiarbete som är riktigt jobbigt! När ska jag göra det? Är på halken på tisdag mellan 07.00 och typ vad tar det iaf 15.00. Blä jag vill sova!


6 februari - all I think about is you

Svar: Nej det är Cissi som jobbar på Karma :).


Vilken jävla fredagkväll alltså. Började vid middagen av att min pappa var lite irriterad över att ingen hade skottat. Vi bor ju inte i stan så någon kommer och skottar åt oss ;). Eftersom jag inprincip bokat min utlandsresa så kommer iaf pappa utnyttja det riktigt mycket. Om jag inte skottade så skulle jag inte få några pengar till utlandsresan vilket hur som helst är en myt - dom har inget val=). Men jag tänkte, varför inte? Fick ändå lov att gåöver till Sara med lite papper. Världens finaste dotter måste jag vara nu iaf. Båda mina bröder har varit hemma idag, men inte fan har något av som hevat sig ut och skottat.

Nu ska jag väl antingen lägga mig med körskoleböckerna eller NKb böckerna. Skönt fredag, men det gör mig egentligen ingenting! Imorgon är det andra bullar - 18års fest. Inte min dock. En anledning till att jag måste plugga ikväll är att jag åker på halken på tisdag och är borta hela tisdag.

Som sagt, 29 maj efter många om och men bär det av till alanya. Först funderat på något nytt och spännande med slutade med att vi ville åka till någon partystad, så då blir det alanya. Jag, Sara, Iddebå, Jennilla och Fanny. Matilda kommer två dagar efteråt=) Bättre blir det inte. Tillslut gick det också att fixa så vi får bo alla tillsammans i samma rum. Det kommer vara guld. Vet redan några stycken som åker samtidigt!!!

Nuuu bort med snön och plocka fram solbrillorna!!!

1 februari - because of you




Jo jag mår bra.
Fryser, trött, muntlig redovisning imorgon, på någon timme ska jag springa som en galning i tältet.
Överväger till dåligt.

Imorgon blir det då inge bättre. Ska på tandregleringen och kolla hur tandställningen fungerar. Min tandställning är inte använd sedan jag var där för ett halv år sedan. Den ligger i samma burk på samma ställe i min hylla. Efter det har jag core med fotbollen och efter det hockey 22.00-23.00, blää. Före det en lååång jobbig dag i skolan.

1 februari - baby it's you

Svar till linnea.
Dom där slingorna gjorde jag när jag hade varit helt rödhårig(som du ser på bilden ovanför). Ska jag vara helt ärlig så överlät jag min färgning till Cissi, frisören, för att verkligen bli av med det röda bara. Så exakta färger vet jag inte. Men det är nog en blandning av rött och mörktbrunt. Som jag försökt få tillbaka nu i mitt hår. Men det är svårt att få den där färgen:) .


Hej.
Idag har jag & mamma varit ute och kört skoter. Tro det eller ej men hon vågade åka med mig. Vi var med våran grannar och några andra i Bodan och fikade. Väldigt fint ställe, rekomenderas! Ikväll har jag match i tältet. Och jag är faktiskt nervös, jag har inte tränat mycket fotboll överhuvudtaget! Jag måste också plugga lite körkortsteori - körning på tisdag. Dessutom har jag redovisning om min insändare. "Prioritera tjejhockeyn högre upp!" Jag har redan fått många påhopp. Nämner inga namn, Johan och Mattias! Måste öva lite. Och planera vecka. Elin i ett nötskal, allt planerat in i minsta detalj. Helgen är då iaf typ redan uppbokad.


tääärna

RSS 2.0