24 maj - AYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Det börjar vara riktigt nära nu. Imorgon halv tio blir jag hämtad och körd till Luleå för att sedan halv två lyfta till Ayia Napa, Cypern.
Taggad till tusen är bara förordet.
Nu kör vi bruuuuuuuuuuudarrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FYLLA, SOL OCH BAD!!! JABADABADOOOOOOOO!!!



22 maj - memories ♥

Det börjar närma sig. Endast en dag till måste jag stå ut i Sverige, sen bär de av. Dock slog det mig idag att de inte bara är härligheter som väntar. Man har ju en flygresa framför sig också. Attans. Tänk om man kunde slippa flyga när man skulle till varmare breddgrader.

Samlat på mig en förkylning har jag också, det är så jobbigt att jag håller på ta livet av mig. Varför ska man bli krasslig just innan de är dags att åka? Hur som helst är packningen i full gång, sommarkläderna ligger som ett extralager på golvet för mig. Känns som om de är där dom hör hemma.



 


21 maj - FREEEEEEEDAGSMYS

Hunnit med en så kallad avskedsfika och shoppingrunda med Q och Sara idag på stan. Solat med Erica har jag också gjort. Nu sitter jag och tjurar över att min studentklänning aldrig kommer. Snart är den tre veckor sen den egentligen skulle komma. Lovar att de var sista gången jag beställde från stylebystars.


Nu ska jag kila på miiiiddag. TJINGTJONG!


19 maj - Oh, this is stupid, i'm not stupid.

Forsränningen och höghöjdsbanan i Ekorrsele var något utöver de vanliga måste jag säga. Igår eftermiddag var det en chockad SPFL3 som klev ur båtarna. Att försöka simma i forsen eller älven är nog inte nått som någon av oss kommer testa igen, i varje fall inte jag. Lyckades svälja halva vindelälven tror jag. Att få en kallsup är rena härligheten jämfört med det jag fick. Jag har aldrig i hela mitt liv varit så säker på att jag skulle dö. Men trevligt hade vi.

Resten av dagen har gått åt till plugg, plugg och plugg. Samhällstentan är KLAR, lika så talet!!! Nu återstår bara en uppgift innan jag har gjort mitt på gymnasiet. Nu ska jag samla mig. HADEE

 




17 maj - Sleeping to dream about you



Imorgon ska FL3 ut på äventyr igen. Bilarna går mot Vildmarkscampen i Vindeln.

Idag är det en vecka kvar till SOL, BAD & FEST!!

SESSSSSSS


15 maj - I wanna be a billionaire so fricking bad. Buy all of the things I never had.

Ikväll ska de firas att Idde tagit körkortet, skumpa och grillat ♥.
Efter de väntas en liter vin.
Nu ska jag skriva bröllopstal hihi.
9 dagar kvar tills vi lyfter till ayaa. JABAADABA


ÄNTLIGEN IDAA

HADEEe


11 maj - It's too late to make it right. They say time heals everything. But I'm still waiting.

Försöker komma på några bra ord som förklarar hur less jag är på skolan. Men jag kan inte komma på några som ens är i närheten av vad jag känner. När jag gör valet om jag ska läsa till hösten eller inte ska jag minnas dom här dagar då jag satt och slet med inlämningsuppgifter och prov. Förhoppningsvis ställs jag inte ens framför de valet utan istället flyter planerna om att flytta till Stockholm på som tänkt.

Mina dagar är nuförtiden rätt enformiga, antingen tränar jag och pluggar. Eller så jobbar jag och pluggar. Helgerna går ut på att försöka underhålla mig själv med alkohol eller någon annan form av nöje, skojjj...  Fanny ringde nyss från Kroatien, verkar som ett krig där nere. Längtar lite sjukt tills jag får vara med. Saknar dig tjejjen. Även tjejjan som drog till Cypern igåår. PUSSS



2007


9 maj - Sometimes when all your dreams may have seen better days. And you don't know how or why, but you've lost your way.



















LOVEEE

9 maj - fjorton dagar, wioojababdabadaa

Imorgon är det två veckor kvar till ayaa och jag lovar er att det är det härligaste jag kan tänka på. Just nu sitter jag och skriver en monsterhemtenta i shb, utöver de har jag ett tal som ska skrivas, ett prov som ska göras och en recension som ska kastas ihop. Plus en hib uppgift. FYYY FÖR LIVET!!!
Allt detta på sex dagar typ. För det är vad som är kvar för mig i skolan, i klass FL3. Fattar inte om jag ska skratta eller gråta.

Lyckats med att vara nykter i helgen ockå. Imponerad av mig själv faktiskt WOW. Kanske lika bra med tanke på att jag efter 24 maj kommer förtära alkohol mer eller mindre varje dag enda fram tills dagen efter studenten. Jabadabado.

Nu ska jag fortsätta slita sedan träna. 



2 maj - jag har undrat hela mitt liv hur det känns att förlora

Känner jag bli tokig. Hur kan dom göra så att det är omöjligt att deklarera? Jag fattar ingenting men verkar tydligen ha deklarera nu. Hahah, tänk om jag gjort fel. Då blir det lite sjukt inga pengar, vore ju såå annoying.

Helgen har annars varit rätt mingel, bortsätt från mitt nervsammanbrott och barkfylla i fredags. I afton har jag, Erica och Sara besökt mitt och Ericas såkallade andra hem nuförtiden - bowlinghallen. Känns jättejobbigt att jag började med att sträcka mig i armen, hade annars kunna prestera bättre.....................PUNKT sen. Känns skönt att få tänka på annat.

Nu ska jag göra de jag älskar mest - plugga. HEJDÅ



Varsåågod Erica ♥ HAHAHA


1 maj - man lär sig av sina misstag

Tjohejbara. Gårkvällen var helt ok. Hade troligtvis tyckt den varit bättre om jag minns lite mer. En liter vin och shottar var liiite över gränsen igår. Dock så var det väl tanken från början. Men jag tror ändå att jag ännu en gång fick lite för mycket av de goda.
Förlåt till alla er som jag besvärade och tack till alla er som hjälpte mig (har ingen aning om vilka). Tappa mitt SNÖarmband och kontokort lyckades jag med också. Eller VISAkortet tog automaten. Jag hatar den automaten. Jag kan omöjligtvis slagit fel kod tre gånger? Kan någon av mina tjejkompisar berätta vad jag höll på med? Hur tänkte jag? Nu inser jag hur värdelöst livet är utan pengar.
Tanken var att gå på galej ikväll också. Men när jag insåg att jag valde mellan att dö eller leva så var valet att stanna hemma ikväll ganska lätt. HEJDÅ



Så här känner jag mig just nu ♥

RSS 2.0