30 november

Nyss hemkommen från kneget. När jag steg in genom dörren fick jag en trötthets chock. Ljuger om jag säger att jag ska sova nu och jag ljuger om jag säger att jag ska sova tidigt. För inget av dessa två går hur trött jag än är. Istället blir de att se oth. Men först SAIK. ADJÖ




Mamma, jag vill ha en iphone4

Jag älskar hotell. Finns egentligen inget dåligt med de. Gratis mat, ny bäddade sängar, rent överallt, inga kläder på golvet osv. Ändå har jag en gång i tiden hatat både hotell och Sundsvall. De var efter en hel sjuk vecka på hotell här. Nog snackat. Nu ska vi upp på rummet och mysa med socker och ladda för morgondagen. Kraaaaam!!!!!!!!

I know it makes no sense but what else can I do, How can I move on when I'm still in love with you.

Jag, Jennilla och Erica gör ett tappert försök att se HP. För mig som aldrig sett filmerna är de ganska intressant egentligen. Har som inte efter två filmer riktigt förstått varför så många männsikor älskar den serien med filmer. Jag verkar tycka att dom är så bra att jag somnar, för de gjorde jag igår, samma sak Erica. Jennilla är den enda som går in för de ordentligt. Imponerande.
Ikväll väntar kanske den tråkigaste kvällen någonsin. Alla mina kompisar (förutom Erre) går på toxic samtidigt som jag tänker sitta hemma med mammsen. De blir tydligen så när man jobbar till nio och ska upp i ottan för att åka buss till världens ände..usch
HÖRS


Jag kan börja om.

Inatt nattade jag över på hyttlidG med idde, supermysigt!! Idag har jag i min vanliga ordning kutat mellan skola, träning och idag även tandis. Men nu är jag äntligen hemma. Ska faktiskt bli skönt att inte göra speciellt mycket de sista timmarna av den här dagen. OTH heree I come!! Ha de braaa, KRAMISS



Förlåt att jag inte sagt förlåt.

Myser på hyttlid med världens finaste tjejer.
Jag älskar mina vänner.










"WAYNESERICA"

tisdag

Godmorgon.
Borde skämmas för jag sover så här länge på min lediga dag. Fast de är just exakt vad jag använder mina lediga dagar till - sova. Idag är jag ledig från skolan. Istället åker jag på jobbet för att tjäna lite cash. HÖRS!!


Don't act like you don't know me, It's still me I never changed.


Jag och Julia på Mollys.

Den här söndagen har bortsett från jobbet varit den lugnaste någonsin. Enligt mitt tycke - världens tråkigaste. Jag älskar fart och fläkt, anser att man behöver stress i livet och kommer väl därför antagligen dö när jag 25. Eller ha ett gigantiskt magsår. Nu ska jag webba runt och klicka hem några snygga kläder så jag blir på bättre humör och avslutar den här tråkiga dagen på topp. Puss.


söndagsproblem

Godmorgon!
Gårkvällen gick ut på att försöka planera nyårsafton. Men med ungefär fyra olika viljor blev de helt omöjligt, och hur vi går tillväga nu har jag ingen aning om. Har gått så långt att jag börjar fundera på vara med mamma och pappa.

Nu sitter jag och tycker synd om både mig själv och min pojkvän. Om mig själv för att jag snart ska och jobba. Och om Pontus för att han är så sjuk.


I have a hard time as it is, because I miss you love

Matcher som förloras är skit. Huvudverk är skit. Saknad är skit.

 

Mot hyttlidg och favoriter.


freeedag

Sömnen blev lite halvtaskig inatt så jag har varit hemma från skolan idag. Första och sista gången troligtvis. Annars kommer de bli omöjligt att klara skolan. Har nyss klivit upp med en dunkade huvudverk. Och ska snart börja röra mig mot 360. Vad som händer sen återstår att se. Hoppas på nått riktigt skoj. Hej för ett tag.


Your voice is all I hear somehow

Livet är allt härligt. När man väl kommer hem till SJÖ så passar alla på att hålla sig borta. Dom som brukar säga att de saknar mig när jag är borta..hihi Snart kommer nog i alla fall lillebror hem, trogen liten familjemedlem de. Kvällens planer verkar inte vara helspikade, förutom dagens andra träningspass då.
Nu ska jag fortsätta surfa runt tills någon gör mig sällskap. Tja


Även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur.

Kvällen har varit helt okej faktiskt. Efter träningspasset åkte jag och några till mot kopparhallen för att titta till CHC a-lagare. Tråkigt nog blev de förlust, igen. Kanske egentligen inte borde säga så mycket.. Hur som helst, efter de blev de en sväng förbi max och sen hem till Sebbe för lite tvtittande.

Just nu skulle jag behöva ett stycke bästa vän och ett gott råd. 
Mot sängen. Godnatt.


I wanna free fall out into nothin



Har nyligen kommit hem från världens tråkigaste skoldag, som vanligt. På ett litet tag ska jag bege mig mot 360 för att införskaffa mig lite muskler. Senare kan de bli hockeytittande i kopparhallen och mingel. Nu ska jag lägga mig ner i sängen innan jag somnar sittande. TJING


16 november

Sitter och bokar pass på 360. Är så nöjd över mig själv och mitt nya träningskort. Har envisats länge om att jag inte skulle ha tid att vara där eftersom jag gör hundra andra saker på dagarna. Men jag älskar att träna och ger de därför ett försök. Kommer bli kanon! 
Nu ska jag fortsätta kika på hockey. PUSS 

moodevisning

Godmorgon.
Ber om ursäkt för den usla uppdatteringen. Men de har varit rätt fullt upp.
Modevisningen i fredags klev lätt in på första plats bland "bästa kvällarna på s8". Kanske inte var supernöjd över mitt hår och andra saker, men de är väl kanske som de ska vara på modevisning. Superhärligt gäng och en riktigt lyckad modevisning.

I Lördags hade jag match och vi en nykterkväll. De blev istället myskväll på nyckel. Detta efter att ha stått ute i kylan i en halv timme och väntat på Jennilla. På Söndagen var de farsdag med trerättersmiddag och främande. Sen slit och släng på arbetet.

Nu ska jag antingen och jobba, eller åka till skolan. Väntar på besked från chefen.
Kolla förresten in dom assnygga skorna och jeansen häär!!!!!!
HEJDÅ!












I'm a bad boy 'cause I don't even miss her. I'm a bad boy for breaking her heart.

Trevligt med en liten gästbloggare här senast. Dock måste jag tillägga att allt som stod i texten inte ska tas jätteseriöst. Bland annat de med gråtandes på träningen och erlinobiten. Men de vet redan ni som känner mig så de spelar egentligen ingen roll.

Ute just nu öser de ner snö. Vilket jävla väder. När jag vaknade tidigt imorse trodde jag inte att jag skulle kunna få mig till skolan. Men de gick, och de gick även att ta sig hem.
Inatt kan jag ha sovit mellan 1-3 timmar. Så nu ska jag sova innan jag ska och träna. PUSS & KRAM!!


hej elle, tänkte att jag skulle ge din blogg lite liv och producera ett inlägg.

Hej alla glada. Nu har elin finbesök på bloggen. Men det blir inte alls lika kul om ni får veta vem det är så jag håller det för mig själv.

Sitter förtillfället hos Jennsan och minglar på som vanligt. Vet att elin inte gjort på mycket alls av sin lediga dag idag. Hon tog en dusch där vi 4 sen tror jag att hon kan begett sig till jennilla inte så långt efter det. Tränat har hon också gjort och hon ramlade olyckligt på tummen i början av träningen vilket ledde till tårar blod och lagkamrater som skulle trösta. Hon fick hjälp av med utrustningen och den luktade ..... gott.
Basic att det skulle vara slut på varmvatten i självaste kopparhallen också så elin fick åka hem och duscha.

Tror inte elle har berättat så mycket om sig själv här på bloggen så jag skulle faktiskt kunna hjälpa er med det. Kan vara lättast om jag gör det i punktform så här kommer det:

- Elin älskar att ha komandot och hatar folk som vill styra henne.
- Elin hatar öl
- Elin älskar när man kallar hos för erlino, sååå do it
- Elin gillar att dansa när hon är full
- Elin föredrar ketchup och chilisås i sin frensch(?)hotdog så om ni mot förmodan skulle vilja bjuda ut henne på en sådan så vet ni vad ni ska beställa
- Elin är dålig på att prioritera när det gäller alkohol och hockey
- Elin är totalt värdelös på korsord så fråga henne aldrig om hjälp


Såja om ni krigat er igenom detta underbara inlägg så säger jag grattis till mig själv som fått er så intresserade av vad jag har att skriva.
Nu går vi vidare. ses hej.


SJUNDE NOVEMBER*

Nu är de egentligen åttonde men den sjunde novemeber var en tuff dag. Efter en hel del med bra krök i helgen var de skönt att komma hem till sjö efter en väldigt tung arbetsdag. Nu ska jag sova. Godnatt!


6 november

Nackdelen med två dagars är att man knappt hinner vakna innan man ska börja dricka igen. Såå dåså. Ikväll går tåget mot s8. Ska möta upp Julia, Anette osv senare innan hockeyn. Därför måste jag börja vakna till och kliva upp nu. KRAM!

PS NYÅRS BOKAT!!! DESTINATION ÅRE!!!


When you have no light to guide you. And no one to walk to walk beside you. I will come to you.

Godmorgon. Har ganska nyligen vaknat med samma eländiga huvudverk som jag somnade med. Kan vara bland de värsta jag vet. Nu ska jag snart hämta upp pappa från jobbet och köra hem honom. Efter de ska jag på stan en sväng. Senare blir de som i sin vanliga ordning träning. Efter de ska nyårs styras. HEJDÅ




Kom och kika in vår modevising fredag
den 12:e november på s8 allihopa. Ålder 20.


onsdaaag

Ligger i soffan hos Vasilieva och inväntar kvällens träning. Hela dagen har vi tillbringat tillsammans med laget och bland annat spelat laserdom. Hade glömt hur fruktanvärt skoj de var.
Senare ikväll ska jag förbi station och öva eller nått inför modevisningen nästa vecka.
SES vänner och bekanta


Even if you were a million miles away, I could still feel you in my bed.

Godmorgon läsare.
Vaknade nyss av egen maskin vilket är ganska imponerande eftersom klockan bara är tjugo över elva. Fast jag fortfarande är trött, mår jag som en stjärna. För jag klarade min andra tenta med marginal och ska åka till Umeå i eftermiddag för att shoppa och träffa mormor och morfar.
Gårkvällens gratulationer för Mattias tillsammans med boys and girls (och vin) var mycket trevligt, tack och bock. Nu ska jag till skolan.
TJAO


För övrig har jag tänkt sälja min balklänning senare framöver, så om någon är intresserad är de bara att höra av sig, [email protected].

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks. För dig ska jag, göra det tusen gånger om.

Kom just hem från en eftermiddagsfika med Matilda och Fanny. Jag och Matilda har insett vilka fruktansvärda i-landsproblem vi har, galet! Nu ska jag strax och träna, senare snackas de om fest. Tror dock att jag måste vika ner mig och stå över. Känns halvest att vara bakis i skolan. Eller??? HÖRS






RSS 2.0