trodde jag ja.. ha-ha-haa

Tillbaka på brokk. Somnade dessutom sent igår.
Förrsten, vill ni veta en sak? Kanske det värdaste idag.
Som sagt, jag får pengar på sjöbo fast det är dåligt väder. Det är det idag. Idag sitter jag också på brokk. Dubbel lön. Funkar ;).

Ikväll ska jag inte träna, det är dåligt väder, våran huvudtränare är inte där, jag har ont i ryggen och kommer bara vara trött. Isf vad händer då ikväll?

I've got no more tears to cry

1. Du för omkring ett år sedan


2. Du och en bästa vän

3. Du som busig



4. Du som fotograf



5. En bild som du aldrig visat



6. En dag som du minns


7. En konstig bild


8. En bild som väcker känslor


9. En plats du saknar


10. Någon du litar på


11. Någon du saknar


12. Någon du älskar


13. Något som betyder mycket


14. Någon du tycker är snäll


15. Något du vill ha


16. Något som får dig att le


17. Något som är viktigt för dig


18. Dig själv nyligen


19. Dig själv för längesen


23 juni

Hej.
Idag var första dagen i glasskiosken på sjöbo. Låter ganska fattigt men måste erkänna att det ändå kommer funka. Åkte dit elva, kom hem 25 över. Är det dåligt väder, vilket det är, så är vi lediga. Får pengar ändå. Det är lyxtider om man jämnför med brokk osv. Kanske beror lite på lönen också. Hann iaf på stan idag också och köpa lite nya saker till stadsfesten. Sara köpte också en massa saker så nu har vi sagt att det får vara bra med shoppingen tills sthlm. Får se hur det går :). Till helgen är det stadsfesten. Vi har sagt att vi bara ska in fredag eftersom vi helgen efter ska till sundsvall och gatufeten, vilket betyder THE ARK =D. På ungefär en timme väntar fotbolls träningen i regnet :(. Väntar fortfarande på sommar & sol.

Här har ni min lilla ängel, babban har mamma döpt henne till =).

 

Midsommar

Hejhejhejhejhejhejhej =) =)

Godmorgon också.
Tänkte berätta om midsommar. Har sagt till alla att jag tycker det var tråkigt. Kanske också måste hålla fast vid det. Men det har ju dock sina anledningar. Vi började kvällen med att vara hemma hos Ida tillsammans med tjejerna som jag måste säga aldrig är tråkigt. Där vid elva tolv någon gång när vi gjort ett försök att stöka bort beger vi oss ut utan att veta vart vi ska. Vi hamnar på Nordanå. Vid två någon gång sätter jag och Jennilla oss på bryggan nere vid nordanå. Haha. Jennilla sitter och fipplar med mobilen och plopp, den ligger nere i vattnet. Bra kompis som man är slänge jag av mig väskan, jackan och skorna och hoppar ner i vattnet. Av någon andledning kändes det som om det inte skulle varit jag som skulle gjort det. Killarna vi är tillsammans med hör Jennilla skrika och springer direkt ner. Men då är jag redan nere. Kanske var djupt till knäna. När jag blev uppdragen hade jag vatten ovanför brösten? Strax efter det så kom Ludde och släpade hem mig, tack :). Ber om ursäkt för mitt beténde...













































19 juni

Kanske ska börja med om be om ursäkt för att jag haft lösenord på bloggen. Något som bara slog mig, att jag ville kolla egenom den, minns nästan inte ens vad jag har skrivit.

Iaf dagen.
Eller kan egentligen börja med gårdagen. Upp sex, arbete. Slutar fyra, samling fem, match kvart över sex. Hem, Sverige - Ryssland som sög fan. Kunde inte somna igår kväll förän halv två. Imorse upp sex, härligt nog slutade jag halv tolv. Stack till Jennilla och softade. Efter det åkte vi på stan, shoppade. Fira farmor, träning och hem. Efter att ha sovit 4,5h timme inatt vill jag dö. Nu sitter jag med blekningsmedel. Hoppas det blir bra :). Sen godnatt..


Sara, Makkan, Viktor och Jag =)

Imorgon är det midsommar, taggar tills dess :).

17 juni, måndag

Tidig kväll var tanken. Var så förbannat trött idag på jobbet.. så trött så att jag till och med på lunchen la mig i omklädningsrummet och sov. Inte undra på att dem som kom in blev förvånade. Imorgon efter jobbet får jag inte åka hem och sova som idag utan då väntar match? Härligt med en träning i baken. Inte så noga tydligen. Efter det väntar Sverige-Ryssland, jätteviktig match=) Undra då om jag orkar jobba på torsdag, eller om jag ska vara ledig och gå på stan? Återstår att se. Nu ska jag sova, väckaren ringer sex imorgon =(.

15 juni, söndag

Hejhej.

Gårdagen var kanske inte så genomtänkt som det skulle vart. Började med att jag vaknade på morgonen av att jag mådde skitdåligt. Ont i halsen, förkyld och hes. Ringer så fort jag kan till min tränare för att säga "Jag vaknade så här, mår inge bra" säger han som faktiskt är ganska väntat "Gå ner och käka, dra i dig vatten och ring om det blir värre, annars ska du spela". Självklart. Åkte på match, match mot serieledarna och dessutom borta match slutade med en bra förlust om det nu finns (?). Efter en 30 minuter gick jag in och spelade resten av matchen. Skulle jag inte gjort =/.  När jag kom hem var det planerat fest. Hade fruktansvärt ont i huvudet men kunde verkligen inte ge mig, alla skulle ju tydligen festa. Dessutom var det ju fotboll. Sverige förlorade, kan man nog säga att jag också gjorde :(. Jag gjorde ett försök att festa men insåg ganska fort att jag inte kunde. Vid elva ville jag hem. Somnade kanske ett, vaknade flera gånger av att jag mådde dåligt. Nu har jag iaf nästan nyss stigit upp, har bara softat i T-shirt hela dagen. Och på någon timme ska jag iväg och döma några småskitar. Efter det blir det nog bara att fortsätta softa, för övrigt intresant dag =D. Imorgon väntar också jobbet =(.

¨
Sommar tack.




brokkkk

Orkat pallra mig upp klockan sex varje dag denna vecka. Också hunnit med att vara sjuk, skippat träningar OCH spelat match. Igår när jag kom hem från matchen, som förövrigt blev 1-1 vi skulle vunnit, så kanske jag var tjurigast i världen, trött & less. Ställde mig själv frågan "Varför spelar jag?" fler gånger men kom aldrig på något vettigt svar. Nu ropar pappa, måste jobba. Ikväll ska jag iaf inte göra ett skit, eller jo förresten, mamma & pappa har varit gifta i 19 år så vi ska ut och äta. Firar de att de varit gifta i 19 år så firar vi Erik för han varit döpt i 19 år, stort!?!!!

PUSS för ett tag.


godnatt

Godafton.

Fotboll på tvn, härligt med premiär och vinst. Dåligt sommarväder och inte många dagar kvar på brokk. Till helgen snackas det om party i SJH, bara tjejer är välkommna. Få se hur det reder ut sig sedan. Tränade varken igår eller idag vilket nog inte betyder så mycket match för mig på torsdag. Match igen Lördag för er som undrar, få se hur jag mår då. Jobbet tar kol på mig. Idag har jag gått runt och sett ut som en rishög, kan ju dock vara ganska härligt. Imorgon klockan sex ringer väckaren och om jag ska orka tugga mig egenom hela dagen måste jag sova nu.

Natti BABES

9 juni, andra arbetsdagen

Antal skickade SMS: 222.
Jag kände mig fruktansvärt aktiv idag på jobbet. Men det är inte roligt, inte det minsta. Men jag säger som storebror, jag gör det för pengarna. Ikväll hade jag bara tänkt njuta och softa hemma i sängen. Men självklart buntar jag på mig lite arbete. Lovade Anthon att jag skulle jobba på bingon, faktiskt lätt värt 200kr :). Jag får sova i mitt andra liv. Men jag måste säga att det var tungt att stiga upp 6 i morse :/.

Bilder från studenten som jag tyvärr inte tog i torsdags. Grattis till alla andra.









2 juni, skolavslutning

Hallllå.
Kom igen, skärpning nu med bloggandet.


Jag, Sara och Fanny har gosat ikväll med chips & dipp, ostbågar, troca och sunes sommar. Bättre kan det inte bli. Imorgon ska Sara sjunga i landskyrkan på Balders avslutning så då ska vi åka dit. Efter det så taggar vi vidare till Anderstorp bara för att. Har redan sagt att jag inte ska vara i skolan men kan ändå vara roligt att träffa de i klassen en sista gång innan sommaren. Kvällen blir nog inte så partyfylld som jag önskat eftersom jag jobbar onsdag. Måste inte jobba med det känns härligast att börja göra bort dagar på brokk. Har fått mer dagar än väntat där, både bra & dåligt. Skitsamma. Nu vill Fanny sova. Förövrigt ropade mamma nyss "30 grader resten av veckan" Vi hoppas på det, då blir det solning :).

Godnatt (L).

image579

RSS 2.0