29 november - living the dream 09

Tja då.
Nu har jag ganska precis varit borta i 12 timmar. För tio i sju imorse ringde väckaren och då begav jag mig iväg ganska fort. För er som undrar har jag varit på länsuttagning med ungefär 30-40 andra tjejer. Två ispass som var en och en halv timme plus match både idag och igår, jag är helt död. Höll lite oseriöst på att somna när jag körde hem nyss.

Känner hur som helst att det inte riktigt är dags att sova än. Quatsi är påväg hit. Kan bli väldigt intressant. Tanken är att jag ska utnyttja hennes massage kunskaper. Hoppas hon ser det här inlägget efter hon har masserat mig. He-he-hee.


Tänk er en Fanny Ågren i Alanya, bakis, bränd och sjösjuk. Haha. Jag skrattar ihjäl mig.


28 november - tell me this night is over

Döda mig. Jag är inte alls sugen på stiga upp klockan sju imorgon och åka iväg och träna hela dagen. Inte ens nästan. Det jobbiga är att jag får en sur tränare resten av säsongen om jag inte åker dit, så jag verkar inte ha något annat val än att stiga upp och åka iväg.

Ikväll har jag hängt med tjejerna och tryckt chips och dipp, alltid lika trevligt. Speciellt när man känner att man förtjänar det. För det tycker jag att jag gjorde efter matchen mot löven idag. Nästa lördag är det inte vi som sitter hemma och trycker chips utan då är det fest så in i. Fest för lilla idab som blir 18 jävla år!

Nu ska jag fortsätta sura och se torsdagens paradise hotel avsnitt.




♥♥♥


28 november - standing strong

Jag saknar mina tjejkompisar. Känn er träffade, ni som var och disco bowlade och ni som satt hemma och skötte hund ikväll. Ingen nämd, ingen glöm satt säga. Om jag är smart nu går jag och lägger mig. Hadee.


Alanya 09


25 november - utan dina andetag

Tja då.
Idag gjorde jag mitt tal, det gick bra och jag är nöjd. Nu på kvällen har vi alla tjejer eller jag, Sara, Jennilla, Ida, Fanny och Matilda, suttit på waynes för att planera Idas 18års fest. Blev dock mycket snack om annat än 18års festen. Exempelvis utlandsresa. Efter det åkte jag, Sara och William och gymmade. Eller William gymmade och jag och Sara spelade squash. Sara är fan grym, förstår inte.

Nu ska jag försöka få igång paradise avsnittet och se lite one tree hill. Sovmorgon imorgon och det är skönare än livet.


24 november - tar du dina syskon förgivet?

Jag sitter i badrock tillsammans med mamma i soffan och ska se på hockey. När pappa åkte ivåg till stan för att se live hockey passade jag och mamma på att vara lite onyttiga med god kola. Hur som helst sa mamma nyss att synen av mig i morgonrock är härligt. Troligtvis eftersom hon sällan får se den. Haha.

Nu ska jag öva på mitt tal som jag ska framföra imorgon. Jag redovisade det för mamma tidigare och då såg det ut som om hon började gråta. Förhoppningsvis gillar min lärare det också. Hadehade.


23 november - broken strings

Hatar att jag försover mig alldeles för ofta. Ännu en gång var jag sen till skolan. Tur för mig att jag hade planerat att ha bil och tur för mig att jag hann in genom dörren innan våran redovisning började. Stäng aldrig av alarmet när de ringer.

Ikväll har jag som alla andra måndagar jobbat och varit förbi hemma hos Sara. Brukar dock inte vara hemma hos Sara varje måndag även om jag fick det att låta så. Nog med skitsnack. Nu ska jag se paradise hotel. Had.



Var i princip allt det där som vägde 20 kg i min ryggsäck när vi var på Gotland - en jävla massa kläder. Även om jag inte ens nästan behövde allt var det så sjukt värt det.

22 november - where the story ends

Vänta aldrig för länge med att tanka bilen, för då blir det som det blev för mig idag - tomt i tanken. Haha. Lyckligtvis var jag på jobbet och tur nog kunde min älskade storebror vara där med benis på nolltid. Tack till honom. 

Sjukt mycket folk idag på jobbet. Och sjukt vad jobbigt det var. Nu ska jag lägga mig och plugga.



jag älskar er mer än livet. hade.

22 november - with or without you

Godmorgon. Det är skönt att lyckas få en sovmorgon i veckan i alla fall. Snart ska jag bege mig till jobbet. Före de ska jag öva på mitt tal. Veckan framför mig verkar än så länge vara ganska skön. Bara två redovisningar, lön och planering av Idabs 18års fest :). Helgen är däremot värre, mycket hockey vilket betyder lite alkohol..


Bilen från första 18års festen vi ordnade i februari.
Nu nästan ett år senare planerar vi sista. Jag älskar er.
"Det har alltid känns så länge tills jag fyller år, men inte nu, det är bara tolv dagar kvar idag." Ida Brännström ♥

22 november - the things we owe

Ikväll kom jag och några kompisar på en fruktansvärt dålig idé, gå på olearys - nyktra. Kommer aldrig någonsin hända igen. Var satt säga första och sista gången jag gick nykter på en tillställning. Vet inte om det beror på att jag är tråkig när jag är nykter eller om det bara var äckligt folk ute ikväll? Troligtvis båda två. Slutade med att jag drog hem.

För att besvara frågorna jag får på bloggen så måste jag säga att jag är så singel som man bara kan bli. Glad är jag också. Dock efter varannat byte hela hockeymatchen idag är jag helt jävla slut. Vill inget heller än sova. Så.. hade.



Att vi åker till Gotland i sommar är redan givet.
Bilden är från när vi var där i oktober.

20 november - new moooon

Ikväll har jag gjort som ungefär flera hundra tusen andra tjejer, sett new moon. Och jag måste troligtvis säga, som alla andra tjejer, att han är förbannat jävla snygg. Vilken jävla pudding. Skulle lätt ge alla mina pengar (som dock inte räcker så långt) för att få honom. Haha.

När jag satt mig i bilen hem från stan kände jag vilket toppen humör jag är på. Förstår inte riktigt hur jag tänker ibland dock. Förra helgen, ni vet dagen efter balzac, sa jag att jag inte skulle ut på station för pengar. Hur kunde jag ens säga så? Jag ska ha pengar för att inte gå ut!

Imorgon bär det av till Luleå, som för övrigt är en av de kortaste sträckorna vi har när vi ska på match. Så jag måste ju säga att det känns hyfsat skönt. Ska stiga upp vid åtta så det börjar bli dags att krypa ner under mitt enorma täcke och mina fem kuddar.


Mums ja.




Svar till Anonym:
Totalt har jag mellan 20-25 clips i mitt hår.
På varje slinga är det lite olika beroende på vart du
sätter den. Längst ner har jag två clips på varje slinga.
Längre upp är slingorna längre och där har jag tre.
Sedan har jag några med bara en clips på också.


18 november - trött och åter trött

Hemma från skolan och 5 timmar nationella prov. Trodde aldrig att jag skulle behöva alla fem timmar för att skriva en uppsats om ensamhet, men jo självklart satt jag där nästan in i det sista. Därför är nu min hjärna helt tom. Tänker lägga mig framför tv för en gång skulle och vila innan jag ska hämta mamma på jobbet.

Ikväll ska jag försöka skriva mitt tal också, det gick inte så jävla bra sist jag skulle göra det. Jag hade också tänkt försöka få mig iväg och träna, lycka till helt enkelt.




Svar till Anonym:
Jag har ett helt paket. Har du kort hår borde du ha det.
Har du lång hår kanske du inte behöver hela.

16 november - I play it off but I'm dreaming of you

Svar till Anonym:
Jag har 46 cm på mitt löshår.

Påtal om hår så funderar jag på klippa mig. Vågar dock typ inte ens gå till en frisör eftersom de skulle bli helt galna över hur slitet mitt hår är. Tror inte jag har klippt mig sedan jul förra året. Beror nog mest på att det ser sjukt illa ut med löshår i nyklippt hår, och för att jag inbillar mig att mitt hår växer fast jag inte klipper mig. Nog snackat om det. Nu ska jag skriva ett tal som ska vara fem minuter om mina bröder (?). Sen ännu lite sjukare, se på paradise hotel. Jag som inte ens ser på tv. Varför ska jag börja följa just denna serie av alla? Hade.



15 november -

Trots att jag och Julia låg och degade hela lördagen kände jag mig inte ens nästan utvilad imorse när jag steg upp. Helt onödigt steg jag upp halv åtta och körde till Norsjö för att träna. Sedan nästan direkt hem för att jobba. Är tröttare än livet. Säger då bara att det är tur att man får pengar när man jobbar, för fan vad jobbigt det är egentligen. Den tjugofemte november är det hur som helst jag som är lycklig och handlar julklappar. Kanske det roligaste med julen över huvudtaget.

För övrigt. Hur sjukt är inte Paredise Hotel? Haha. Sjukt roligt att se på i alla fall.



En sen kväll i Stockholm med idab, eller kanske en tidig morgon (?). Hade.


14 november - jag mår som jag förtjänar

Bakis är bara förordet. Jag har aldrig mått så dåligt en dag efter. Jag har heller aldrig lyckats spy dagen efter. Förutom idag. Konstigt nog drack jag inte överdrivet mycket heller. Kvällen var i stora drag helt okej. Slutade på balzac.

Ikväll ska jag vara snäll mot mina tjejkompisar och bjuda på middag. Och nu ska vi försöka rycka upp oss. Hade.


11 november - att ett vad kan vara så jobbigt



Att må bra.

Man kan kanske tänka att vadet går som väntat men det börjar dock gå mig på nerverna. Säger som fransson att det måste lite oseriöst vara en evighet till fredag? Hur som helst har fredag blivit min efterlängtade dag i veckan, troligvis klassfest och vadet är avklarat.

Nu ska jag göra som alla andra, se oth. Hade.


10 noverber - when I'm with you

Lite oseriöst slutade jag elva idag och kom alldeles just hem från skolan (?). Har i alla fall ett av två arbeten klara nu. Ikväll ska jag och träna hade jag tänkt. Hade bara först tänkt göra som fransson ♥ - ta en powernap.

För övrigt har jag, Matilda och Sara ett vad. Den som förlorar ska ta med Quatsi på en shoppingrund vilket kommer göra en av oss riktigt fattiga. Fast det spelar egentligen ingen roll för jag har då inte tänkt förlora. Jag är däremot skyldig Quatsi en trerättersmiddag. Frågan är när man ska bjuda på den.



Jag får lixom aldrig nog.

8 november - wanna be loved

Fick en fråga om mitt löshår. Jag har köpt det på Taj mahal i Stockholm. Deras hemsida finns på internet också. Vilken färg jag har på lörhåret är en jävligt bra fråga. Har ingen aning, men tror 22 eller 24. Kolla deras hemsida http://www.tajmahal.se 

Något som är säkert är att jag aldrig någonsin kommer sakna skolan när jag gått ut. Jag längtar tills dagen då jag tar studenten. För övrigt har jag och mina tjejkompisar börjat lägga upp våren. Det som står först på schemat är att boka en utlandsresa i Maj och börja kika efter lägenheter i Stockholm. Som sagt, jag längtar efter studenten!

Nu måste jag fortsätta med tolka derivatans graf (?). Hade.




7 november - vilken underbar dag*

När min penna slutade fungera kände jag att det var ett tecken på att jag inte behövde jobba mer matte idag. Det är fan lördag. Då ska man inte göra skolarbeten. Dagen har förövrigt varit väldigt bra. Mamma väckte mig rätt tidigt för att höra om jag ville med på stan med henne och mormor. Självklart måste man passa på eftersom jag själv inte behöver röra plånboken då. Fick en ny pälsmössa och en ny mobiltelefon, skönt.

Nu ska jag åka iväg på träningen sen ikväll ska vi och bugga. Måste leta upp mina skor eftersom dom ligger någon stans och dammar. Hur som helst känns det skoj, det var länge sedan jag dansade. Du må h.



Lite småsjuk bild. Men de här är en annan pälsmössa som jag
faktiskt ångrade att jag inte köpte.
Den hade varit bra i Tärnaby på nyårs ;).


6 november - unplugged

Halojbara.
Hemma från skolan efter en låång vecka, skönt. Borde egentligen sätta mig och plugga till matteprovet på måndag. Hur sjukt är inte det? Måste erkänna att jag inte orkar, jag gör verkligen inte det. Kan inte komma på någon bättre tidpunkt i helgen heller eftersom jag jobbar på söndag. Men som sagt, jag orkar inte, jag vägrar.

Ikväll är det tjejdepparkväll. Vi är inte ledsna men jag kallar det de ändå. Bara tjejer är det i alla fall och det känns skönt.





4 november - empire state of mind

Får man säga att man hatar skolan?
I sånna fall funderar jag på att säga det. Jag är skolless, och inte bara lite heller. Jag är less på att varje kväll ha något skolarbete att göra. Och mindre blir det inte. Nästa vecka har jag fyra examinationer. Hade. Ikväll har jag då, oväntat (?), pluggat. Just sitter jag med helvetteslöshår och syr fast clips, döda mig.

Imorgon är det skola > jobb > träning. Lär vara hemma sisådär vid tolvsnåret. Men jag är inte bitter. För jag är frisk tillskillnad från många andra har jag märkt. Alla jag känner har typ de senaste månaderna varit sjuk på ett eller annat vis. Kan säga att jag väntar på ett bomb-ned-slag. Det brukar komma där lagom när jullovet börjar. Så det är väl bara att vänta. HAD.

 


2 november - sexy bitch i bilen påväg hem från laroy

Tänkte vara lite duktigt och ladda upp bilder från Stockholm.



fest



fest



fest



bakis ♥



bakis i en vattensäng ♥



bakis på waynes ♥




en torsdagkväll på mississippi inn



som slutade i fylla



och på personalfest (?)



och sedan som en rolig historia




1 november - "det är inte tänkt att du ska ha saker i väskan"

Halojjbara.
Hemma efter en helt galen vecka i Stockholm och på Gotland. Detta är tackvare världens finaste och bästa tjejkompisar. Imorgon väntar skolan, tungt eftersom vi festade till sex imorse och steg upp tolv. Dock bara mig själv att skylla. Hörs imorgon. HADE!

RSS 2.0