Sluta fjanta er

William här. Använder åteigen Elins skyltfönster här på erlinoblogg för att framföra mina åsikter.

Svininfluenshysteri råder i Skellefteå, Sverige och resten av världen. Alla gnuggar handsprit, tvättar händerna 24/7 och undviker fysisk kontakt med omgivningen. Frågorna är många: När kommer vaccinet? Kommer jag att bli smittad?  KOMMER JAG ATT DÖ?

Sluta upp med tramset. Svininfluensan är så upphausad att folk tror att det är the end of the world. Visst, jävligt många kommer att bli smittade. De flesta faktiskt. Men vad gör det? Svininfluensan är inte värre än en vanlig influensa. Det är inte omöjligt att ni som läser det här inlägget redan har haft smittan, men förväxlat det med en vanlig förkylning och bara gått vidare.

Symptomen för svininfluensa är att man får ont i kroppen, plötslig feber och man är sjuk i ca en vecka. Därefter är man fit for fight, lyckligt lottad och allt är frid och fröjd - precis som när man har en vanlig influensa. Om man drabbas av svininfluensan, som väldigt många kommer att göra, är det mindre än 1 på 200 000 att man dör. Att träffas av blixten är ungefär 1 på 576 000.

Så simma lugnt. Ni kanske kommer att bli smittade, men det är inte hela världen.
Det är trots allt bara en vanlig influensa.


Kommentarer
Postat av: Melker Kriström

Helt jävla rätt!

2009-09-06 @ 00:20:10
Postat av: Sara

Amen Wille! Helt riktigt.. det är bara TRAMS! =D

2009-09-06 @ 15:46:48
URL: http://wiklundarn.blogg.se/
Postat av: Pizzabagare

Insträmmer helt=)

2009-09-07 @ 10:32:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0